104 ​híres magyar recept 4 csillagozás

Marosi Lászlóné (szerk.): 104 híres magyar recept

A szakácskönyvben találhatunk előételeket, leveseket, sülteket, halételeket, egytálételeket, köreteket, tésztákat és édességeket. A receptek tíz személyre készültek. Az ételek tálalását színes fotók segítik.

>!
Közgazdasági és Jogi, Budapest, 1984
216 oldal · keménytáblás · ISBN: 963221417X
>!
216 oldal · keménytáblás

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Váncza József: A mi süteményes könyvünk
Jancsa Jani: Nagy burgerkönyv
Borbás Marcsi: A sűrűje 2.
Máté Pálné Terenyei Katalin: Ahogy én készítem… – Kati mama szakácskönyve
Lejtényi Éva – Waldhauser György: Régi idők receptjei
Magyar Elek: Az ínyesmester szakácskönyve
Bereznay Tamás: Mai magyar konyha
Papp Emese: A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye