Afrikai ​gyémántok 4 csillagozás

Marta Rovira: Afrikai gyémántok

Ezermillió ​eurót, egy villát, több luxusautót és két céget örökölt Julia a nevelőszüleitől, miután hajószerencsétlenség érte őket. Gazdag lett, de árván maradt, miként gyermekkorában. Elhatározta, hogy felkutatja vér szerinti szüleit.
Először nagyanyjára talál rá, ám ő hallani sem akar róla. De elárulja, hol találja meg édesanyját. A bolondok házában. Ott tudja meg, hogy őt Yvonne-nak keresztelték születésekor. Édesanyja levele arra is utal, hogy ő hibisz tövében fogant egy felejthetetlen éjszakán, franapától, akit Dél-Afrikában kell keresnie.
Ott azonban váratlan események fogadják. Édesapja elmenekül az utolsó pillanatban, mielőtt találkozhatnának. Az egyik segítőjének eltörik a karját, bordáit, a másiknak, egy lengyel-búr afrikandernek a terepjárójára pedig helikopterből lövöldöznek. Neki az autó alá kell menekülnie a lövések elől. A harmadik segítője egy exzsaru, akivel – úgy tetszik – össze is fonódik az élete. Mellőle azonban emberrablók kezébe kerül. Megpróbál… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Florence Könyvek STB Könyvek

>!
STB Könyvek, Kistarcsa, 2010
230 oldal · ISBN: 9789632590578

Kedvencelte 2

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Hársi_Era>!
Marta Rovira: Afrikai gyémántok

Nekem tetszett ez a kalandokban gazdag történet. Csodálattal olvastam Afrika rejtett kincseiről, vidékéről. Néha úgy éreztem, mintha én is ebben a néha vad, néha csendes világban lennék. Magam előtt láttam a vadon élő állatokat és a gyönyörű tájakat, növényeket. Én is úgy lennék, mint Julia, lenyűgözne Afrika, de mégis félnék ott tartózkodni. Marlonba nem bíztam, mondjuk a végén már mindenkiben a csaló rosszat láttam, hogy mindenki csak a gyémántok miatt akar a lánnyal kedves lenni és apja megtalálásában részt venni. Amikor kiderült ki is a valódi apa, igazából egy kicsit rácsodálkoztam, de örültem neki.

Mon>!
Marta Rovira: Afrikai gyémántok

Imádtam… minden egyes sorát..
Egy igazán könnyed kis regény, amiben minden szerepet kap egyszerre: gyász, kaland, utazás, Afrika, család, barátság, adrenalin, szerelem, állatok..minden.
Annyira valósághűen írja le a történetet az írónő, hogy az olvasó teljesen bele tudja élni magát a történetbe, részesévé tud válni az eseményeknek. Az ilyen történetek miatt szerettem meg én az olvasást. Tuti kedvenc!!


Hasonló könyvek címkék alapján

Jud Meyrin: Gyilkosság a krimifesztiválon
Czank Nelli: Mauritius, az édeni menedék
Megyeri Judit: Csontvázak a szekrényben
Chris Land: Lélekvesztő I-II.
Anita Boza: Elsikkasztott szerelem
Jud Meyrin: A múlt bűnei
Anita Boza: Édes borzongás
Fejős Éva: Száz Éjjel Ügynökség
Liptai Claudia: Az álomnő
Mo Xiang Tong Xiu: A démoni kultiváció nagymestere 3.