Hozzám ​tartozol / Arhangelszk / Egyszerű igazság / Kanyargós utak 7 csillagozás

Mary Higgins Clark – Robert Harris – David Baldacci – Barbara Delinsky: Hozzám tartozol / Arhangelszk / Egyszerű igazság / Kanyargós utak Mary Higgins Clark – Robert Harris – David Baldacci – Barbara Delinsky: Hozzám tartozol / Arhangelszk / Egyszerű igazság / Kanyargós utak

Mary ​Higgins Clark: Hozzám tartozol
Romantikus utazás egzotikus tájakon egy gyönyörű luxushajón. Sok magányos nő, aki arról álmodozik, hogy megtalálhatja az igazit, tökéletesebb helyszínt elképzelni sem tudna. Hogyan lehetne rádöbbenteni őket, hogy a vonzó külsejű udvarló, aki a bizalmukba férkőzik, éppen a vesztükre tör? Dr. Susan Chandler egy rádióműsorban tesz említést az eltűnt Regina Clausenről, és akkor még nem sejti, hogy ezzel lavinát indított el.

Robert Harris: Arhangelszk
Mázlis Kelso történész és Sztálin-szakértő egy moszkvai konferencián találkozik egy öregemberrel, aki nagyon különös történetet mesél egy naplóról, amely valamikor a kegyetlen diktátor tulajdonában volt. A napló megtalálása és furcsa tartalmának megismerése után Kelso élete kockáztatásával indul Oroszország távoli sötét és hideg részébe, hogy tudomást szerezzen Sztálin féltve őrzött titkáról. Lélegzetelállítóan izgalmas regény.

David Baldacci: Egyszerű igazság
Valóban… (tovább)

Tartalomjegyzék

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Reader's Digest válogatott könyvek

>!
Reader's Digest, Budapest, 2001
544 oldal · keménytáblás · ISBN: 9638475609 · Fordította: Téli Márta, Hegedűs Györgyi, Kovács Attila, Koncz Éva

Most olvassa 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

MezeiMarcsi>!
Mary Higgins Clark – Robert Harris – David Baldacci – Barbara Delinsky: Hozzám tartozol / Arhangelszk / Egyszerű igazság / Kanyargós utak

Az első, de nem az utolsó válogatás amit olvastam. Kellemeset csalódtam. Nagyon jó történetek, kiv. az Arhangelszk, ami valahogy nem illett a könyvbe. Elkezdtem olvasni, de pár oldal után abbahagytam. Legjobban a Kanyargós utak tetszett. Igazi családi sztori, drámával. Kíváncsi voltam mit lehet belesűríteni 100-120 oldalba, merthogy ennyi egy novella(?) (ez a helyes kifejezés?) mennyire lehet megérteni, mennyire lehet a szereplőket megismerni. Csoda, de teljesen kerek volt mindhárom. Bevezetés, tárgyalás, befejezés. Szálak szövése, kibogozása, és mégsem volt túl sok. Jöhet a következő.

dmmddm>!
Mary Higgins Clark – Robert Harris – David Baldacci – Barbara Delinsky: Hozzám tartozol / Arhangelszk / Egyszerű igazság / Kanyargós utak

Azt hiszem,ez a második elolvasott Readers Digest válogatáskönyvem, s mivel most figyelmesebben elolvastam a belső oldalon lévő információkat, már tudom,hogy jó volt a megérzésem: ezeket a szövegeket átdolgozták, azért tűntek nekem már először is olyan furcsán egyforma stílusúnak a regények. Nem mondom,hogy rossz olvasmányok lettek volna,de az biztos,hogy ha nem éppen az a helyzet,hogy a járvány miatt zárva a könyvtár, nem biztos,hogy elolvasom. Nagyon amerikai történnetek ezek, még akkor is,ha az egyik pl. (Arhangelszk) orosz témát dolgoz fel. A másik kettő (Hozzám tartozol, Egyszerű igazság) kriminek mondható. Az utolsó történet (Kanyargós utak) kissé romantikus módon azt mutatja meg, hogy egyesül újra egy család 6 évvel a szülők válása után egy baleset és annak következményei révén.


Népszerű idézetek

Nefi P>!

Nagyon régen volt- akkor még nem is éltél fiam –, fagyos éjszakán testőr álldogált cigarettázva Moszkvában egy nagy ház verandáján. Nagyon hideg volt azon az éjszakán, a katona azért szívta a cigarettát, hogy valamennyire felmelegítse a kezét.

131. oldal

Nefi P>!

Blizsnyi oroszul azt jelenti, hogy a közelben. A negyvenes és ötvenes években a Kremlben ezt a szót használták a közeli dácsa megnevezésére. A dácsa Kuncsevóban volt Moszkva mellett – a dupla kerítésnél 300 NKVD-s katona őrködött, nyolc darab 30 mm-es álcázott légelhárító löveget rejtettek el a nyírfaerdőben, hogy megfelelően védjék a dácsa magányos, idős lakóját.

132. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

William Somerset Maugham: Fenn a villában
Colleen Hoover: Finding Cinderella – Helló, Hamupipőke!
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha 2.
Sandra Brown: Az ördög jussa
Jamie McGuire: Gyönyörű esküvő
Sandra Brown – Katrina Britt: Az ördög jussa / Veled vagy nélküled
John Green – Maureen Johnson – Lauren Myracle: Hull a hó
Josh Malerman: Ház a tó mélyén
Mary Janice Davidson – Laurell K. Hamilton – Charlaine Harris – Angela Knight – Vickie Taylor: Karó
Patrick Ness: Háború a békéért