Nyers ​ételek 1 csillagozás

Martin Zobel – Horst Weibelzahl – Lisa Mrose: Nyers ételek Martin Zobel – Horst Weibelzahl – Lisa Mrose: Nyers ételek

A háziasszonyok mindennapos kérdése: MIT FŐZZEK MA? Szükséges-e egyáltalán minden nap főzni? Természetesen nem mindenkor indokolt a főzés. Miért ne tehetnénk változatosabbá étkezéseinket kevés munkával, főzés nélkül, rövid idő alatt? Ebben a könyvben 190 receptet találhatunk zöldségből készíthető salátákra, és több mint 100-at gyümölcsből készíthető ételekre. Bizonyára sokan idegenkednek majd az első pillanatban különösnek tűnő társításoktól, de ha kipróbálják, megváltozik véleményük. Bátran nekiállhatnak a salátakészítésnek: darabolják vagy reszeljék meg a hozzávalókat, keverjék jól össze, hintsék meg ízlésük szerint friss, zöld fűszerekkel és „szóróanyagokkal”, és már készen is van a vitaminokban és ásványi, valamint rostanyagokban gazdag saláta!

Az 1982-es kiadás címlapján az egyik szerző neve helytelenül, Marga Zobelként szerepel.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Kertünk, házunk, otthonunk

>!
Mezőgazdasági, Budapest, 1984
188 oldal · ISBN: 9632316606 · Fordította: Kis Horváth Gábor · Illusztrálta: Demeter Zsuzsanna
>!
Mezőgazdasági, Budapest, 1982
188 oldal · keménytáblás · ISBN: 9632314042 · Fordította: Kis Horváth Gábor · Illusztrálta: Demeter Zsuzsanna

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
gjudit8 
Martin Zobel – Horst Weibelzahl – Lisa Mrose: Nyers ételek

Főzés nem főzés? Ez itt a kérdés, avagy ételkészítés hőkeezlés nélkül. Elsőre nagyon szokatlan még a gondolat is, aztán a gyakorlati tapasztalattal egyre természetesebbé válik. Gazdag alapanyag-kínálat, széles választék az ételfajtákból, pontos leírások – minden, ami egy igazi szakácskönyvhöz kell…


Hasonló könyvek címkék alapján

Mezei Elmira: Paleolit finomságok gyerekeknek
Lénárt Gitta: Lúgosítás élő ételekkel
Lénárt Gitta: Szivárvány szakácskönyv
Lénárt Gitta: Élő italok könyve
Szendi Gábor – Mezei Elmira: Paleolit szakácskönyv II.
Koronczai Magdolna (szerk.): Rákmegelőző étrend
Schobert Norbert: A Norbi titok
Tihanyi András: Wellness étrend
Ellen G. White: Étrendi és táplálkozási tanácsok
Demecs István: Superfood – a mikroalgák