Szakadék 1 csillagozás

Csak hiszed, hogy kommunikálsz
Marosi Nikolett: Szakadék

„Bevallom, kicsit féltem, hogy nekem kell véleményt mondanom, ajánlást írnom a könyvről, hiszen nehéz elfogultság nélkül úgy, hogy a mindennapjainkat együtt töltjük Nikivel. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a Szakadék a szemem előtt született meg. Naponta belekóstolhattam egy-egy versbe, írásba, bár volt, ami még előttem is titok maradt. Talán nem is értettem mindennel egyet és mások is lesznek így, de nem is kell…
Ebben a könyvben a ma embere végre tükörbe nézhet, s gyakran meg is látja magát benne, de valljuk be őszintén, ezt nem szívesen ismerjük el.
Bátran ajánlom az írásokat azoknak, akik szeretnek elmélkedni az élet nagy dolgain, szeretik a szép, mélyreható verseket, akik mernek és tudnak önállóan dönteni, és azoknak is, akik ezt még csak most tanulják…”
Kiss Zoltán
Dalszerző

>!
Magánkiadás, Kecskemét, 2020
136 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150073446

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

Vyktoria>!
Marosi Nikolett: Szakadék

Marosi Nikolett: Szakadék Csak hiszed, hogy kommunikálsz

„Marosi Nikolett könyve a HazaÍrók által szervezett karácsonyi kampány forgatagában került a szemem elé, olyan szinten, hogy maga szerző keltette fel rá a legjobban az érdeklődésemet egyetlen egy mondatával. Nikolett annyit mondott nekem, hogy nem meri felajánlani a könyvet a kampány részeként, mert túl polgárpukkasztó, túl őszinte, túlontúl eltér a ma megszokottól, de ha én szeretném olvasni nagyon szívesen küld egyet. Haha, nem is volt kérdés, ide vele. Egy pillanatig nem gondolkodtam, Marosi Nikolett kimondta nekem a kulcsszavakat, amitől egyből felcsillan a szemem egy könyv iránt, bár akkor még azt gondoltam költői túlzással él. Pedig annyira nem is…”

Recenzió a blogon: https://hazairok.blogspot.com/2022/02/marosi-nikolett-s…


Hasonló könyvek címkék alapján

Kölcsey Ferenc: Kölcsey Ferenc válogatott művei
Angelus Silesius: Kerúbi vándor
Weöres Sándor: Rapszódia a kivívott szabadságról
Walt Whitman: Ének magamról
John Donne: A szerelem istensége
A magasztos szózata – Bhagavad-Gítá
Rainis: Száll és ég s kihuny a csillag
Devecseri Gábor: Bikasirató
Juhász Csaba: Pillangóvadász
Holczer Dávid: Felívelő Lejtmenet