Véres ​bosszú 5 csillagozás

Martha Tailor: Véres bosszú

Dr. Antony Rosetti elismert szülész-nőgyógyászként dolgozik a londoni British Hospitalban. Parker főorvos mélyen megdöbben, mikor kitűnő hírnévnek örvendő beosztottja hirtelen felmondja állását, hogy saját rendelőjében praktizálhasson.
Tony ekkor még nem is sejti: élete alighanem legcsapnivalóbb döntését hozta. Egy titokzatos alak megzsarolja, azt követelve, hogy (megszegve orvosi esküjét és az emberség parancsát) egyik páciensének magzatát ölje meg az anyaméhben. Ha nem teszi – fenyegetőzik az őrült –, akkor gyönyörű, szenvedélyes, bár kissé féltékeny felesége az életével fizet. Ráadásul hamarosan Jenny is áldott állapotba kerül.
Dr. Rosetti boldog élete úgyszólván egyik napról a másikra pokollá változik.

>!
Radnai, Budapest, 2007
266 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789637146350

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

brigus_27 P>!
Martha Tailor: Véres bosszú

Sok Martha Tailor könyv volt a kezemben már, most folytatásként egy egész jó könyvet választottam.
Tetszett a felépítése, jól ki voltak építve a kapcsolatok, követhető volt a történet. Örültem, hogy a felügyelő csak a fele után jött a képbe, mert sajnos annyira béna volt, hogy inkább kihagytam volna… Ez a nyomozás amit lefolytatott..semmi… A könyv utolsó 2-3 fejezetében kapott észbe és spoiler. Roppant bénasága miatt levontam a csillagot, de szegény Dr. Rosettispoiler.
Az utolsó fejezet nekem nem volt nagy lezárás, kíváncsi voltam Jenny megbocsát-e, esetleg a doki megnyugszik és újra praktizál vagy hasonló.
Lehetett volna egy ilyen félév múlva lezárós utolsó fejezet. Ezektől függetlenül egy könnyen olvasható, érdekes orvosi krimi volt. :)

Félix>!
Martha Tailor: Véres bosszú

Nagyon tetszett a könyv. Izgalmas, fordulatos, sok váratlan eseménnyel tarkítva. Nálam letehetetlen kategória. Számomra egyetlen hiba a könyvben, hogy hamar le lett zárva. Az írónő helyébe még szántam volna egy fejezetet befejezésként. Kíváncsi lettem volna, hogy Tony és Jenny kibékülnek-e, vagy mi lesz velük a továbbiakban. Valamint a másik házaspár sorsa is érdekelt volna.

Petike30>!
Martha Tailor: Véres bosszú

Hát ez ágy borzadály volt. 27. oldalnál abba hagytam, azé elrablós rész gyenge. Hát olvastam én ennél sokkal jobb könyveket. Ez valami pocsék.


Hasonló könyvek címkék alapján

Pergel Zsolt: Halálgyár
Clifton Snyder: Bénító sugarak
Sally Hunter: Karantén
Evelyn Marsh: A máltai orvos
Steven McCoy: Lépfene
Sally Hunter: Haláltusa
Evelyn Marsh: Halálos dózis
Szeghalmi Lőrincz: Levelek az árnyékvilágból
Sally Hunter: Influenzavírus
Sally Hunter: Szívdonor