Kendermore (Preludes 2.) 1 csillagozás

Mary Kirchoff: Kendermore Mary Kirchoff: Kendermore

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

THAT IRREPRESSIBLE KENDER

Tasslehoff Burfoot is snared by a lady bounty hunter, whose assignment it is to endure the return of the light-fingered escape artist to his homeland. Beloved Uncle Trapspringer is being held prisoner by the venerable council of elders until Tas honors Kender marriage tradition.

But Tasslehoff's betrothed pulls a disappearing act of her own. The race is on to see who gets dragged to the altar first. Not only must Tas dodge matrimony, but he must elude a capricious wizard set on pickling one of every creature on Krynn, cheer up the last existing woolly mammoth, foil a most determined and deadly assassin, and – in the end – save Kendermore.

For the first time, author Mary Kirchoff recounts the adventures of the popular Tasslehoff Burrfoot five years before the Chronicles begin, the first trilogy in the DRAGONLANCE® Saga, the best-selling series of fantasy novels which has sold more than five million copies worldwide.

>!
Wizards of the Coast, Renton, 2012
>!
TSR, Lake Geneva, Wisconsin, Amerikai Egyesült Államok, 1989
346 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780880387545
>!
Penguin, London, 1989
puhatáblás · ISBN: 9780140126327

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Lahara IP>!
Mary Kirchoff: Kendermore

Én nagyon kedvelem a surranókat, főleg egy bizonyos surranót, de ez a történet valahogy gyengének tűnt vagy erőltetettnek. Ráadásul tele van hibával, Tikának mióta barna a haja, és Solinari ezüstös fénye helyett mióta arany? Fanfiction-nek még elmenne, amikor a szerző nem ismeri teljesen a világot, amihez ír, vagy szándékosan nem tartja be a törvényeit. (Krynnen vannak irdák, ogrék, goblinok meg hobgoblinok, de nincsenek orkok.)
Surranók, gnómok és mocsári törpék egy rakáson? Kétségtelen humorforrás.
Lehet, hogy korábban kellett volna olvasnom, mondjuk tizenhét évesen. (Kár, hogy nem tudtam akkor még annyira angolul, hogy ment volna, biztosan jobban tetszett volna, mint most.)


A sorozat következő kötete

Preludes sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Margaret Weis – Tracy Hickman: Dragons of Autumn Twilight
R. A. Salvatore: Sojourn
Margaret Weis – Tracy Hickman: Time of the Twins
Michael A. Stackpole: The Crusader Road
Mel Odom: Headhunters
Simon Hawke: The Nomad
R. A. Salvatore: The Chaos Curse
Christopher Kubasik: The Longing Ring
Jean Rabe – John Helfers: Aftershock
R. A. Salvatore: Road of the Patriarch