Tolakodó ​érzelmek 5 csillagozás

Mary McCluskey: Tolakodó érzelmek

Kat és Scott megpróbálja feldolgozni életük legnagyobb tragédiáját, egyetlen fiuk halálát. Scott beleveti magát az ügyvédi munkába Los Angelesben, de a felesége továbbra is inkább otthon tölti a napjait, mert nem tudja összeszedni magát a megrázkódtatás után.
Váratlanul felbukkan a csodaszép és rámenős Sarah Cherrington, Kat régi ismerőse Angliából, és Hamiltonék házassága válságba kerül. A dúsgazdag Sarah mindent megkapott az élettől, amire addig vágyott. Van azonban még valami, amit el akar érni, és a házaspár hamar belekeveredik Sarah ördögi játszmáiba… „A Tolakodó érzelmek állja az összehasonlítást Gillian Flynn Holtodiglan című regényével, és más olyan művekkel is, ahol a szereplőkről kiderül, hogy nem azok, akiknek látszanak. McCluskey csodálatos könyve azonban kiemelkedik közülük… Lírai, visszafogott, és minden ízében igaz, nem lehet kibújni a hatása alól.” KIRKUS REVIEWS

Eredeti mű: Mary McCluskey: Intrusion

>!
Alexandra, Pécs, 2018
256 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634472049 · Fordította: Horváth Beatrix

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 13

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Marta_Kotai_Szabone
Mary McCluskey: Tolakodó érzelmek

unalmas volt!!! semmi izgalom. semmi csavar. altató helyett pont megfelel.

>!
Gigi_90
Mary McCluskey: Tolakodó érzelmek

Az elején végig izgultam a történetet és vártam ,hogy mikor érkezik már valami „csavar”. A „csavar”-nak nevezhető valami a végére megérkezett azonban olyan hamar lezárták ,hogy nem okozott nagy hűhót. Nem lenne rossz ez a könyv ha nem lenne unalmas. A szereplők abszolút szimpatikusak még a gonosz Sarah is.


Hasonló könyvek címkék alapján

Dan Wells: Nem akarlak megölni
Lars Kepler: A bosszúálló
Gabriel Wolf: Pszichokalipszis
Réti László: Budapest Boulevard
Elizabeth Haynes: A lélek legsötétje
Angela Marsons: Egy élet ára
Réti László: Kaméleon
Karen Chance: A hajnal átka