Karácsonyi ​édességek 0 csillagozás

Marton Levente: Karácsonyi édességek

A karácsony mindig a konyha fénykora: ilyenkor még a megrögzött konyhakerülők is kötényt kötnek és nekiállnak alkotni. Nincs ugyanis karácsony édes illatok nélkül, ilyenkor az életünket átjárja a fahéj, a szegfűszeg, az ánizs, a narancshéj illata, miközben lépten-nyomon gőzölög a forralt bor. Ezek az illatok mind előcsalogathatók ezzel a kis receptválogatással, amely a hagyományosan bódító karácsonyi ízeket-illatokat kínálja, itt-ott kis csavarással, kis alakítással, de a karácsony hagyományaihoz hűségesen, mazsolával, mákkal, dióval és kardamommal fűszerezve. A csokoládé pedig mindig jó, akár karácsony van, akár nincs.

>!
Arena 2000, 2011
44 oldal · ISBN: 9789639974616

Hasonló könyvek címkék alapján

Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség
Horváth Ilona: Karácsonyi desszertek
Christa Schmedes: Karácsonyi sütemények
Gina Greifenstein: Karácsonyi aprósütemények
Fiona Patchett: Karácsonyi sütik
Spar receptek – Karácsonyi sütemények
Toró Elza: A 100 legjobb karácsonyi sütemény
Marschall Katalin: Advent ízei
Dr. Oetker – Vendégváró sütemények
Regine Stroner: Karácsonyi sütemények