Ki ​telefonál? (Caillou) 4 csillagozás

Marilyn Pleau-Murissi: Ki telefonál?

A tévéből már ismert kisfiú, Caillou (ejtsd: Káju) egy világszerte rendkívül népszerű könyvsorozat főszereplője. Az alkotók célja minden könyv esetében, hogy a kisgyerek önálló személyisége fejlődjön, miközben arról tanul, hogy hogyan élhet harmóniában az őt körülvevő világgal. Caillou egy okos kisgyerek, így a kicsik könnyen tudnak azonosulni vele, közel érzik magukhoz, és ennek révén magukat látják minden Caillou történetben. Anya nem ér rá, a telefon megállás nélkül csörög. Caillou nem tudja elmondani neki, amit szeretne. Végül úgy dönt, a játéktelefonról fogja felhívni. Ekkor a valódi telefon megcsörren! 3 éves kortól ajánljuk!

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Tessloff és Babilon, Budapest, 2012
24 oldal · ISBN: 9789632941851 · Illusztrálta: Eric Sévigny

Kívánságlistára tette 2

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

HoneyBunny>!
Marilyn Pleau-Murissi: Ki telefonál?

Fúú tök utálom Caillou-t. Francia, kopasz, a zenéjét dúdoltam a múltkor nyilvánosan stb. De mit tehetnék, a gyerek sem szól bele, hogy én mit olvassak, és kevés könyvnek van része akkora megtiszteltetésben, hogy esti mesének is azt kérje. Caillou nyert.
(Egyébként pont párhuzamosan olvastam a Nem harap a spenót című könyvet, ami a francia nők gyereknevelési szokásairól, sikereiről szól, és ezt tükrözi ez a mese is miszerint, amíg anya telefonál, addig gyerek vígan kussol. Őrület, de a könyv óta, nincs rám szólva egyből, hogy „elég telefonál!”, ma hazaviszem a Bezzegkájjúátalusszaazéccakát részt az tuti!!!)

1 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sam McBratney: Találd ki, mennyire szeretlek
Sulyok Magda: Még a cica is mosakszik
Radvány Zsuzsa: Kicsi vagyok én
Walt Disney – Hófehérke látogatása a törpéknél
Nepp József: A húsvéti tojás
Gyarmathy Ildikó: Apróságok
Josef Pospíchal: Állatokkal teli az udvar
Zdeněk Miler – Jiří Žáček: A kisvakond és a színek
Bonny Becker: Medve aludni megy
Zdeněk Miler – Hana Doskočilová: A vakond ernyője