Vampire ​Knight 10. (Vampire Knight 10.) 11 csillagozás

Matsuri Hino: Vampire Knight 10.

Rido is gone, but the battle rages on at Cross Academy. The Night Class is still under attack, and Headmaster Cross has joined the war to protect his students. Zero, however, has vowed to get rid of all the Purebloods--including Yuki!

Eredeti megjelenés éve: 2009

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Shojo Beat Manga

>!
VIZ Media, San Francisco, 2010
208 oldal · ISBN: 9781421535692 · Illusztrálta: Matsuri Hino

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Nikolett0907 P>!
Matsuri Hino: Vampire Knight 10.

Rido eltűnt, de a csata a Cross Academy-on folytatódik. Az Éjszakai osztály még mindig támadás alatt áll, és a Cross vezetője csatlakozott a háborúhoz a diákjainak védelme érdekében. Zero azonban megfogadta, hogy megszabadul minden vámpírtól – beleértve a Yuki-t is!

Őszintén szólva, ha létezik manga sorozat, amit bármilyen nyelven (természetesen amit értek is) hajlandó vagyok olvasni és imádni, az a Vampire Knight….
Ennek a résznek nincs túl nagy jelentősége, csak annyi, hogy kellett egy kihíváshoz és nagy örömmel merültem bele a történésekbe és élveztem minden egyes vonal szépségét, a cselekmény szál egyediségét és szépségét. Egyszerűen imádom ♥

Lunèa_Charlotté>!
Matsuri Hino: Vampire Knight 10.

A 9. és a 18. részeket egybe veszem, mert egy eszeveszett sebességgel olvastam őket és az egész teljesen összeolvadt…
Az kell mondanom, hogy egy ici picit eluntam, hogy mennyire húzták a szálakat, de megértettem a végén. Azt a részt én is úgy elhúztam volna, amennyire csak tudtam…
Maga a történet attól még jó pár helyen megmaradt az a pörgős, olyan Yuukis. :)) Viccek sültek el, és Zero és Yuuki beszólásai maradtak a régiek. Áhh… most visszagondolva az egészre olyan képek peregnek le, hogy vigyorognom kell, mint a fakutyának! xD
Habár érdekesek voltak azok a részek, ahol Kaname volt főszerepben Yuukival. asszem már most könnyesedik a szemem, még túl korai lenne még mesélnem a történetről?? Egyszerűen wow, pillanatok voltak… :))
Kaname és Zero idővel megváltozott, már nem is emlékeztettek azokra, akikkel az animéban vagy az előző részekben találkoztunk, sőt Yuuki sem. Minden szereplő kifordult egy adott ponton magából.
Maga történet… Wow! Annyi szál, annyi precíz kidolgozás, annyi mondanivaló. És a rajzok… Imádtam mindent! :D
Hosszú út volt ez a történet, amit én oly rövid idő alatt olvastam el, talán lassabban kellett volna, de amint olvastam annyira a levegőben maradt minden fejezet, hogy már kötelességnek éreztem tovább menni és amint észbe kaptam elolvastam 5 mangát..
Nem hiszem, hogy újra fogom olvasni. Talán, amikor az álom könyvtáramba beszerzem fellapozom, felidézve egy felejthetetlen történetet. :')


A sorozat következő kötete

Vampire Knight sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Aya Shouoto: He's My Only Vampire 2.
Julietta Suzuki: Kamisama Kiss 17.
Mizuho Kusanagi: Yona of the Dawn 18.
Kyoko Hikawa: From Far Away 1.
Yumi Tamura: Basara 1.
Aya Shouoto: Kiss of the Rose Princess 2.
Sorata Akiduki: Snow White with the Red Hair 6.
Yuu Watase: Ceres 2. – Yuhi
P. C. Cast – Kristin Cast: Marked
Richelle Mead: Shadow Kiss