A ​leszámolás (Terminator: Középkor 4.) (Terminator 4.) 14 csillagozás

Mark F. Wilson: A leszámolás

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Az ​első terminator azért jött vissza a jövőből, hogy elpusztítsa Sarah Connort, s ezzel megakadályozza egy gyermek megszületését. A második terminator célpontja maga a fiú volt. Ám létezett egy harmadik terminator is! Egy kísérleti egyed, mely a másik kettőt megelőzően indult útnak, de egy hiba miatt Los Angelesbe és nem 1984-be érkezett… A középkorba került Terminator észlelte a hibát, ám a feladatától még ez sem tántoríthatta el. A XII. századból csak úgy tudja elpusztítani Sarah Connort, ha megöli az őseit. És mivel ezeket nem ismeri, ki kell irtania minden Conn, Connor és hasonló nevű embert a föld színéről. Csakhogy ez nem egyszerű feladat! Már csak azért sem, mert az ördögi gép elveszítette egy igen fontos részét, az elsődleges tápegységét. Ha ezt nem szerzi vissza, elfogy az energiája, és akkor nem tudja teljesíteni a feladatát. Mindent elkövet hát, hogy visszaszerezze a tápegységet, s mivel ellenségei is egyre szaporodnak, tudja, hogy hamarosan elkövetkezik a végső… (tovább)

>!
Lap-ics, Debrecen, 1995
254 oldal · ISBN: 9634340989 · Fordította: Bihon Tibor, Kornya Zsolt, Nagy Zoltán, Nemes István

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
Shando
Mark F. Wilson: A leszámolás

Én szívesen megnéztem volna egy filmet ami ezekből a könyvekből készült, mint ami 3. részként megjelent. Egye fene még egy websorozat formájában is nagyon jó lenne.

Ha ennyiből nem derült volna ki, ez a sorozat egy nagyon jó ötletből készült, és a megvalósítás olvasmányosra és szórakoztatóra sikerült, megadja a kezdő lökést a Terminátor univerzumba.


Népszerű idézetek

>!
hope22

Gilbert Erail a lépteit valóban a tripoliszi gróf lebujjá vedlett nyári palotája felé irányította, de távolról sem azért, hogy a világi örömöknek hódoljon. A második leggyakoribb dolog, amit a nemi betegségek után a palotában szerezni lehetett, az információ volt.

>!
hope22

Amikor egy-egy túlélő, aki megőrizte vallását, az óvóhely mélyén letérdelt a falra akasztott feszület elé, vagy hajlongani kezdett abban az irányban, amerre a föld színéről rég eltűnt Mekkát sejtette, csak a porrá lett keresztény és iszlám birodalmak hajdanvolt hatalma visszhangzott az időben, mint amikor valaki követ dob egy évszázados kútba.


A sorozat következő kötete

Terminator: Középkor sorozat · Összehasonlítás
Terminator sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Bíró Szabolcs: Lángmarta dél
Jeney Zoltán: Rév Fülöp
Vadász Szilárd: Bajvívók
Jósika Miklós: Abafi
Bíró Szabolcs: Non nobis, Domine 2. – Az utolsó vörös barát
Wolfram von Eschenbach: Parzival I-II.
Arthur Philip Feist: A fekete lovag
Berde Mária: Romuald és Andriána
Henry Van Dyke: Artabán a negyedik király
Artúr Király halála