Éjjeli ​bagoly / Bármit a szerelemért / Végveszélyben / Charlie St Cloud halála és élete 9 csillagozás

Mary Higgins Clark – Kristin Hannah – Stella Rimington – Ben Sherwood: Éjjeli bagoly / Bármit a szerelemért / Végveszélyben / Charlie St Cloud halála és élete

Mary ​Higgins Clark: Éjjeli bagoly
Valami nagyon nincs rendben a Stonecroft középiskola egyik évfolyamának huszadik érettségi találkozóján. Hét barátnő közül, akik annak idején mindig ugyanannál az ebédlőasztalnál ültek, öten meghaltak az utóbbi két évtized során. A hatodik lány rejtélyes körülmények között eltűnik az ünnepségsorozat közben. Teljesen világos, hogy ez nem lehet véletlen. De vajon kinek lehetett köze az eltűnésekhez a Stonecroftban végzett diákok közül? És miért? Újabb izgalmas krimi a műfaj koronázatlan királynőjétől.

Kristin Hannah: Bármit a szerelemért
Az elveszett álmok súlya alatt magába roskadó Angie Malone visszaköltözik szülővárosába, ahol zajos, szerető és kissé bolondos családja várja tárt karral. Arra számít, hogy talán nemrég meghalt édesapja éttermének felvirágoztatása változást hozhat az életébe. Összetalálkozik egy fiatal lánnyal, és az is lehet, hogy a változás valahonnan máshonnan érkezik. Szívbemarkoló történet, amely az anyaság… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Reader's Digest válogatott könyvek

>!
Reader's Digest, Budapest, 2006
574 oldal · keménytáblás · ISBN: 9639562572 · Fordította: Téli Márta, Hetzer Zita, M. Nagy Miklós, Bornai Tibor

Kedvencelte 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Alíz_Simon>!
Mary Higgins Clark – Kristin Hannah – Stella Rimington – Ben Sherwood: Éjjeli bagoly / Bármit a szerelemért / Végveszélyben / Charlie St Cloud halála és élete

Kristin Hannah miatt szereztem meg a könyvet, mert az írónő stílusát megkedveltem egy korábbi könyve alapján. Benne most sem csalódtam, a történet, a jól megformált karakterek és a gördülékeny írásmód nagyon tetszett.

Nickykee>!
Mary Higgins Clark – Kristin Hannah – Stella Rimington – Ben Sherwood: Éjjeli bagoly / Bármit a szerelemért / Végveszélyben / Charlie St Cloud halála és élete

1. Éjjeli bagoly: ezt közepesre értékelem, tetszett a történet, helyenként izgalmas volt, de elég vontatott és unalmas sokszor. Igazából a végére indult be a cselekmény.
2. Bármit a szerelemért: ezt a történetet nagyon szerettem, de mivel a főszereplővel azonosulni tudok, így elfogult is vagyok, 5 csillag nekem mindenképpen.
3. Végveszélyben: ebből 20 oldalt tudtam végigszenvedni, de egyáltalán nem kötött le, így félbe is hagytam. 1 csillag nekem, mert teljesen nem az én világom.
4. Charlie St. Claud: ez volt az abszolút kedvenenc. Még mindig futkos a hátamon a hideg… 5*****


Népszerű idézetek

csokibéka>!

Charlie St Cloud halála és élete
Hosszú másodpercekig Tess csak szótlanul vizsgálgatta Charlie-t, aztán váratlanul nekiszegezte a kérdést:- Te komolyan hiszel abban, hogy Sam és az apám itt van valahol?
– Meglehet – bólintott Charlie és Samet fürkésze a sötétben. Az öccse most egy sírkő mögött bukkant elő. – Azt azonban nem hiszem, hogy a lelkek túlságosan hosszú ideig maradnak itt, hacsak nincs valami, ami marasztalná őket – folytatta a fiú. – Valószínűnek tarom, hogy az apád tovább ment, és már sokkal jobb helyen van.
– Úgy érted, a mennyországban?
– Igen, A mennyországban. Vagy valahol másutt. Bárhová jutunk, a halál biztosan nem a végállomás. Hidd el, a halál felemelkedést jelent egy másik szintre. Olyan mintha megérintenéd a holdat.

514. oldal · Ben Sherwood


Hasonló könyvek címkék alapján

Amanda Stevens: Örök kísértés
Eric Van Lustbader: A Bourne-birodalom
Douglas Preston – Lincoln Child: Bűnjel
Robert Ludlum: Janson küldetése
Robert Ludlum: Az Osterman-víkend
Julie James: A hamis partner
Alex Kava: Szövetség a gonosszal
Daniel Silva: A Moszad ügynöke és a Rembrandt ügy
Daniel Silva: Bűnjel
David Baldacci: A Teve Klub