Értékelések 5

vendy000>!
Masashi Kishimoto: Naruto 36. (angol)

Shikamaru igazán éles eszű, ezt már eddig is tudtuk. Most is ő látott át először Hidan trükkjén, bár azt gondolhatták volna, hogy túl egyszerűen ment az “elintézése”. Nem nőtt különösebben a szívem a bizonyos karakter, de szomorú, hogy így alakult.

sarah05>!
Masashi Kishimoto: Naruto 36. (angol)

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Az első sírásroham Naruto miatt tört rám. Valaki mondja már el végre, hogy ki is ő, és ne csak ilyen utalásokat tegyenek rá. Aki nem ejtett legalább egy könnycseppet Asuma halálakor annak kőből van a szíve. Nem számít, hogy hányszor látom/olvasom, egyszerűen nem tudok elmenni mellette sírás nélkül. A végére még az Akatsukiról is kiderült nagysokára valami.

Regények_kalandora>!
Masashi Kishimoto: Naruto 36. (angol)

Kisebb szünet után újra visszatértem a Naruto manga változatához, és nem bántam meg, hogy megint ezt olvasom. Hidan és Kakuzu ezt a 2 karaktert az Animében is nagyon szerettem mert elég jó ellenfelek voltak és jól ki lettek találva, borítékolva volt, hogy valaki meg fog halni sajnos ez a valaki spoiler lett.

beitghanima P>!
Masashi Kishimoto: Naruto 36. (angol)

Ez az a kotet ami biztosan meg fog siratni mindenkit! Nagyon jo kotet, de nagyon szomoru. Tetszik nayon a resz a visszaemlekezesekkel. Sok mindent aprosagot meg lehet tudni belole es azaltal azert sajnos meg jobban letorsz.