Végzetes ​szenvedély 9 csillagozás

Mary Kelson: Végzetes szenvedély

Sarah ​O'Donnel, a Sárkánysziget urának fogadott leánya nagy választás előtt áll. Vagy hozzámegy feleségül a szomszédos klán főnökéhez, a hatvanéves Chester Malloryhoz, vagy a Mallory klán harcosai erővel foglalják el a Sárkányszigetet, halált és pusztulást hoznak. A fiúként nevelkedett, kalandvágyó Sarah különös tervet forgat a fejében. Ráveszi másodunokatestvérét, John O'Briant, hogy hajóján szöktesse meg. Tudja, hogy van egy fiú, akit az idős O'Donnel egy szaracén asszonynak nemzett kényszerű fogsága alatt, miközben Oroszlánszívű Richárd mellett harcolt a Szentföldön. Ha megtalálná ezt a gyermeket, aki időközben férfivá érett, és rá tudná venni hogy hazatérjen vele a Sárkányszigetre, lenne fiú örökös a klánban, az O'Donnelek megerősödhetnek, és dacolhatnának a Malloryk mohóságával.
Sarah útnak indul és nem is gyanítja hogy útja a szaracén földre sokkal viszontagságosabb lesz, mint gondolta: pusztító viharok, spanyol kalózok, szaracén harcosok. Az pedig végképp meg sem… (tovább)

>!
Hajja és fiai, Debrecen, 1993
332 oldal · ISBN: 9638309261

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Anyicska71
Mary Kelson: Végzetes szenvedély

Elolvastam. Még azt sem mondhatom, hogy lassan ment. Felületes volt, szinte semmi komplikáció. Az egyetlen, ami érdekes volt a történetben, ami inkább történelmi erotikus, nem történelmi romantikus volt, a dilemma, hogy a testi illetve a lelki vágy hatására cselekedjünk-e. Sarah igazi vágylény volt, úgy ahogy a pasik is körülötte. Senki nem köntörfalazott, mindenki kimondta amit gondolt, különösen szexuális téren. Valószínű, ilyen volt a 13. század :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Julia Quinn: És boldogan éltek
Margaret Mitchell: Elfújta a szél
Jojo Moyes: Akit elhagytál
Sarah MacLean: A csábítás kilenc szabálya
Syrie James: Az elveszett Jane Austen-kézirat
Diana Gabaldon: Az idegen
Julia Quinn: Csudajó
Julia Quinn: Sir Richard Kenworthy titkai
Kristen Harnisch: A borász lánya
Johanna Lindsey: Viharos meggyőzés