Ellencsapás (Halálzóna-tetralógia 2.) (Terminator 6.) 11 csillagozás

Mark F. Wilson: Ellencsapás

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Los ​Angeles, 2029
Hárommilliárd emberi élet ért véget az Ítélet Napján, és a túlélőknek máris egy új lidércnyomással kell szembenézniük: A Gépek Elleni Háborúval. És a pusztító küzdelem elérkezett a végső felvonáshoz.
John Connor gerillái vakmerően behatolnak arra a területre, amit „Halálzóna” néven emlegetnek, ahol a Skynet energiabázisai és fegyvergyárai állnak, s ahol Ezüsthernyók, Vadász-Gyilkosok, Terminátorok, fejvadászok és HK-k járőröznek állandó jelleggel.
A válogatott veteránokból álló különítmény kettős feladattal indul a Halálzónába. Az egyik csoport kiszabadította a foglyul ejtett gyerekeket, míg a másiknak sikerült vírust juttatnia a gépisten szervezetébe.
Azonban Connor technikusai csak később döbbennek rá, hogy a Skynet egy ravasz csellel az egyik legnagyobb emberi bázis felszámolására készül, s nem véletlenül engedte közel magához a vakmerő behatolókat….
De vajon megéri-e a gépistennek az Árnyék Bázis elpusztítása azt a veszteséget,… (tovább)

>!
Lap-ics, Debrecen, 1996
252 oldal · ISBN: 9634342086 · Fordította: Bihon Tibor

Kedvencelte 2

Most olvassa 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
Paleee
Mark F. Wilson: Ellencsapás

Bevallom, amikor megkaptam ezt a könyvet, kissé fintorogva kezdtem neki. Elsősorban nem szeretem a fan fiction-szerű regényeket, másrészről előítéletes Terminátor (és azon belül is T2) rajongóként nevetségesnek tűnt, hogy egy magyar szerző – akiről eddig soha nem hallottam (my bad) – bármilyen értelmeset tudna alkotni ebben az univerzumban. Nagy meglepetésemre sikerült! Sajnos csak az első 30-40 oldal körül olvastam jobban utána, hogy egy tetralógia második kötetét tartom a kezemben, így amennyire lekötött, épp annyira gyorsan fogytak az oldalak, a végére pedig már bántam, hogy nem rendeltem meg azonnal a harmadik kötetet is. :)

1 hozzászólás
>!
WildDuck
Mark F. Wilson: Ellencsapás

A Beültető-csoport tagjainak birtokába olyan információk kerülnek melyek szerint jelentős károkat tudnak okozni a Skynetnek.--> Ebben a könyvben indul el az a szál ami azt beszéli el, hogyan tudnak a gerillák revansot venni az Árnyék-bázisért.


A sorozat következő kötete

Halálzóna-tetralógia sorozat · Összehasonlítás
Terminator sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Suzanne Collins: Futótűz
E. E. Knight: A macska választása
J. Goldenlane: Csillagok szikrái
T. R. Salty: Ébresztés
Kemese Fanni: A viharszívű Mya Mavis
Douglas Rowland: Ikeristenek
Bakti Viktor: Integrálva
Gabriel Wolf: Odalent
Zsoldos Péter: Ellenpont
Juhász István: A visszatérés