Suttogó ​vágyak 96 csillagozás

Marilyn Miller: Suttogó vágyak

Meg merem tenni… Minden vágyam…

Anya vagyok és feddhetetlen arisztokrata feleség. Mindenem megvan, amire egy nő vágyhat, én mégsem vagyok boldog, mert a bennem lakozó nőiesség szép lassan megsemmisül a tökéletesnek látszó életemben. Egy nap a legjobb barátnőm magával csábított egy olyan helyre, ahová egy magamfajta nő soha nem lép be. Fekete és fehér. Rideg maszkok. Fülledt erotika.

Egy zárt világ, ahol felerősödnek a bennem lappangó vágyak és suttogni kezdtek, pontosan úgy, ahogy a vonzó idegen tette a sötét álarc mögött. Szabadságot és gyönyört ígértek azok az ajkak, amelyek belém csókolták a sóvárgást.
A tiltás ellenére többet akartam. Őt. De szabályok kötöttek, amit a társadalom hozott.
Feleségként, anyaként felvállalhatom azt, aki legbelül lenni akarok?
Aztán kiderült, hogy semmi sem volt valódi, csupán egyetlen dolog: a suttogás…

Marilyn Miller, a népszerű sikerszerző tabudöntögető erotikus regényével egy misztikus, zárt világba vezeti olvasóit…

>!
Álomgyár, Budapest, 2021
428 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635701032
>!
Álomgyár, Budapest, 2021
428 oldal · ISBN: 9789635701049

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Aspen Bedford · Declan Croft


Kedvencelte 13

Várólistára tette 39

Kívánságlistára tette 36


Kiemelt értékelések

Mocori_ P>!
Marilyn Miller: Suttogó vágyak

Azt hiszem picit túlcsillagoztam, mert annyire nem nyerte el a tetszésem. Voltak benne jó részek, de nem tudtam megszeretni a szereplőket. Declan a gazdag csábító nem jött át. Eleinte egy cél lebegett előtte: elcsábítani Aspent, és őáltala tönkre tenni férjét Willt. De beleszeretett Aspenbe. És egyszerűen nem jött az az érzés, hogy hú, ő tényleg beleszeretett a nőben. Leírás volt, mégis hiányoltam végig az átütő érzést. Aspen szépen vissza tudott vágni a férfiaknak, mégis hagyta magát sodorni a rosszban. Szóval nekem hiányos érzelmekben.

nagydianagloria P>!
Marilyn Miller: Suttogó vágyak

Suttogás…
Vágy…
Boldogság…
Szenvedély…
Kitartás…

Első könyvem az írónőtől, valamiért eddig féltem belevágni a könyveibe. off

A történet izgalmas, végig fenn tartja az érdeklődést. Maga a történet nagyon jól ki van találva, mégsem ragadott annyira magával.
Aspent nagyon megkedveltem. Egy szuper anya és nő, aki a gyermekeiért bármire képes. Mondjuk sokszor nem tudta Ő maga sem eldönteni, hogy mit is akar az életében. Hol haragudtam rá, hol pedig teljesen megértettem. Végre egy női karakter, aki egyedül szedi össze magát, és rakja helyre a gondolatait.
Declan egy nagyon erős karakter, én nagyon szerettem. Nagyon sokáig csak a bosszú hajtja, spoiler Én biztos nem tudtam volna neki ellenállni.
Nagyon jól kiegészítették egymást, én éreztem a kettejük közti szerelmet. Nagyon tetszett, hogy nem megszokott helyen találkoztak.
A borító csodaszép.

Erikaolvas>!
Marilyn Miller: Suttogó vágyak

Egy arisztokrata feleség, anya és nő!

„A család szent és sérthetetlen, aminek őrzői az anyák.”

Aspen tükröt tartott elém a történetében, hogy igenis ne nyomjuk el a vágyainkat, halgassunk a suttogásra, mely egyre erősebb lesz a vággyal, a tűzzel és a szerelemmel! Én nem itéltem el egyszer sem, sőt nagyon is büszke voltam rá, a tartására, az erejére, a tiszteletére és a becsületére. Számomra egy különleges karakter lett, hogy lépett, nyitott és merte vállalni a tettét és az ezzel járó pofonokat is. Egy nagyon erős karaktert mutatott be az írónő. Egy anyát, aki tűzbe menne a gyermekeiért, akinek minden a család és képes még saját magát is feláldozni érte. Egy nőt aki fél szabadjára engedni a vágyait és ledönteni a falat maga körül. Egy feleséget, aki rengeteg esélyt ad, aki rengeteget próbálkozik, de cserébe megaláztatást és pofont kap.
Declan számomra szerelem lett. Nagyon féltem a múltjától olvasás közben, de viszont nagyon vártam is, hogy kiderüljön mi az. Hogy meglepett e az írónő? Ht drága @marilynmiller nem egyszer pislogtam nagyokat.. Egy szívtelen és lelketlen karaktert ismerünk meg a történetben, akit a bosszú és a szex éltet. Majd átszakítva a saját határait, elkezdi kiszedni a tüskéket a szívéből. Az első tüskénél nagyon megkönnyeztem. Szenvedélyes és titokzatos karakter.

Történet arról, hogyan próbáljunk jó anyák, eltökélt és tisztessége feleségek, de mind e melett nők maradni. Tükröt tart az olvasó elé, hogy igenis gondolkozzunk el, hogy vajon mi halljuk a suttogást, vajon mi ledöntjük a falainkat és korlátainkat, mi felvennénk azt a bizonyos álarcot ha boldogtalanok és reményveszettek lennénk?

A borító és a cím meseszép, nem igazán tudtam, hogy mit rejthenek a lapok.
Őszintén szólva teljesen mást kaptam, mint amit vártam.

Az írónő ezzel a könyvével egy gyorsan száguldó hullámvasútra ültetett fel, ami az utolsó oldalakon már sokkalta lassabban robogott, de a könnyeimen át láttam a végállomást, a gyönyörű befejezést.
Köszönöm a mélységeket és magaslatokat.
Letehetetlenül szenvedélyes és titokzatos, emelett nagyon erős üzenetű írás ♡

„Vannak lelkek, amik tisztán születnek, és végül tisztán is pusztulnak el a halál torkában. Nem csorbítja meg őket a gonosz. Nem változtatja meg. Tiszták és nemesek maradnak az idők végezetéig.”

5 hozzászólás
Paulina_Sándorné P>!
Marilyn Miller: Suttogó vágyak

Nem egyszerű történet volt a számomra. Szimpatikus volt számomra Aspen, átéletem vele minden tettét. Megküzdöttem vele együtt a bűntudattal, a lelkiismerettel. Miért van az, hogy mindig magunkban keressük a hibát? Holott szerintem Aspen nagyon jó felesége volt Will-nek. Will simán lesz…a. Ha nem Harper, akkor más lett volna. Tetszett a Secret. Érdekes hely. Oké, Declan engem is elvarázsolt. De szerintem mindenkit. :-) Imádtam köztük a kémiát, bár zavart a félrelépés. Nem díjazom, előbb tiszta lapot kellett volna húzni. De soha semmi sem egyszerű. Aspen anyukája nagyon aranyos volt. Bejött a történet vége.

Ella_Steel I>!
Marilyn Miller: Suttogó vágyak

Egy suttogás, ami a nőhöz szól, de a feleség hallja és az anya szívét keríti hatalmába.

Egy történet, ami bár arisztokrata külsőbe van bújtatva, mégis számos hétköznapi problémával foglalkozik.

Aspen szavai által rá kell döbbenünk, hogy a mindennapi harcainkkal nem vagyunk egyedül. A nő, aki egyszerre feleség és anya, rengeteg téren harcol. Három különböző szerep egy testbe zárva. Igaz, hogy az anyai szeretet a legerősebb a világon, ettől függetlenül sosem szűnünk meg sem feleségnek, sem nőnek lenni. A boldogság megtartása érdekében mindhárom szerepnek ugyanakkora teret kell engednünk, ami sokszor kivitelezhetetlennek tűnik, hosszútávon mégis meghálálja a ráfordított energiát.

A suttogó vágyak a nők problémáit tárja a világ elé. Megmutatja egy kapcsolat buktatóit. Felhívja a figyelmet arra, mit tehetünk, ha meg szeretnénk menteni a hanyatlásnak indult kapcsolatunkat.

Bár a közeg, ahol a történet játszódik nem hétköznapi a benne rejlő mondanivaló mindenkinek való.

Marilyn Miller ezúttal is mesterien forgatja a szavakat.

Szívhez szóló események, elgondolkodtató sorok, meglepő fordulatok és nem utolsó sorban szenvedélytől fűtött erotikus jelenetek alkotják az írónő legújabb regényét.

Az első oldalakon bepillantást nyerhetünk egy haldokló házasság kulisszái mögé. Lépésről-lépésre jutunk egyik pontól a másikig. A suttogás először egészen halkan, szinte nesztelenül ér el hozzánk, ám az oldalak előrehaladtával ez a hang egyre csak erősödik.

Minden vágyam…

Mi Aspen vágya? Mi a nők vágya? Mit remél attól a klubtól, ahová a barátnője invitálására lép be?

Mit tehetünk, ha gondok túl nőnek rajtunk? Kire támaszkodhatunk, amikor a férjünk válik a legnagyobb ellenségünkké? Ki ő, ha nem a szövetségesünk? Mit tehetünk, ha úgy érezzük elárultak?

Vajon Declan adja meg a választ Aspen kérdéseire? Megoldást jelenthet egy másik férfi karjaiba futni? Mit tesz a nő? Mit gondol a feleség? És mit érez az anya?

Megannyi kérdés és még több válasz…

Ez a könyv más, mégis hozza, amit Marilyntől megszokhattunk.

1 hozzászólás
Ács_Milán>!
Marilyn Miller: Suttogó vágyak

Marilyn Miller neve már régóta nem ismeretlen előttem. Sőt! Az egyik legnagyobb kedvenc magyar írónőm. Minden eddig megjelent regényét olvastam és soha nem okozott csalódást egy története sem számomra. Szóval hatalmas elvárásokkal álltam neki a Suttogó vágyak olvasásának is.

„Amikor családról álmodik egy nő, nem is sejti, milyen nehéz utat jelent az a bizonyos álom. A szerelem, ami nagy lánggal égett, szép lassan kialszik. És ez nem baj, mert átveszi a helyét a szeretet. De ezt gondozni kell. Akár egy virágot. Ha tápláljuk, gazdagon virágzik.”

Az első pár fejezet után egy kicsit megijedtem, mert Aspen és Declan megismerkedése a Secretben, amolyan déjà vu érzéseket váltott ki belőlem. Ehhez hasonlót már olvastam, de szerencsére ez az érzés nem tartott sokáig, mert más irányt vett ez a történet, mint amivel önkéntelenül is összehasonlítottam gondolatban.
A főszereplő karakterek ebben a regényben is telitalálatnak bizonyultak.
Aspen egy önfeláldozó, céltudatos és okos nő, aki amellett, hogy feleség, egy rendkívül szerető édesanyja is két gyermekének. Will mellett nem igazán tudott érvényesülni szerintem. Egy elnyomott nő benyomását kelti, akinek mindig és minden esetben és szituációban úgy kell viselkedni, ahogy azt a férje elvárja.
Declan a gazdag, csábító rosszfiú, aki természetesen olyan testi adottságokkal rendelkezik, hogy amikor a nők nagy többsége meglátja, a bugyik maguktól csúsznak lefelé.
Lehet, hogy elcsépelt már az ilyen férfi karakter, de egy ilyen műfajú regény elengedhetetlen szereplője egy Declan-féle figura. Viszont ahogy már az írónőtől megszokhattuk, nem csupán egy csinos pofival és egy rendkívüli berendezéssel megáldott férfi a mi Declanünk. Az olvasás során végig az járt a fejemben, hogy ez az ember valaha, valakitől nagy „pofonokat” kaphatott és nagy csalódások érhették az élete során. Mert az tisztán érezhető volt, hogy a kemény külső alatt van szív is, annak ellenére, hogy ezt még ő maga sem nagyon akarta elhinni és bevallani.
A megérzéseim teljesen bejöttek vele kapcsolatban, azt viszont elképzelni sem tudtam, hogy mi az a nagy titok az életében.

Bármennyire elítélendő a félrelépés egy házasságban, ebben az esetben együtt tudtam érezni Aspennel. Nem mondom, hogy egyet is értettem vele és a tetteivel, de nem akartam pálcát törni felette. Egy ilyen férj mellett, mint aki neki jutott, már semmin sem lehetett csodálkozni.
Bármennyire házasságpárti vagyok, drukkoltam Aspen és Declan kapcsolatának. Érezni lehetett azt a tüzet és perzselést olvasóként is, ami közöttük fellobbant és pusztított. Az erotikus jelenetek kellőképpen minőségiek voltak és a mennyiségre sem lehetett panasz.
„Elbuktál, Aspen! És talán én is…”
– Ezek vagyunk mi. Te és én. Vágy és hatalom."

Aztán a vége előtt kb 80 oldallal, amikor már semmi extrára nem számítottam, az írónő ledobta az atombombát. A szemem majd' kiugrott a helyéről, de a számat is be kellett csukni, mert a döbbenetem szinte határtalan volt.
És végre fény derült Declan múltjára és titkára. Nagy meglepetések értek, mert nem egészen erre számítottam. Annak kifejezetten örültem, hogy Aspen a sarkára állt és meglépte azt a lépést, amit talán már sokkal előbb meg kellett volna lépnie.
A befejezés az epilógussal, méltó lezárása lett Aspen és Declan történetének.

"Túl sok sebet ejtettünk egymáson. Lehet, ez egy olyan szerelem, ami nem képes az oltalomra. Nem született építésre, csak pusztításra. Mégis, mikor belenézek abba a szempárba, megcsillan az, amit egész életemben kerestem.
Az egyetlen."

>!
Álomgyár, Budapest, 2021
428 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635701032
Orsolya_Mojzer P>!
Marilyn Miller: Suttogó vágyak

Az Üldözöttek óta nem olvastam az írónőtől. Az ok pedig az hogy számomra Alexander Salvatore karakterével, nagyon magasra tette a lécet. Az azóta megjelenő összes új könyvét megvettem, de nem bírtam elkezdeni egyiket sem. Most már tudom hogy mitől tartottam. A Suttogó vágyak nem egy rossz történet, de nem lett kedvenc. Aspen karaktere kicsit kifeszített. Ahhoz képest hogy arisztokrata családba született, túlságosan szentimentális volt. Úgy tűnt azt sem tudja mit akar, egyik pillanatban a házasságát akarja megmenteni, a másikban már Will az ellensége. Aztán megint jön a megmentem a házasságom, közben bejön a képbe Declan. Aki szuper karakter volt, Aspent mégis hidegen hagyja. Én egészen Svájcig ezt éreztem. Majd hirtelen szerelmes lesz, halálosan. Csak kapkodtam a fejem, mivan?? Amúgy a sztori szerintem jól ki van találva, látszik az alapos háttérmunka. Declan sőt Will is hiteles szereplő. Nem bántam meg hogy elolvastam, de mély nyomot nem hagyott bennem. Sikerült megnyugodnom hogy Alexandernél nincs jobb ♥(eddig)

Deliriium>!
Marilyn Miller: Suttogó vágyak

Tudod azt az érzést, amikor azon röhögsz, hogy egy kisgyerek sír, vagy ahogy egy szelet kenyér eldől, és átmegy a fejeden, hogy tulajdonképpen mennyire szánalmas és broken vagy. Na ez a könyv kb. ugyan ezt az érzést adja át.

Valamiért megadtam rá a 4 csillagot… hogy miért, azt senki ne kérdezze meg.

Oké. Aspen egy boldogtalan házasságban élő nő, aki unatkozik, a férje pedig nem hajlandó megadni neki a kellő figyelmet. Viszont szerintem nagyon túl lett tolva ez a „keresem az elveszett nőiességemet” dolog.
Már-már néha Aspen olyan volt mint egy horny tini.

Declan meg ahogy először meglátta azt a nőszemélyt, rögtön ráakadt mint egy vérszívó kullancs. Úgy beszélt a csajról mintha valami játék lenne akit be kell cserkészni. De mivel ő a nagy macsó, neki mindent szabad, és minden az övé kell legyen.

Bár azok a flörtölések… tényleg next level shit, amit az a pasi művel a szavakkal off mégis Aspen totálisan, túlzottan behódol neki, és szó szerint issza minden szavát, mintha valami isten lenne az a férfi.

Röviden tömören:
Mind kontroll mániásak, akiknek az élete kész dráma. Egy házas nő gyerekekkel, aki megcsalja a férjét – off – egy olyan pasiért, aki a mostoha anyjával kavar mert az kényszeríti, miközben a házas nő, és az elmebeteg pasi szerelmesek egymásba.
Nem értitek amit most összeírtam?
Jó. Mert én sem.

Úgyhogy ezért mondtam. Ne kérdezzétek miért adtam 4 csillagot, ami túlzottan sok erre, de egyszerűen annyira más szintre lett itt minden emelve, hogy az embernek tolálisan összezavarja az agyát, és szinte elkezdi élvezi ezt a beteges storyt.

B_Kittina P>!
Marilyn Miller: Suttogó vágyak

Suttogó vágyak…Ezek a nőkben vannak. A lelkünkben. Ezek a vágyak hajtják vagy éppen korlátozzák őket.

Marilyn Miller az angol arisztokrácia titkokkal teli, zárt világába kalauzol el minket.
Aspen élete első ránézésre maga a tökéletesség: gazdagság, hatalom, csodálatos gyerekek, szerető férj… De ez csak a felszín.
A felszín alatt azonban egy elnyomott, elhanyagolt feleséget, anyát, nőt találunk, akinél lassan ez a suttogás segélykiáltássá hangosodik.

Emiatt a suttogás miatt lép be a felső tízezer egyik elit klubjába, ahol találkozik Declannel, és ez a találkozás megváltoztatja az életét.
Úgy érzi, hogy Declannel megtalálta a választ erre a hangra, am azt Ő se gondolta, hogy a férfi még nála is sebzettebb. A múltja kettőjük közé állhat, vagy az igaz szerelem mindent legyőz?

A suttogó vágyak megnyutatja, hogy van remény kiutat találni egy mérgező kapcsolatokból.

>!
Álomgyár, Budapest, 2021
428 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635701032
Viktória_Erdei P>!
Marilyn Miller: Suttogó vágyak

Nagyon tetszett, de mégis hiányzott belőle valami. Ahogy haladtam előre a könyvben, rájöttem, hogy mi az. Declan érzései, nem éreztem azt az igazi szerelmet a részéről. Nem tudta elhitetni velem, hogy tényleg szerelmes a nőbe. Viszont Aspen erős, magabiztos, bár néha naiv nő. Ahogy egyre jobban eltávolódik a férjétől, úgy közeledik egyre jobban Declanhez. spoiler
Ahogy látom Az egyetlen novellában választ kapok arra, hogy végül lett Declan és Aspen szerelmével.


Népszerű idézetek

B_Kittina P>!

Egy sebzett nőnél nem létezik nagyobb ellenség.

122. oldal

B_Kittina P>!

A nő Isten egyik legcsodálatosabb, egyben legveszélyesebb teremtménye.

64. oldal

Ács_Milán>!

A most számít. A pillanat és annak értéke.

10. oldal

Ács_Milán>!

Vannak emberek, akik azért lépnek be az életünkbe, hogy megváltoztassák azt. Vagy akár irányt mutassanak.

106. oldal

Ács_Milán>!

Olyan embert visszaengedni az életedbe, aki a legnagyobb sebeket ejtette rajtad, a legnagyobb ostobaság.

111. oldal

Ács_Milán>!

Soha ne ítélj a külső alapján, mert a lélek mögötte van.

154. oldal

Ács_Milán>!

A család pont attól lesz család, attól lesz értékes, hogy összeköti őket a szeretet, az őszinteség és az odaadás.

354. oldal

Ács_Milán>!

Egy nőt sokféleképpen lehet birtokolni, szeretni vagy épp megtartani. A testet nem nehéz rabul ejteni. A szív a legnagyobb kihívás.

315. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Declan Croft
Ács_Milán>!

A boldogságot nem pénzben és nem rangban mérik.

353. oldal

Ács_Milán>!

A szerelem nem egy irányítható dolog. Olyan, mint egy tüzes meteor becsapódása. Nem tudod kivédeni. Lezuhan. Belefúródik és beleég a szívedbe. Útközben lemorzsolódik a mocsok és a szenny, hogy a végén a tiszta szerelem maradjon. Végül az is elpusztul majd, de te a kebledre ölelted, és a magadénak tudhattad. Nincs ennél kiváltságosabb érzés.

331. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Regretting You – Elrontott életek
T. M. Frazier: Tyrant – Zsarnok
Papp Csilla: Szerelem újraírva
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Liane Moriarty: Hatalmas kis hazugságok
Anne L. Green: Elfojtott vágyak
Megyeri Judit: Csontvázak a szekrényben
Jodi Ellen Malpas: Ki ez a férfi
L. J. Shen: Vadító
Vi Keeland: Csak szex