Tizenegy évvel ezelőtt Marie Cartert két barátja meggyilkolásáért ítélték el. Megfizetett a bűnéért. Most engedik ki a börtönből. Itt az idő, hogy haza térjen. De az élet nem állt meg, és Marie-nek most nincs hová mennie. Szülei kitagadták, barátai elpártoltak tőle, még a gyermekei sem akarnak hallani róla. Azonban valakik figyelik, és követik minden mozdulatát – mert tudják, hogy Marie Carter megtorlást akar. Az Arctalan napjaink egyik legeredetibb mesélőjének megdöbbentő regénye a London szegénynegyedében uralkodó erőszakról és bűnözésről. Martina Cole érzelmi drámájának és sokkoló realizmusának felvillanyozó egyvelegével találkozhat az olvasó ebben az új bestsellerben.
Arctalan 32 csillagozás

Eredeti megjelenés éve: 2001

Számomra Martina Cole, az az írónő, aki írhat bármit elolvasom.
Anno vele kezdtem a keményebb világ iránti vonzódásom, és azóta is töretlenül tart ez a rajongásom.
Ez a története mocskos úgy ahogy már megszokhattam az alkotótól.
Viszont eltér történetileg, nem teljesen család, maffia és az e körül forgó mocskot boncolgatja.
Egy megtört lélek „meséje”, melyet minden fiatal kezébe belenyomnék, hogy tessék elolvasni.
Lehet nem éppen nekik való. de a benne leírtak intő példa és nagyon valóságszagú.
Marie élete maga a pokol, minden bugyrával, kínjával és mikor már sikítani lenne kedvem helyette is, még belém rúg egyet az írónő, hogy sose felejtsem el hol a helyem és mit értékelek igazán az életemben.
Minden egyes könyve után úgy érzem kell a pihenés és bár nem éppen a legjobb a léleknek, én mégis imádom, és újra fogom olvasni.
Beteg és én is az vagyok elismerem, de ez az idei évem egyik legjobb könyve.
Imádom és sose elég belőle.
Hatalmas kedvenc!♥

Egesz veletlen botlottam ebbe a konyvbe, meghozza a noverem lakasan. Ott hevereszett a toaletten, Murphy torvenykonyve mellett. Kimenekitettem a meltatlan mellekhelysegbol, es par nap alatt ki is olvastam, mert egyreszt konnyen olvashato, masreszt nem rossz a sztori, harmadreszt pedig tenyleg kivancsi voltam, mi tortenik a kek szemu afro manussal a konyv vegen…