Értékelések 3

sarah05>!
Masashi Kishimoto: Naruto 62. (angol)

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Orochimaru visszatért. Nem térhetett volna vissza inkább Itachi helyette? Remélem tényleg segíteni fog Sasukénak. De kikkel akar találkozni? És mi van azon a nyamvadt tekercsen?
Kakashi és Tobi ugyanazt a dimenziót használja, de minden szemnek más dimenziója van. Lehet, hogy az ellenség annak idején megszerezte Obito másik szemét. Most, hogy így leírtam Obito nevét feltűnt, hogy mennyire hasonlít a Tobira. Én két lehetőséget látok, vagy valaki megszerezte a szemét vagy Tobi = Obito. A másodikat valószínűbbnek tartom, mert túl sok “személyes” információt tud Kakashiról és Gairól.

Vörös_Viktória>!
Masashi Kishimoto: Naruto 62. (angol)

Mint az össze többi Naruto mangát, ezt is imádtam. Annak ellenére, hogy animében lassan egy éve, hogy megnéztem a háborút és az egész sorozatot, elevenen él bennem az egész, ahogy olvasom a sorokat ebben. Imádtam és imádom, a legjobb és legizgalmasabb cselekmény az egészben a háború.

beitghanima P>!
Masashi Kishimoto: Naruto 62. (angol)

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Igazabol azon gondolkodok, hogy igazabol ez a Sasuke komolyan pszichiatriai eset (bocsi Sasuke fanok, ez csak egy velemeny). De egyszeruen amik benne cserelodnek es ismetlodnek az nem normalis. Persze Orochimaru is egy szkizofren, igy ketten valahogy jol ossze is illenek. De akkor is elgondolkodtato, hogy Sasuke mit kezdene a valo vilagban, ha lejarna a haboru meg a bosszu. Mihez kezd?
Egybol megvaltozik es maga a lesz a tokeletes ferfi??!! Na az biztosan nem.

5 hozzászólás