Teddy ​bosszúja (Árnyháború-trilógia 1.) 81 csillagozás

Marosi Katalin: Teddy bosszúja

Craig kimondatja velem azt, amit senki sem akar hallani: Minden lépés a halálhoz visz közelebb. A halál pedig egy olyan árnyék, ami részt vesz a mindennapi életben. Angel Craig Sullivan. Egy félvér, akit galádul, hamis ígéretekkel átcsábítottak a pokol világába. Egy sötét oldalra taszított angyal, aki előző életében egy drogos rocksztár volt, egy híres banda, a The Crystals & Z frontembere. Nem mellesleg most is drogfüggő. Melyik a jobb? Melissa Morgan ügyeletes cicababa, aki bálkirálynővé szeretne válni. Minden követ képes megmozgatni azért, hogy elérje a célját, csak arra nem számít, hogy a bicskája beletörhet egy nagyobb sziklába. Angyalok, szellemek és pokolszolgák viadala veszi kezdetét, amikor leomlanak a világok közti falak. A harctér pedig természetesen az emberek világa. Hogy hogyan kapcsolódik a pokolhoz a jég, megtudhatod Bonn Arcticban! Szövevények, harcok, szerelmek, s minden, ami kiverheti a biztosítékot. Te vajon képes lennél túlélni egy árnyháborút?

Eredeti megjelenés éve: 2015

Tagok ajánlása: 18 éves kortól

>!
Publio, Hédervár, 2015
184 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633977156
>!
Publio, Hédervár, 2015
282 oldal · ISBN: 9789633977163

Enciklopédia 19

Szereplők népszerűség szerint

Alekszej · Alysha · Angel Craig Sullivan · Audrey Vine · Gregory · Hirem (a révész) · Jánosházi Ete · Jason Fawell · Leander Illinois · Lorell Vine · Melissa Morgan · Monica Mc Donald · Székely Zoé · Teddy Morgan


Várólistára tette 30

Kívánságlistára tette 21


Kiemelt értékelések

Macska1510 I>!
Marosi Katalin: Teddy bosszúja

Ezt a könyvet olyan volt olvasni, mintha egy amerikai urban fantasy sorozat egy évadát néztem volna végig.
Az egész írás nagyon képszerű, a történet fordulatos és eseménygazdag.
Megvan benne minden, ami az ilyen filmekben: gyönyörű nők, jóképű pasik, mennyország és pokol, háború, szövetségek, ármány és szerelem.
Egy kicsit hiányzott, hogy a szereplők jelleme és az egyes jelenetek nincsenek túl mélyen kidolgozva, de még ez is tulajdonképpen hozta ezt a mai modern sorozat-fílinget :)
Annyira bele tudtam élni magamat ebbe a hangulatba, hogy mikor előfordult egy-egy magyar név, csodálkozva néztem fel, hogy egy amerikai írónő miért ír magyar neveket a könyvébe.

Ami nehezítette az olvasást, hogy érezhető rajta, hogy nem lett elégszer átnézve az írás. Sok olyan fogalmazási és helyesírási hiba maradt benne, amiről nyilvánvaló, hogy aki egy ilyen könyvet meg tud írni, az ezeket csupán figyelmetlenségből és sietségből hagyta benne.

Mindezek a hibák ellenére az írónőnek van egy modern, kedves és némi humorral fűszerezett stílusa, amivel meg tudta teremteni ezt a hangulatot és segített eltekinteni a fogalmazás hiányosságaitól.

Arról nem is beszélve, hogy egy 15 éves lány írta ezt a regényt.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Bleeding_Bride IP>!

Például a fiú még azért is kockáztatta saját testi épségét, hogy teljesen kitisztítsa a lány hajkeféjét.

1. Fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Teddy Morgan
30 hozzászólás
Riszperidon P>!

– És miért vagy…ööö…medve? – kérdezte félve Melissa.
– Ez a szenvedélyem. – felelte könnyedén a férfi.

78. oldal

41 hozzászólás
Keiran_Rowley IP>!

Igen, a csoda, amihez a gonosz egy ujjal sem érhetett, csak egy szinttel lentebb parancsolta a felhők közül, hogy ami elromlott, azt helyreállíthassa, mert igen, képes rá.

64. oldal

14 hozzászólás
Ninácska P>!

Sűrű köd lepte el a szobát, és idegen alakok léptek be. Vagyis nem beléptek, hanem volt, aki a falon keresztül érkezett.

101. oldal

2 hozzászólás
edka>!

Mert ő volt az a fajta lány, aki képes volt dühöngeni, ha nem akadt minden második kilométerkőnél egy félisten, aki persze mindenféle juttatás nélkül megcsókolja, vagy, ha még többre vágyna, akkor ágyba viszi, minden szó nélkül.

Kapcsolódó szócikkek: Melissa Morgan
11 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Fróna Zsófia: Démonok közt
Cassandra Clare: Aranylánc
Csóti Lili: Hetedvérig
Laini Taylor: Füst és csont leánya
Imre Viktória Anna: Kísértés Rt.
Rainbow Rowell: Csak így tovább
Virág Emília: Sárkánycsalogató
Jennifer L. Armentrout: Torn – Szétszakítva
Lana Millan: Egy angyal a szerelem küszöbén
Wendy Higgins: Angyali győzelem