Őrjítő ​kór 14 csillagozás

Martha Tailor: Őrjítő kór Martha Tailor: Őrjítő kór

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Dr. Emil Monge kutatóorvos és dr. Beatrice Renoir házassága válságban van, mert a nő elhanyagolva érzi magát. Emiatt a férfi kiborul és elrohan. Napokig nem tér haza.
Beatrice bánatosan lép be férje laborjába, ahol Mirci, a macskája veszettként támadja meg. Az állat teste csupasz, szőrtelen, a szájából bűzös, zöldes-sárga nyál folyik. Néhány nap múlva Beatrice észreveszi a férjét a laborban, odasiet hozzá, de az őrültként támad rá, s Mircihez hasonlóan szőrtelen, a sapkája a földön hever, benne gyönyörű, dús haja. A szájából iszonyú büdös nyál csorog.
Emilt kórházba viszik, ahol hamarosan meghal. Az orvosok értetlenül állnak a betegséggel szemben. Feltételezik, hogy az a szer okozta, amelyet feltalált.
Amikor a bőrgyógyászaton fekvő betegeken is kitör az őrjítő kór, dr. Laveran főorvosnő a rendőrségen bejelentést tesz, miszerint mindenért dr. Beatrice Renoir a felelős.

>!
Radnai, Budapest, 2005
268 oldal · puhatáblás · ISBN: 9637146075
>!
Radnai, Budapest, 2003
268 oldal · puhatáblás · ISBN: 9637146075
>!
Impresszum, Budapest, 1999
248 oldal · puhatáblás · ISBN: 9638607068

Kedvencelte 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

szilva81>!
Martha Tailor: Őrjítő kór

Jó a történet, fordulatos, folyamatos a cselekmény, de én még ennyi ésszerűtlen, logikátlan lépéssel nem találkoztam, mint ebben a könyvben.

pecsiseg>!
Martha Tailor: Őrjítő kór

Ez a könyv nagyon laposra sikerült, nem volt valami izgalmas.

Andrea_Kristóf>!
Martha Tailor: Őrjítő kór

Nekem Martha Tailor könyvei favoritok. Érdekesek, fordulatosak, és nem kiszámíthatóak. Szeretem azokat a könyveket, amin kicsit gondolkodni kell. Tetszik, hogy egészen az utolsó oldalig érdekes a sztori.

Anett_>!
Martha Tailor: Őrjítő kór

Régebben sok orvosi krimit olvastam, főleg Robin Cook-ot. Aztán egyszer csak megismertem Martha Tailort és Cook elszállt. Hozzá képest Tailor stílusa sokkal lazább, sokkal több párbeszéd van a könyveiben, emiatt sokkal pörgősebbek is a történetek. Azt hozzá kell tenni, hogy a séma itt is kb. hasonló, egy írónak van egyféle stílusa és kb aköré építi a történeteit, de ezzel együtt szerettem olvasni a könyveit.

Petike30>!
Martha Tailor: Őrjítő kór

Ez nagyon jó volt. Hát egyszerűen undorító és jó.


Hasonló könyvek címkék alapján

Pergel Zsolt: Halálgyár
Clifton Snyder: Bénító sugarak
Sally Hunter: Karantén
Evelyn Marsh: A máltai orvos
Steven McCoy: Lépfene
Sally Hunter: Haláltusa
Evelyn Marsh: Halálos dózis
Szeghalmi Lőrincz: Levelek az árnyékvilágból
Sally Hunter: Influenzavírus
Sally Hunter: Szívdonor