Küzdj ​velem 152 csillagozás

Marilyn Miller: Küzdj velem Marilyn Miller: Küzdj velem

Két ​ellentétes világ és egy szenvedélyes szerelem.

Egy bokszoló, Derek Deckart, aki elismert sportember, és persze igazi nőcsábász. Egy férfi, akit körülvesz a csillogás, akinek mindene megvan, amire egy férfi vágyhat. Az élete azonban teljesen megváltozik, amikor megismerkedik Naomival. Két ellentétes ember, két ellentétes világ, ami bizony hamar megmutatkozik. Naomi nem tudja elfogadni Derek brutális világát. Ám a kettejük között lévő vonzalom annyira erős, hogy a határok, melyek elválasztják őket egy napon elmosódnak. Izgalmas és szenvedélyes szerelem alakul ki köztük és mindkettejük élete megváltozik. Mikor azt hinnék a boldogság örök, a sors közbeszól, és egy tragikus napon minden megváltozik. A boldogság szertefoszlik és álmok hullnak darabokra.
És az igazi küzdelem még csak most kezdődik…

Feladhatjuk-e az álmainkat, vagy önmagunkat azért, hogy a másik boldog lehessen? Küzdhetünk-e akkor is, ha minden elveszett, amit egykor szerettünk?

„Amikor… (tovább)

>!
NewLine, 2020
548 oldal · ISBN: 9786156182920
>!
NewLine, Bakháza, 2020
428 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155956867
>!
330 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155665424

Kedvencelte 38

Várólistára tette 101

Kívánságlistára tette 118

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Emy_Dust I>!
Marilyn Miller: Küzdj velem

Alaposan megküzdöttem, de nekem csak a saját időmmel kellett, hogy végre elolvashassam. Ez az első könyv az írónőtől, amit olvastam. De biztos, hogy nem az utolsó. Nagyon jól éreztem magam elmerülve a sorok között, még ha a boksz egy kicsit távolabb is állt tőlem eddig. Érdekes volt betekinteni a kulisszák mögé. Tetszett, nagyon élethű volt, mintha a szemem előtt készült volna fel és végül küzdött volna Derek. :) Nagyon jól fel van építve a történet, nem hagyott unatkozni. :) ( A végén lévő fordulatnál nagyra nyíltak a szemeim)
Szerettem őket együtt! A köztük lévő szenvedélyt, kitartásukat és küzdelmüket. Köszönöm az írónőnek az élményt. Mindenképpen ajánlom a könyvet, azoknak, akik egy különleges történetre vágynak, ami tele van szenvedéllyel, küzdelemmel, ami pikánsan meg van fűszerezve erotikával is. Mindenkinek kell egy Tornádó! :) Nekem is :)))

u.i.: Lánykérés ide vagy oda én valószínű beájultam volna és nem ugrok. :))))

1 hozzászólás
L_B_Mariann P>!
Marilyn Miller: Küzdj velem

Nem nem nem! Annyira nagyon sajnálom, hogy nem szerettünk egymásba….
Egyszerűen nem ment! Pedig én szeretni akartam!
Őszintén megmondom, hogy nekem unalmas volt. Folyamatosan rá kellett venni magam arra, hogy folytassam a történetet.
A szereplőket sem kedveltem meg.
Általában a női főszereplők azok akiket nem bírok… itt Naomi mellett sajnos Derek sem volt szimpatikus.
Maga az alapsztori tetszik, ezért is kezdtem el olvasni. Mégis számomra túl vontatott volt a történet. A boxról amolyan szájbarágósan kaptuk az információkat, hogy pontosan mit és hogy …
Ez volt a harmadik könyvem az írónőtől, sajnos ez tetszett a legkevésbé. :-(

6 hozzászólás
Magdi1017>!
Marilyn Miller: Küzdj velem

Az elmúlt hónapokban az olvasmányaim csak nyomokban tartalmaztak külföldi írók által írt könyveket. Ezt a hagyományt folytatni fogom, mert annyira jó sztorik kerülnek ki a magyar hölgyek tollaiból, hogy vétek kihagyni, öröm olvasni.
Derek egy igazi csibész szoknyapecér. Nagyon bejött a karaktere. Szenvedéllyel küzdött mindenért, amit el akart érni, akár a sportban, akár a szerelemben. A humora is tetszett. Naomi pedig egy gyámoltalannak tűnő, de céltudatos nő, aki tudja mit akar az életem. Addig, amíg nem jön a képbe Derek. Onnantól nincs megállás, kiderül, hogy egy kis vadmacska.
Persze – mint sok regényben – itt is jött a nagy pofon, hogy stílusos legyek. Egy tragédia, ami egy másikat szül. A váratlan helyzet Dereket padlóra küldi, amiből nehezen fog felállni. spoiler. De a szerelem ereje akkora hatalommal bír, hogy felülír mindent.
Nagyon tetszik Marilyn Miller stílusa, és örülök, hogy olvashattam ezt a könyvet, egy élmény volt.

2 hozzászólás
marilynmiller I>!
Marilyn Miller: Küzdj velem

Leadok én is egy rövid értékelést a könyvről. :)

Tudom, én elfogult vagyok, hiszen a saját munkámat értékelem. Azt a munkát, ami hónapokig tartott, aminek minden percét élveztem.

A könyv Derek Deckartról a Tornádóról, egy igazi harcosról szól, aki bokszoló. Erről szól az élete, ez a célja, másra nem is tud gondolni. Kivéve a nőket! Egy napon azonban útjába kerül Naomi, akinek a meghódításáért szintén fel kell vennie a kesztyűt.
Izgalmas, humoros és erotikus történet, hétköznapi emberekről, de nem egy hétköznapi szerelemről.

Szerettem volna megmutatni ebben a könyvben, ha valamit nagyon akarunk, azért küzdeni kell, mert semmit sem adnak ingyen! És nem csak a szerelemben, hanem az egész életünkben. Erre épül az egész történet. A szerelem csak hab a tortán, az erotika pedig a plusz fűszer. Hiszen mivel is fejezhetnénk ki az érzelmeinket, ha nem ezzel. A könyv nem szűkölködik erotikus jelenetekben, hiszen Derek egy szenvedélyes férfi, aki mellett Naomi szenvedélyes nővé válik. Igazi jellemfejlődésen mennek keresztül, mire kibontakozik a történet. Szenvedélyes szerelem, két olyan ember között, akik teljesen más életet élnek. De a vágyaik, mégis egymáshoz hajtják őket. És persze jönnek az akadályok, amiket nehéz megugrani. És persze nem kíméltem őket. Szó szerint a padlóra küldtem a karaktereket. De onnan szép nyerni!

Remélem, annyira fogjátok élvezni a könyv olvasását, mint amennyire én élveztem az írását.

2 hozzászólás
Anarchia_Könyvblog>!
Marilyn Miller: Küzdj velem

Egy könyv, ami letehetetlen.
Egy könyv, amit egyszerűen megszeret az olvasó.
Egy könyv, ami kicsit minden ember érzéseit leírja.
Egy könyv, ami könnyeket okoz a szemedbe.
Egy könyv, ami megnevetett.
Egy könyv két ellentétes világról, egy legyőzhetetlen szerelemről.
Egy könyv tele érzelemmel, a lelkedig hatol és az agyadban is gondolatokat ébreszt.
Egy könyv, amit minden romantikus-erotikus zsánert kedvelő embernek kötelező elolvasnia!

Az ajánlóm itt folytatódik:
http://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2018/05/29/marilyn…

1 hozzászólás
Ács_Milán>!
Marilyn Miller: Küzdj velem

„Ebben a pillanatban egymásra talált két szív, akik bár makacsul tagadták egymást, végül egymáséi lettek egy szenvedélyes éjszakán, egy éjszakán, ami örökre megváltoztatta az életüket!”

Az írónő Keserűen édes című regényével, ami egyik kedvenc könyvem, nagyon magasra tette a lécet. Így nagy elvárásokkal kezdtem neki ennek a regénynek.

Mind a történet, mind a szereplők az első pillanattól kezdve szimpatikusak voltak.
Persze! Mitől ne lett volna kedvemre való egy ilyen Derek típusú pasi? Azt gondolom, hogy sok nő, velem együtt bomlik egy ilyen lepedőakrobata után.

Az erotikus műfaj kedvelőjeként igazán ínyemre volt a főszereplőink közötti forró pillanatok és természetesen a hálószobai akcióik is. Viszont volt egy pont, ahol már egy kicsit soknak éreztem ezeket a jelenteket és nagyon azt éreztem, hogy túlzásokba estünk ezen a téren.

Aztán történt valami… egy fordulat, ami elvitte a figyelmemet más irányba. Ez, bevallom őszintén nagyon tetszett és megmentett attól, hogy esetleg unalmasnak és egysíkúnak találjam a további oldalakat.

Ami mellett nem szabad szó nélkül elmennem és mindenképpen meg kell említenem, az az, hogy attól függetlenül, hogy erotikus regény, az mellett rengeteg tartalmas és elgondolkodtató, szép gondolatot is tartalmaz.
Erotikus rajongóknak ismét egy kötelező olvasmány! :-)

„Ha valamit nagyon akarunk, és tiszta szívből harcolunk érte, nyerhetünk. Mert küzdelem nélkül nincs győzelem, és mert van, amiért megéri küzdeni!”

6 hozzászólás
Hópárduc P>!
Marilyn Miller: Küzdj velem

A történet tetszett volna, csak nekem egy kicsit „se füle, se farka” volt az egész. Elkezdődött az eleje Derek életébe csöppentünk bele. De, nem sok mindent tudtunk meg arról, hogy hogyan került a bokszolók közé. Ugyanez volt Naominál is, hogy az előéletéről nem sok derült ki. A kettejük viharos életük története ez. Kicsit nekem még mindig összefolynak a gondolatok, történések a könyvben, de nem annyira, mint az első kötetnél. Itt azért már átláthatóbb az írás.
Kicsit sok volt benne az ömlengés a szerelmesek között. Az erotikával nincs bajom. A borító is jó. :)
330 oldal

1 hozzászólás
ZCsilla>!
Marilyn Miller: Küzdj velem

Ez igen! Ez sokkal jobban tetszett, mint az írónő első könyve. :)
Érdekes történet arról, hogy hogyan és miért érdemes küzdeni. Amikor úgy érzed, hogy feladod, akkor is van valami, amiért érdemes harcolnod. Ezt a témát nagyon jól eltalálta az írónő.

Tetszik az írónő stílusa, az első könyvéhez képest szerintem hatalmasat fejlődött. Lehet, hogy ezt azért látom úgy, mert ennek a történetnek a mondanivalója közelebb áll hozzám.

Bevallom, az első oldalak olvasása után meg voltam győződve, hogy 5 csillagot adok majd erre a könyvre. Ha az elejét és a végét nézzük a könyvnek, akkor az 5 csillag. A történet közepét kicsit vontatottabbnak éreztem, ott nem pörögtek úgy az események. Azokat a részeket elvitte Naomi és Derek hanzúrozós története, amik mellesleg nagyok jók voltak, csak én lassulást éreztem azoknál a részeknél.

Öröm és bánat … pont úgy, ahogy az életben!
Köszönöm ezt a történetet az írónőnek. Jöhet a következő könyv @marilynmillertől! :)

7 hozzászólás
Karinaa7 P>!
Marilyn Miller: Küzdj velem

Mikor megjelent ez a könyv, én már akkor meg akartam szerezni, ami nem sikerült, de most pár évvel később igen.
Nem egyszer kaptam idegbajt olvasás közben, általában Derek miatt, de volt, hogy Naomi is kiakasztott teljesen, de ettől függetlenül még is egy fantasztikus könyv volt.
Nem ez az első könyv, ami az írónőtől a polcomra került, de még is, ez volt az első, amit olvastam és nagyon úgy érzem, hogy szépen sorban most már a többi is sorra fog kerülni.

>!
NewLine, Bakháza, 2020
428 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155956867
1 hozzászólás
DeathQueen P>!
Marilyn Miller: Küzdj velem

„Az embernek mindig kell egy cél, amiért érdemes küzdeni.”

A boksz egy elég kemény sportág. Hiába látják csak azt az emberek, hogy egymást üti két ember. A meccsek előtt kemény felkészülés van. A könyvet szinte alig tudtam letenni. A könyv annyira olvastatta magát, hogy az ember nem érzékeli mellette az idő múlását. Nagyon sok dolog annyira realisztikus volt a könyvben, hogy teljesen el tudtam magam képzelni abban a jelenetben. Kellőképpen volt ebben a könyvben minden. Nem éreztem soknak semmit sem. Derek egy tipikus rossz fiú, akinek a lányok nem tudnak ellenállni (legalábbis én nem tudtam). Megküzd mindazért, ami kell neki. Naomi – t sem kell félteni, mert hiába tűnik védtelennek, attól még nem az. Két ellentétes karakter, amik vonzzák egymást. Együtt legyűrik (vagy lebokszolják :D) a felmerülő akadályokat. Derek és Naomi kapcsolata megmutatta számomra, hogy érdemes küzdeni a szerelemért.

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Ács_Milán>!

Ha valakit tiszta szívből szeretünk, azt halálunk napjáig szeretni fogjuk. Lehet, hogy nem mellette éljük le az életünket, nem ő tölti ki a mindennapjainkat, de a szívünkben mindig megőrizzük őt. Mert valamikor fontos volt nekünk. Nevettünk vele, mikor boldogok voltunk, sírtunk, amikor kifacsarta a lelkünket. Lehet, hogy összetörte az álmainkat, de mi mégis szeretjük.

300. oldal

13 hozzászólás
Ács_Milán>!

Minden embernek szüksége van egy társra, hogy érezze, tartozik valakihez. Hiszen nem bolyonghatunk egyedül az élet útvesztőiben, nem vívhatunk meg minden harcot egyedül, és nem lehetünk mindig erősek. Mert szükségünk van egy társra, aki letörli könnyeinket és azt mondja: – Ne félj, csak küzdj velem!

82. oldal

3 hozzászólás
Ács_Milán>!

Ha valamit nagyon akarunk, és tiszta szívből harcolunk érte, nyerhetünk. Mert küzdelem nélkül nincs győzelem, és mert van, amiért megéri küzdeni!

329. oldal

marilynmiller I>!

Kockáztatni… de megéri? És ha beleszeretek? Ha ő csak játszik majd velem? Akar-e ő úgy engem, ahogy én őt? De nem is értem mi történik. Találkoztunk eddig háromszor, amiből az első kettő katasztrófa volt a harmadik viszont felejthetetlen. Legszívesebben vele maradtam volna, ápoltam volna a sebeit és megadtam volna neki mindent, amire egy ilyen győzelem után vágyhat. De én nem az a lány vagyok, aki könnyen adja magát. Mert legyen Derek a legtökéletesebb pasas a földön, nekem akkor is elveim vannak, amiket soha nem szegek meg senki miatt sem, még akkor sem, ha Derek Deckartról van szó, a Tornádóról.

Ács_Milán>!

Ha valakit szeretünk, tiszta szívünkből, néha bizony félre kell tennünk azt, amit mi akarunk. Ez nem alárendeltség, sokkal inkább odaadás.

206. oldal

6 hozzászólás
Ács_Milán>!

Az embernek mindig kell egy cél, amiért érdemes küzdeni.

36. oldal

marilynmiller I>!

A kapcsolataim nem tartanak tovább pár perc vagy órás együttlétnél. Nem vágyom többre, ennyi nekem bőven elég a boksz az első. Az az életem! Joe szerint a nő gyengíti a lábat, elveszi az eszet és összetöri a szívet. Volt már hasonlóban részem egyszer. Miután a szívem véres cafatként hevert a porban megfogadtam, hogy soha nem lesz barátnőm, szerelmem, társam.

Anarchia_Könyvblog>!

Ebben a pillanatban egymásra talált két szív, akik bár makacsul tagadták egymást, végül egymáséi lettek egy szenvedélyes éjszakán, egy éjszakán, ami örökre megváltoztatta az életünket!

Ács_Milán>!

Nem aggódunk egy olyan emberért, aki nem számít nekünk.

52. oldal

Ács_Milán>!

A szerelem egy örök útvesztő, melybe ha eltévedsz, soha nem szabadulsz.

128. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Vagány
Jay McLean: Lucas
Brittainy C. Cherry: Tűzeső
B. E. Belle: Megtörtek
Anne L. Green: Elfojtott vágyak
Megyeri Judit: Csontvázak a szekrényben
Vi Keeland: Vonzó hagyaték
Tavi Kata: Szívkeringő