Naruto ​7. (angol) (Naruto 7.) 15 csillagozás

Orochimaru's Curse
Masashi Kishimoto: Naruto 7. (angol)

Deep within the Forest of Death, Naruto, Sasuke and Sakura are still reeling from Orochimaru's attack…and now they must battle his minions, the mysterious Sound Ninja. And as Sasuke struggles with the strange force growing inside him, spreading like an infection from the curse-mark Orochimaru burned into his neck, time is running out for the student ninja to collect the scrolls they need to pass the Chûnin Exams!

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

Tartalomjegyzék

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Shonen Jump Manga VIZ Media angol

>!
VIZ Media, San Francisco, 2011
192 oldal · ASIN: B00F3HGJDC · Illusztrálta: Masashi Kishimoto
>!
VIZ Media, San Francisco, 2005
192 oldal · ISBN: 1591168759 · Illusztrálta: Masashi Kishimoto

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Uzumaki Naruto


Most olvassa 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

kitti_th P>!
Masashi Kishimoto: Naruto 7. (angol)

– Naruto is like the olympic champion of cluelessness!

Haladunk a sztorival. Láthatjuk, mi lesz Sasukéból, valahányszor előjön az átok pecsét, és ez majd jó előre meghatározza a jellemét. Sakura rövid haja innentől kezdve a védjegyévé válik, és tudat alatt elkezdenek a barátságok is megköttetni. Még mindig nem az igazi számomra, tényleg túl sokszor láttam ezeket a részeket, de majd csak alakul.

hɑiley P>!
Masashi Kishimoto: Naruto 7. (angol)

Eddig a legjobb (szerintem) rész, még ha valahol bánom is, hogy először nem mentek több könnyedebb, „csapatépítő” küldetésre – mindig is úgy éreztem, hogy ez feltétlen szükséges lett volna, hogy egy kicsit jobban alátámassza (érzelmi szempontból) a (későbbi) szinte abnormális mélységű ragaszkodást. Ennek ellenére nagyon élvezetes kötet, folyamatosan kapjuk az adrenalin adagot, és érdekesek az anime és a manga közti apróbb eltérések. Az egyetlen ami nagyon zavar, hogy Kishimoto szinte semmit sem kezd Sakura karakterével (így általánosságban). Itt, a mangát olvasva fele annyira sem idegesítő, mint animében volt (te jó ég), de általánosságban véve szerencsétlen csak úgy… van. Ebben a kötetben volt egy-két nagyon jó pillanata, és bőven lehetne mit kezdeni a karakterével, így nem értem miért nem merülünk el benne soha – azon kívül persze, hogy lassan ott tartunk, hogy totyogós korától fogva Sasuke határozta meg az egész életét, de még a barátait is.

Gyerekként mindig úgy képzeltem, hogy egyetlen írói csavarral meg lehetne oldani a helyzetet; ha Sakura „tökéletes”, szerető család helyett rideg szülőket kap, akik képességek hiányában (is) kényszerítik az akadémiára, csak azért, hogy a család megbecsülést élvezzen. Amióta csak először láttam az animét, folyton ez járt a fejemben… lol.

Kittyki>!
Masashi Kishimoto: Naruto 7. (angol)

Mindig is imádtam Gaara-t. Veszedelmes a homok technikája, és félelmetes ellenség. De meg is érdemelte a helyét a végén mint…

Még mielőtt elfelejtem. A homoksír technika a kedvencek kedvence nálam >-<


Népszerű idézetek

kitti_th P>!

The kid with the Moe Howard hairdo belongs to us.

kitti_th P>!

– Naruto is like the olympic champion of cluelessness!

Kapcsolódó szócikkek: Uzumaki Naruto
kitti_th P>!

– Sakura… the fighting lotus of Konoha village will grow and flower again! Before we meet again, I will have become a stronger man. I swear it!


A sorozat következő kötete

Masashi Kishimoto: Naruto 8. (angol) Life-and-Death Battles

Naruto sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Hiro Mashima: Fairy Tail 45.
Eiichiro Oda: One Piece 29.
Atsushi Ohkubo: Soul Eater 1.
Katsura Hoshino: D.Gray-Man 1.
Adachitoka: Noragami 7.
Kyoko Hikawa: From Far Away 1.
Yuki Tabata: Black Clover 6.
Ai Ninomiya: Are you Alice? 1.
Akira Toriyama: Dragon Ball 1. (angol)
Hideaki Sorachi: Gin Tama 1.