Rocksztárt ​kaptam karácsonyra 1121 csillagozás

Kamu pasi a fagyöngy alatt…
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Holly előre tudta, hogy nincs az a hatalmas óceánjáró, ahol nyugiban átvészelheti a családi karácsonyt. Mert hiába a képeslapra kívánkozó táj, ha ott van két szörnyeteg unokatestvére, akik mindjárt első este kiutálják a közös kabinból. A tengeribeteg Holly így kénytelen beosonni egy vadidegen fürdőszobába, ahonnan kilépve két dologgal néz farkasszemet: a világ legdögösebb pasijával és egy paprikaspray-vel. Kár, hogy ez utóbbit a magát Nicknek nevező srác nem fél használni…

Amikor később Holly elhagyná a kabint, legnagyobb megdöbbenésére sikoltozó tinicsajok állják útját. Mert Nick valójában Dominic Wyatt, az őrülten népszerű ReadySet dobosa.

Az internetre pillanatok alatt felkerülnek a kettőjükről készült botrányos fotók, amik veszélybe sodorják az együttest. Dominic ezért ráveszi Hollyt, hogy a hajóút idejére játssza el a barátnője szerepét. A kamu kapcsolattal csak-csak megbirkóznak, na de a valódi érzelmekkel…

Eredeti megjelenés éve: 2012

Tagok ajánlása: 12 éves kortól

A következő kiadói sorozatban jelent meg: LOL-könyvek Móra

>!
Móra, Budapest, 2015
302 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634151357 · Fordította: Zalotay Melinda
>!
Móra, Budapest, 2014
302 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789631197754 · Fordította: Zalotay Melinda
>!
Móra, Budapest, 2013
302 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789631195286 · Fordította: Zalotay Melinda

Kapcsolódó zóna

!

LOL könyvek

243 tag · 56 karc · Utolsó karc: 2022. november 2., 15:15 · Bővebben


Enciklopédia 14

Szereplők népszerűség szerint

Dominic Wyatt · Mackenzie Wellesley · Holly Dayton · Corey O'Neal · Timothy Goff · Christopher Forester · Jennifer Lawley


Kedvencelte 130

Most olvassa 58

Várólistára tette 153

Kívánságlistára tette 147

Kölcsönkérné 5


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra Kamu pasi a fagyöngy alatt…

Hihetetlenül humoros könyv. Most is ugyanúgy tetszett, mint első olvasásra. Mindenre emlékeztem a legapróbb részletekig. Ez is azt bizonyítja, mennyire szuper történet is Rocksztárt kaptam karácsonyra.
Ez volt annak idején az első LOL-os könyvem, nem csoda hogy nagy rajongója lettem ezeknek a regényeknek. Hihetetlenül aranyos történet. Tiszta tiniálom az egész az elejétől a végéig.
Letehetetlen könyv. Az első fejezettől az utolsóig minden lapja kincs. Holly és Dominic szerethető páros. Imádtam a váltott szemszöget, így mind a kettőjük véleményét lehetett olvasni a találkozásuktól kezdve.
Az egész sztori úgy volt jó ahogy volt. 2 apró porszem azért került a gépezetbe, pontosabban Allison és Claire, de nélkülük nem lett volna izgis. Ki nem állhattam őket, de jó, hogy adtak egy kis színt a könyvnek. Amikor pár hónapja face-re fellépte és rátaláltam erre a bónusz novellára, rögtön rávetettem magam. https://www.facebook.com/notes/lol-k%2525C3%2525B6nyvek…
Imádtam ezt a kis kiegészítést. Már akkor eldöntöttem, hogy újra kéne olvasni, csak valahogy sosem úgy jött ki a lépés, de most borzasztóan örülök neki, hogy mégis belevágtam. Azon gondolkozok, hogy lehet elölről el kéne olvasni az összes LOL-os könyvemet. Ha nem is most, de ebben az évben jó lenne legalább párat újraolvasni.

8 hozzászólás
ZitussKa>!
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra Kamu pasi a fagyöngy alatt…

Jesszusom! Èn ezt mièrt nem olvastam eddig? Annyira bohókás, nèhol nevetsègesen cuki ès romantikus. Szuper-LOLisztikus volt. Olvassátok, nálam megbecsült helye van a szívemben ès a polcomon is :)
Holly egyik mondatán pedig irtózatosan jót szórakoztam, mert kicsit olyan szerencsètlen mint èn:D
a matekpéldákat általában a „Megoldások” című utolsó oldalak segítségével oldom meg – ez azért elég sokat mond, nem?

5 hozzászólás
DoreenShitQ>!
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra Kamu pasi a fagyöngy alatt…

„Anyám arra tanított, hogy vannak dolgok, amiket nem szabad mondani egy lánynak. Például azt, hogy nagyon szarul néz ki, még akkor sem, ha tényleg.”

    Mielőtt bármit mondanék a könyv tartalmáról, kicsit a borítóról: nekem úgy átlagban nem jönnek be a LOL borítók, és ezen a néni nagyon ijesztő. Nem néz ki egyáltalán tinédzsernek, inkább egy pedofil tanárnő jut róla eszembe. Mindig vissza kellett rá néznem, mert úgy éreztem, figyel, miközben olvasok.
    A borító nem túl meggyőző, de milyen a tartalma? Szerintem egy átlagos LOL. Nem kell várni tőle túl sokat, néha lehet rajta jókat nevetni, de ennyi. Néhol cuki. Nem tudom, hogy engem rossz hangulatomban kapott-e el, de hiába volt cuki és vicces, engem nagyrészt idegesített. Már meg lehetett szokni a LOL-oknál az életképtelen főszeplőcsajt, de most a LOL pasi se mentette meg a helyzetet. Mind a ketten végigszerencsétlenkedték a könyvet, hol viccesen, de volt, ahol már nem tudtam nevetni. A végén már azt se tudtam eldönteni, hogy most megoldották a problémát, vagy nem, csak összejöttek, oszt' kalap kabát. Három csillagot akartam adni, de a kiegszítőnovella, amit a LOL-os facebbokoldalon olvastam aranyos volt a könyvél ezerszer jobb volt, az ajánlom :D, azért járt a plusz fél csillag.
    Összességében nem kell eget rengető dologra számítani, átlagos LOL, a főszereplőkhöz igaz kellenek idegek, de annyira nem volt rossz, mint a Titkok és exek éjszakája mert az tényleg a LOL könyvek legalja :DD

20 hozzászólás
Naiva P>!
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra Kamu pasi a fagyöngy alatt…

Teljesen tudatában voltam annak, hogy már egy ideje, nem az én korosztályomnak íródott ez a könyv, de ettől függetlenül az elejétől a végéig élveztem. Kikapcsolt, lekötött. Az sem zavart, hogy kiszámítható és bővelkedik hihetetlen eseményekben, de főként ezek miatt olyan humoros és szerethető történet. Rengeteget nevettem rajta. Holly a maga módján egy igazán belevaló lány, akinek a családi háttere ellenére egyáltalán nincs önsajnáló hajlama. Szerintem, amit vele művel a felszínes, kalóriaszámolgató nagynénje és az undok unokatestvérei, simán a családon belüli erőszak egy „lightosabb” változata. Annál jobban jellemzi a cinizmus és a szarkazmus. Nick-et sem kellett félteni.
Amit viszont a függővégeknél is jobban utálok, az a hirtelen befejezett végek, miközben nem is várható folytatás. Pedig úgy olvastam volna tovább.

6 hozzászólás
FairyDust P>!
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra Kamu pasi a fagyöngy alatt…

Őőő… karácsonyi olvasásnak indult, de végül bikiniszezoni hangulatba kerültem.
Alapvetően nincs gondom a könyvvel, vicces, aranyos, szórakoztató. Néhány hiába mellett azonban nem tudok elmenni szó nélkül. Nem tudom megérteni, ha rajongunk valaki iránt, hogy a manóba nem ismerjük fel? Nem értem, hogy ha valaki szivat és csúnyán viselkedik velünk, miért tűrjük, sőt mi több, miért tűri az egész környezetünk? Miért etalon a mai világban, hogy életképtelen főszereplő kislányokat pakoljunk a könyvekbe? Miért nem bírnak karakterhű borítót csinálni? Bizonyára leégett a csaj haja a napon, és azért barnult be, és lett a piszkos szőkéből sötét barna. És megannyi ilyen kaliberű kérdés zakatol a fejemben.
Hazudnék ha azt mondanám nem nevettem a könyvön, néha piszkosul jól szórakoztam, de ez nem elég ahhoz, hogy szeressem a történetet.
Haragszom az egészre, mert tényleg az ünnepi kinézet miatt vettem elő, erre mit kapok, egy forró nyári olvasmányt.

Bővebb idegeskedés, spoiler-mentesen: https://missreaders.com/books/details/34

7 hozzászólás
zsiina>!
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra Kamu pasi a fagyöngy alatt…

A pénz az, ami eldönti, kigúnyol vagy befogad-e a világ.

Azt hittem nem jól emlékszem, miért is imádtam úgy a könyvet, ám most hogy újraolvastam, eszembe jut. Komolyan, nem tudok mit mondani…Ez fantasztikus volt, Marni könyvei közül ez a legeslegjobb. Holly végre egy szerethető női karakter, aki nem nyafog mindenért, sőt. Amit Callie és Allie (nem emlékszem a nevére) tett vele, az szemétség. De komolyan, tényleg vannak ilyen unokatestvérek? Utáltam őket, elkényeztetett kis libák voltak. Ezek ellenére Holly nagyon jól tűrte, még ha legbelül nem is. Nick pedig… apám, hogy én mennyire odavagyok érte! Amilyen bunkó volt az elején, olyan imádnivaló lett. Tetszett a közte és Holly közötti „szerelem”. Bár maguknak sem merték bevallani, hogy ez nem csak egy kamu kapcsolat volt… Úgy civakodtak akár az ovisok, még is, ott volt köztük a vonzalom, és én teljesen odavoltam érte. Nagyon kevés volt nekem ez a pár száz oldal, annyira szerettem volna még róluk olvasni. Hogy mi történik ezek után velük. Hogy Holly nagyapja elfogadja-e Nicket és stb. Nem fontos dolgok, engem még is érdekelnek. Sajnálom, hogy nincs folytatása… Összességében IMÁDTAM! Nem most fogom utoljára olvasni, az biztos! :)

4 hozzászólás
Csakegyolvasólány P>!
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra Kamu pasi a fagyöngy alatt…

Érdekes, humoros és romanttikus történet volt. Marni Bates egyszerűen zseniális könyvet akotott. Holly és Dominic karakterei fantasztikusak voltak. Végre nem egy olyan lány volt a főszereplő, aki tudja, hogy mi áll jó neki. Bár sajnáltam Hollyt a családja miatt. Egyetlen értelmes és kedves hozzátartozója a nagypapája.
Dominic humorát és csipkelődését nagyon bírtam. Sőt, egyenesen felnevettem, amikor Hollyval egymást piszkálták.
Szóval, köszönöm Móra Kiadó, hogy ezt a könyvet olvashattam! :)

DarknessAngel>!
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra Kamu pasi a fagyöngy alatt…

Már régóta esedékes volt, hogy elolvassam ezt a könyvet, plusz karácsonyi téma, úgyhogy gondoltam miért ne?! A címhez képest viszont nem pont erre számítottam, főleg hogy fülszöveget se olvastam… De nagyon tetszett! Olyan kis édes, szerethető, cuki történet, igazán imádni való szereplőkkel.
Hollyval könnyű megbarátkozni, tényleg egy nagyon kedves csaj. Szörnyű, milyen egy undok, gonosz unokatesói vannak. Legszívesebben jól seggbe rugdostam volna őket, annyira irritáltak. Maga Holly viszont egy igazi felüdülés :D Olyan jókat lehetett mosolyogni a folytonos csetlés-botlásain. És Nick… Jaj, ez a rocksztár igazán megkapó, azt meg kell hagyni. Tetszett, hogy az elején milyen ellenségesek voltak egymással, viszont fokozatosan a kamu szerelemből igazi szövődött.
Egy a baj, hogy nagyon rövidke a könyv, pedig úgy olvastam volna még. Főleg a vége felé, ahogy újra egymásra talált a két fiatal ^^

Lillsz>!
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra Kamu pasi a fagyöngy alatt…

Nem kerültem igazán karácsonyi hangulatba, nem is lettem se több, se kevesebb ezzel a könyvvel, de mégis igazán szerettem! Én ténylegesen imádom a LOL-könyveket, mivel mindegyik ki tud kapcsolni, mindegyik karakter kellően zizis, -hogy magamra tudjak ismerni benne- és mindegyik regény magával tud ragadni. A Rocksztárt kaptam karácsonyra is egy ilyen mű volt. Inkább azt mondanám, hogy nyáron olvassátok, mint télen. :D Az eleje kivétel, nálam ott nagyon „Mikulás hangulat” volt, de amúgy elég nyári, legalábbis számomra. De nagyon ajánlom, hisz egy humoros, aranyos és kedves kis regény, telis tele letehetetlen fejezetekkel. Na meg persze egy Rocksztárral!❤ 5/5

Szilvi00 P>!
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra Kamu pasi a fagyöngy alatt…

Elvileg öreg vagyok én már a LOL könyvekhez, de az életkorommal régóta nem foglalkozom és azt olvasok, amit csak akarok! Olyan jól szórakoztam, hogy minden szabad pillanatomban a könyvért rohantam. Ha tehettem volna, biztosan egy szuszra kiolvastam volna. Többször hangos és fékezhetetlen nevetésben törtem ki Holly és Nick szócsatáin. Csodáltam Holly természetét, ilyen „családot” elviselni nem kis kihívás, Ő mégsem sajnáltatta magát. A nagypapára picit haragudtam, időnként igazán rászólhatott volna a három banyára, hogy álljak már le a szekálással! Dominic aranyos és vicces volt, néha jó ilyen szelídebb rocksztárba botlani! Az egész történet úgy ahogy van: szórakoztató, könnyed, romantikus. Egy rövidke epilógust azért el tudtam volna viselni….

6 hozzászólás

Népszerű idézetek

nykyriana>!

– Nagykorúnak hittelek. Fel sem merült bennem a liliomtiprás lehetősége.
– Ó, pedig idősebb pasik elcsábításában utazom. Tudod, hányan kerültek már sittre miattam?
– De előtte a diliházba, az tuti.

175. oldal

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra Kamu pasi a fagyöngy alatt…

Cheril>!

– Ha hiszed, ha nem, ez az egész nem rólad szól. Cseppet sem. Csak használnom kellett a… mondjuk úgy, a fürdőszobádat.
Hogy nem jöttem eddig rá? A csaj egyfolytában a hasát fogja, fájdalmai vannak, semmi élet az arcában, és reszket, mint a nyárfalevél. Ha ehhez még a vécéöblítést is hozzáveszem, magától adódik a magyarázat. Ez a csaj terhes. Szentséges úristen! Árt a magzatnak a paprikaspray? Használni biztos nem használ. Rohadtul nem szeretném, ha én lennék az oka, hogy összenőtt lábujjakkal vagy agykárosultan születik a baba. Lehet, hogy a hajóorvoshoz kéne vinnem, hogy nézze meg ultrahanggal, minden rendben-e odabent? Vagy majd csak otthonról küldjek neki egy ReadySet-feliratú rugdalózót? Szép ajándék lenne… „Bocs, hogy paprikaspray-vel támadtam a magzatodra!”
– És mióta…? – kérdeztem bénán, és próbáltam leplezni, mennyire megijedtem.
– Mit tudom én? Most hánytam először – sóhajtott fel. – Nem olyan nagy ügy.
[…]
– A reggeli rosszullétek ellen nem tudnak adni valamit?
– Mi van? Mi köze ennek a reggelhez? – A hangja vészesen elhalkult. – Te azt hiszed, terhes vagyok?
– Öööö… – Hát ez gáz.
– Jó ég, csak nem attól féltél, hogy ide, a fürdőszobádba szülök neked egy zombiivadékot?

66. oldal

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra Kamu pasi a fagyöngy alatt…

Kapcsolódó szócikkek: Dominic Wyatt · Holly Dayton
kiruu>!

A jó hír: hogy belement.
A rossz hír: hogy belement.

110. oldal

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra Kamu pasi a fagyöngy alatt…

Kapcsolódó szócikkek: Dominic Wyatt
kiruu>!

– És hogy vagy mostanában?
– Az elrablásom előtti vagy utáni időszakra gondolsz?

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra Kamu pasi a fagyöngy alatt…

adrii01>!

– Nézz a pólódra!
Magamra pillantottam, de a pálmás ing nem sokat mondott.
– Mi van? Pálmaültetvényeid vannak? – kérdeztem gúnyosan. – Azt azért furcsállnám.
– Azt mondtam, nézz rá a pólódra! Ne az én ingemre. A saját pólódra!
Hát akkor csakis a ReadySetre gondolhat. Ijedten hátráltam, és amikor beleütköztem az ágyba, lehuppantam.
– Szent Habakuk! Te Dominic Wyatt vagy! A ReadySet dobosa!
A mosolyából látszott, hogy most ismét önelégülten magabiztos önmaga lehet.
– Igen, az vagyok.
– Aztarohadt! – mondtam tisztán és világosan. – És tuti nem vagy meleg?
Na ezzel legalább hamar lehervasztottam az öntelt kifejezést a képéről.
– Nem!
– Tényleg? Pedig esküdni mertem volna rá.
– Nem!

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra Kamu pasi a fagyöngy alatt…

Kapcsolódó szócikkek: Dominic Wyatt · Holly Dayton
Dsheavenofbooks>!

[…] a pénz az, ami eldönti, kigúnyol vagy befogad-e a világ.

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra Kamu pasi a fagyöngy alatt…

2 hozzászólás
kiruu>!

– Ha nem hagyod abba a dob püfölését, én verem szét a fejeden!
Tim és Chris úgy néztek rám, mint akik mindjárt hívják a biztonságiakat, és erőszakkal eltávolítanak a stúdióból.
– Egy dobszerkó drága dolog, Tim – jegyeztem meg.
– Akkor is megéri.
Chris egyetértően bólogatott.
– Négy napja úgy viselkedsz, mint akinek feldugtak egy dobverőt a seggébe. Ez nem mehet így tovább!

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra Kamu pasi a fagyöngy alatt…

Kapcsolódó szócikkek: Christopher Forester · Dominic Wyatt · Timothy Goff
Cheril>!

– Miért van neked szükséged paprikaspray-re, Dominic? Ki a bánat vagy te?
Nem is tudom, mit vártam, hogy mit mond. Például, hogy: „Vilmos herceg rokona vagyok. Egy kisebb, általad talán nem ismert ország uralkodója, amely a sípályáiról és kiváló gyógyfürdőiről ismert.”
Arra biztos nem számítottam, hogy csak annyit mond:
– Nézz a pólódra!
Magamra pillantottam, de a pálmás ing nem sokat mondott.
– Mi van? Pálmaültetvényeid vannak? – kérdeztem gúnyosan. – Azt azért furcsállnám.

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra Kamu pasi a fagyöngy alatt…

Kapcsolódó szócikkek: Dominic Wyatt · Holly Dayton
Hickory>!

– Ó, persze, látszik rajtad, mennyire szenvedsz. Egy gyönyörű szőke csajjal smárolni egy szép nagy hajón… iszonyú nehéz lehet.
Na erre csak néztem.
– Gyönyörű szőke csaj? Kiről beszélünk? Biztos, hogy Katasztrófa Hollyra gondolsz?
– Jó, nem egy szépségkirálynő-típus… de nagyon dögös lány. Nem nehéz elképzelni őt a csíkos ingedben… és csak abban.
– Na jó, fogd be! Elegem van belőled!
Tim és Chris összenéztek.
– Szóval igazából tetszik? Mármint romantikus értelemben, meg minden?
Hangosan felnyögtem.
– Most komolyan, muszáj ezt, srácok?
– Ó, a mi kis Domunk belezúgott Hollyba! Hát nem édi?
A fenébe.
– Csak hiszitek – mondtam. – Kedves lány. Ennyi.
Chris somolygott.
– Akkor ha vége ennek az egésznek, elhívhatom randizni?
Kedvem lett volna képen törölni a legjobb barátomat.
– Nem.

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra Kamu pasi a fagyöngy alatt…

kiruu>!

Azt hiszem, kevés lány mondhatja el magáról, hogy karácsony előtt szobafogságra ítélik, amiért egy csapat kisgyerek szeme láttára felpofozta a Mikulást egy bevásárlóközpontban.

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra Kamu pasi a fagyöngy alatt…

Kapcsolódó szócikkek: Mikulás

Hasonló könyvek címkék alapján

Rácz-Stefán Tibor: Éld át a pillanatot!
Rachel Cohn – David Levithan: Dash és Lily – Kihívások könyve
Leiner Laura: Mindig karácsony
Cynthia Hand: Vigyázz, Holly Chase!
Zoe Sugg: Girl online
Catherine Rider: Csók New Yorkban
Richelle Mead: Dermesztő ölelés
Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója 6 és 1/2. – Mia karácsonya
Jessica Park: Flat-Out Celeste – Celeste bolondulásig
Ava Dellaira: Kedves halottak!