The ​Beach House (The Beach House 1.) 3 csillagozás

Mary Alice Monroe: The Beach House Mary Alice Monroe: The Beach House Mary Alice Monroe: The Beach House

Caretta Rutledge thought she’d left her Southern roots and troubled family far behind. But an unusual request from her mother—coming just as her own life is spinning out of control—has Cara heading back to the scenic Lowcountry of her childhood summers. Before long, the rhythms of the island open her heart in wonderful ways as she repairs the family beach house, becomes a bona fide “turtle lady” and renews old acquaintances long thought lost. But it is in reconnecting with her mother that she will learn life’s most precious lessons—true love involves sacrifice, family is forever and the mistakes of the past can be forgiven.

Eredeti megjelenés éve: 2002

>!
Mira, Richmond, 2017
478 oldal · ASIN: B01GO1M8IK
>!
Mira, Don Mills, 2016
480 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780778330677
>!
Brilliance Audio, Grand Haven, 2010
ASIN: B003VXI9HE · Felolvasta: Mary Alice Monroe

1 további kiadás


Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Lily_Poppy>!
Mary Alice Monroe: The Beach House

@Avilda hívta fel a figyelmem erre a könyvre illetve a belőle készült filmre.
A film inkább a rózsaszín kedvesebb részleteket emeli ki, pedig a könyv elég komoly témákat feszeget, mint a veszteség, ill. a családon belüli erőszak.
Természetszerető énem imádta a fejezetek elején lévő teknősös jegyzeteket (és persze a Turtle ladies csapatot), és az író gyönyörűen kapcsolta össze ezeket a regény hőseinek életével.
A történet kicsit lassan indul, ami nekem nem jelentett problémát, de aki itt feladná, annak azt üzenem kitartás, mert megéri végigolvasni, sokkal több ez, mint „strandkönyv” vagy könnyű nyári limonádé. Biztosan fogok még olvasni az írónőtől és ebből a sorozatból is.

1 hozzászólás
Avilda>!
Mary Alice Monroe: The Beach House

A nyáron bemutatott Hallmarkos film miatt szereztem be, és bár nagyon nehezen indult a kapcsolatunk, a végére megszerettem.
A film inkább a rózsaszín felhőre fókuszál, rengeteg mindent kivágtak, pedig ez egy elég komoly könyv a veszteségről, családon belüli erőszakról, kihagyott lehetőségekről.
Volt egy holtpont (180. oldal kb), amin túl kellett lendülni, de onnantól hamar kiolvastam.
Annak is örültem, hogy az egyik kedvenc államomban játszódik, és el is hittem, hogy már magam is ott vagyok. Rengeteget tanultam az álcserepesteknősökről (loggerheads) és a déli életmódról, imádtam!
Elolvasom a többi részt is.


A sorozat következő kötete

The Beach House sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: November 9 (angol)
L. J. Shen: Broken Knight
L. J. Shen: The Villain
Penelope Ward: Neighbor Dearest
Abby Jimenez: The Friend Zone
K. A. Tucker: The Simple Wild
Amy Harmon: Making Faces
L. J. Shen: The Devil Wears Black