Túl ​a maffián 52 csillagozás

Marilyn Miller: Túl a maffián

Egy magamfajta örülhet, ha megélheti azt, hogy saját családja legyen. Mázlista gazember vagyok, amiért olyan emberek vesznek körül, akik szeretnek; olyanok, akikért képes lennék feláldozni mindent. Akár a saját életemet is.
Magunk mögött hagytuk az alvilágot, hogy a családom szabályok és kötöttségek nélkül élvezhesse az életet.
Soha nem voltam emberibb, mint azokban az időkben, amikor végre én is megtudhattam, hogy milyen az élet túl a maffián.

„Néha gyengének kell lenned ahhoz, hogy erősebb legyél. Néha meg kell hajolni, vagy a földre zuhanni. De mikor felállsz, erősebb leszel.”

>!
NewLine, 2020
32 oldal · ISBN: 9786156182531

Kedvencelte 9

Várólistára tette 19

Kívánságlistára tette 21

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Ella_Steel I>!
Marilyn Miller: Túl a maffián

Méltó folytatása a történetnek és tökéletes alapokkal szolgál az Üldözöttekhez. <3
Nem akarom sokáig ragozni, imádom ezt a családot, akkor is, ha a törvény rossz oldalán áll <3

1 hozzászólás
Dorina_S>!
Marilyn Miller: Túl a maffián

Hát kalandosan olvastam ezt a novellát, azt meg kell hagyni. Tegnap vettem át és egész nap itt csücsült mellettem a munkahelyen és végül csak nem bírtam magammal, el kellett kezdenem. Tudom rossz vagyok, de hát Alexander Salvatore mindig ilyen hatással van rám.

Na de a történet…hát előre félek az Üldözöttektől. Mert ezen a cirka harminc oldalon többször is kicsordult a könnyem…egyszerűen mesteri átkötés a Királynő és az Üldözöttek között. Nem gondoltam, hogy ennyire megható lesz, de a lelkemig hatolt. A Vezér érzelmei, és azok megnyilvánulásai úgy tarolták le a szívemet, mint egy tájfun. Salvatore egy igazi férfi, aki megmutatta milyen is Ő apaként…és én egyszerűen imádtam. Megint és mindig.
Viszont valamiért Raziel keltette fel a figyelmemet, azt hiszem rá érdemes lesz odafigyelni…és nagyon, de nagyon remélem hogy kapni fog egy külön történetet az „ifjabbik Vezér”…mert már most az.

Ugyanakkor meg kell jegyeznem a novella „minőségét”. Nem a beltartalomra, hanem a külsőre gondolok. Jó pár novella van már a gyűjteményemben de ez valami hibátlan lett. A lapok és a borító minősége átlagon felüli. Külön tetszett a keményebb borító, és ezáltal tartása is van. Csoda szép és figyelemfelkeltő.

1 hozzászólás
whisperingwithwolves>!
Marilyn Miller: Túl a maffián

Nem is tudom mit írjak, a szívem túlcsordult szeretettel és annyira jó volt olvasni ezt a novellát. Jó volt látni mi történik A királynő után, milyen szülők lesznek Alexander és Serena. Idilli volt, kedves, néhol pikáns, szexi de nagyon is salvatores. Igaz csemege A vezér rajongóinak, ami néhány perc erejéig újra visszarepít az írónő által felépített világba és megmutatja miért is szeretjük annyira. Tökéletes kedvcsináló az Üldözöttek előtt. 28 oldalon keresztül kísérhetjük figyelemmel Alexander apai életét, megismerhetjük a gyerekeket és egy olyan képet fest le, ami még emberibbé, még szerethetőbbé teszi ezt a nem hétköznapi, erős férfit. Egy teljesen új oldalát mutatja be, természetesen Alexander a narrátor, ki más is lehetne, nem igaz? A Túl a maffián novella a család szeretetét, tiszteletét és össztartozását helyezi előtérbe a már megszokott stílusban és nyíltságban.

2 hozzászólás
abbywinter I>!
Marilyn Miller: Túl a maffián

Aranyos történet egy olyan családról, ahol mindig történik valami. Gyanús nekem, hogy ez még valaminek az előszele volt :)

Orsolya_Mojzer P>!
Marilyn Miller: Túl a maffián

Alexander Salvatore nemhiába a nagy szerelmem! Apaként olvasni róla szívmelengető volt. Egyszerűen imádom ♥ azt ebben a rövid történetben is megállapítottam hogy Serenára örökké féltékeny leszek!

1 hozzászólás
Anita_Simon>!
Marilyn Miller: Túl a maffián

Nagyon jó volt olvasni, Alexander hogyan vélekedett és változott a későbbi időszakban, a Királynő után. Imádtam minden sorát ❤ azért jó, hogy valamiben nem változott, inkább még jobban imádta Serenát, és a gyerekeket ❤ köszönöm @marilynmiller ❤❤❤ :)

2 hozzászólás
Erikaolvas>!
Marilyn Miller: Túl a maffián

Ht ez valami eszméletlen jó volt
Jó volt olvasni, hogy a szerelmük, a vágyuk, a szenvedélyük így megmaradt
Fantasztikus szülők lettek, és remélem lesz még folytatás
100 csillagot is adnék rá
Na és a borító, ht eszméletlen gyönyörű
Imádtam, köszönöm szépen @marilynmiller

1 hozzászólás
inci81 P>!
Marilyn Miller: Túl a maffián

Csodálatos folytatása egy csodálatos történetnek. Könnyekig meghatódtam.

Jó volt látni Alexandert egy kicsit szabadabban. Láthattam ismét, hogy a kemény és kegyetlen páncél alatt egy érző szívű férfi bújik meg, aki hihetetlen módon képes szeretni.
A lánya a hercegnője, kenyérre tudja kenni. Nem is gondolná az ember, hogy így képes hatni az csöpp gyermek erre a brutális maffiavezérre.

Amikor az alvilágról van szó, akkor durva, nem ismer irgalmat, viszont a családja körében egy szenvedélyes férfi, akinek a felesége és a gyermekei a mindene. Ilyenkor lehullik a kemény páncél, és az érző szívű pasi marad.

Lenyűgöző átvezetés ez a novella A vezér és A királynő világából az Üldözöttekhez.

2 hozzászólás
Detty77 >!
Marilyn Miller: Túl a maffián

Ez a novella nem “csak” az élet a maffián túl, hanem akár az Üldözöttek és Raziel előzmény novellája is lehet(ne)♥ Mély és csodálatos érzelmek, egy vallomás A VEZÉR-től. Imádom!

És, mint egy fiús anyuka:
“A fiam szemei beszélnek. Benne van minden, amit egy fiú érezhet az anyja iránt. Csodálat, hála és szeretet.”

Remélem, az én fiam is így néz rám, ahogy Serena-ra az ő 7 éves kincseinek egyike♥

@marilynmiller ♥Megríkattál♥

2 hozzászólás
L_Detti>!
Marilyn Miller: Túl a maffián

Elég hozzá csupán néhány oldal és képes megmutatni, hogy kilépve a sötétségből a fényre, megmenthető a jelen, és vele együtt a jövő is.

Egy szerető, boldog család képe köszön vissza a sorokból, melyhez sötétséggel és kegyetlenséggel gazdagon szegélyezett út vezetett. A küzdelmes időszak minden erőfeszítést megért, mivel a jelen, minden egyes pillanata, maga a földi paradicsommal ér fel. Jó érzés újra találkozni egy ilyen párossal, akik tűzön-vízen át képesek érvényesíteni akaratukat. Nem kis teljesítmény az övék, ezért minden elismerést, dicséretet megérdemelnek, álljanak a törvénykezés bármelyik oldalán is.
Jó volt „látni" hogy az elröppenő évek, semmit sem csorbítottak Serena szépségén és Alexander sármján, ahogy egymás iránti szenvedélyükre sem tudott hervasztóan hatni. Szépen összecsiszolódtak, egészen családdá értek az idők folyamán. A gyerkőcökről, a jövő generációról, is gyarapodhatunk némi információval. A csemeték tündéri apróságok, akik önfeledten élvezik a megadatott boldog gyermekkor csodáit. Boldogság és szeretet árad minden egyes porcikájukból.
A jövő, ugyan rendkívül képlékeny, számtalan akadály és nehézség jelentkezhet alakító tényezőként formálásában, de már most derengeni látszik, miből is lesz egykor a cserebogár…. Rendkívül nyitott jövőképpel zárul a novella, a „bármi megtörténhet” eshetőség végig ott ólálkodik a levegőben. Rövidsége ellenére gondosan megágyaz, előkészít és felkészít a folytatásra.
Ha tehettem volna, még hosszú-hosszú oldalakon át képes lettem volna olvasni a Salvatore család csokorba szedett vidám pillanatairól.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Detty77 >!

Egy anya és a gyermeke közötti kapocs egy életre szól, ami erős és törhetetlen.

Erikaolvas>!

Nem tudom meddig tart a béke, ez az idilli pillanat, de egy magunkfajtának meg kell ragadni ezeket az értékes perceket, mert sosem tudhatjuk, melyik lesz az utolsó.

2 hozzászólás
Detty77 >!

Egy dolog van az életben, ami mindennél fontosabb: a család.

Detty77 >!

Mi a szívünkkel szeretünk, és a testünkkel beszélünk.

Detty77 >!

Néha gyengének kell lenned ahhoz, hogy erősebb legyél.

fairy22e>!

– Raziel már most kemény gyerek. Erős férfi válik majd belőle. Olyan, akire büszkék leszünk.
– Féltem őt.
– Ő oroszlán a farkasok között.

fairy22e>!

– Ugye tudod, hogy a lányunk egy napon szerelmes lesz, és nem állhatsz a boldogsága útjába?
– Ne feszítsd túl a húrt, Serena Salvatore! Ha a lányunknak barátja lesz, annak kitekerem a nyakát, Alessandrát pedig bezárom.

fairy22e>!

Szeressétek és tiszteljétek egymást. Egy dolog van az életben, ami mindennél fontosabb: a család.


Hasonló könyvek címkék alapján

Borsa Brown: A maffia gyermekei
Anne L. Green: Elfojtott indulatok (novella)
Alex L. Hooper – Monos Anett – M. Z. Chapelle (szerk.): Sssh!
Borsa Brown: Az Arab lánya 3
Anne L. Green: Elvesztett jövő
Ruby Saw: Valóság
Ruby Saw: Álom az álomban
Hayden Moore – Carol Souya – Becca Prior: Mesés könyv
Elyn Vee N.: Love me, Dylan! – Szeress, Dylan!
Elyn Vee N.: Jake