Maura ​játszmája 22 csillagozás

Martina Cole: Maura játszmája

A veszélyes hölgy visszatért, és keményebb, mint valaha… Maura Ryan az alvilág királynője volt, mikor elkövette minden idők legnagyobb aranyszállítmány-rablását. Azóta visszavonult a bűnözéstől, hogy az egyetlen férfival élhessen, akit valaha is szeretett. De egykori ellenségei ismét felbukkantak, és hamarosan megtanulják, hogy nem érdemes kikezdeni Maura Ryannel. A Maura játszmája fordulatokban bővelkedő történet a londoni East Endből, ahol mindennapos az erőszak és a korrupció. Martina Cole a tőle megszokott módon kitűnően ötvözi az érzelmi drámát a sokkoló realizmussal, aminek köszönhetően ismét felvillanyozó bestsellert alkotott.

Eredeti megjelenés éve: 2002

>!
Alexandra, Pécs, 2003
464 oldal · ISBN: 9633686245

Kedvencelte 2

Most olvassa 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Cs_N_Kinga>!
Martina Cole: Maura játszmája

Ebben a csillagozásban azért benne van hogy tinikorom nagy kedvence a szerző. Ez egy sorozatrész volt szerintem, bár nincs rajta jelzés, mert a Veszélyes hölgy folytatása szerintem. Nagyon tetszett a könyv Cole nagyon tud valamit. Bár inkább a nosztalgia fogott el sokszor és már volt olyan is hogy a falat kapartam és már vártam a végét és a nagy csattanót, ami nem úgy jött el ahogy én gondoltam ezért is vontam le a fél csillagot. Sokkal több cselszövésre, sokkal több izgalomra vártam, de hát nem mostani a könyv. Azért már azóta nagyon felgyorsultunk. Gondolkodtam is hogy már ez a sokadik olyan könyv, ami régi kedvenc vagy folytatása vagy újraolvasása és bizony eljár felettük az idő, már nagyobb lett az ingerküszöbünk és ami régen király volt, majd cool, majd…. most már nem igazán hozza azt amit akkor. Ezzel együtt csillagoztam a könyvet. Jó volt ez, ha megfelelő hangulatban nyúlunk hozzá és ezekkel a gondolatokkal, akkor nagyon tudjuk élvezni. Aki még nem olvasott az írónőtől azért ne ezzel kezdje ettől van jobb könyve is.
Tettem rá még pár címkét, picit hiányosnak éreztem:)

3 hozzászólás
Hortobágyi_Mara P>!
Martina Cole: Maura játszmája

Nagyon jó regény volt, bár sok helyen meglehetősen brutális, ez az én kis lelkemnek már túl sok. Most biztos, hogy valami könnyed romantikus regényt veszek a kezembe.

zsancy>!
Martina Cole: Maura játszmája

Nagy kedvencem volt a Veszélyes hölgy után a Maura játszmája.


Hasonló könyvek címkék alapján

Giancarlo de Cataldo – Carlo Bonini: Suburra
Mario Puzo: A Keresztapa
Mark Winegardner: A Keresztapa bosszúja
Mark Winegardner: A Keresztapa visszatér 1-2.
Agatha Christie: Nem csalás, nem ámítás
B. A. Paris: Zárt ajtók mögött
J. P. Delaney: The Girl Before – A lány a múltból
Linda Castillo: Szégyen