Küzdj ​velem 53 csillagozás

Marilyn Miller: Küzdj velem

Két ​ellentétes világ és egy szenvedélyes szerelem.

Egy bokszoló, Derek Deckart, aki elismert sportember, és persze igazi nőcsábász. Egy férfi, akit körülvesz a csillogás, akinek mindene megvan, amire egy férfi vágyhat. Az élete azonban teljesen megváltozik, amikor megismerkedik Naomival. Két ellentétes ember, két ellentétes világ, ami bizony hamar megmutatkozik. Naomi nem tudja elfogadni Derek brutális világát. Ám a kettejük között lévő vonzalom annyira erős, hogy a határok, melyek elválasztják őket egy napon elmosódnak. Izgalmas és szenvedélyes szerelem alakul ki köztük és mindkettejük élete megváltozik. Mikor azt hinnék a boldogság örök, a sors közbeszól, és egy tragikus napon minden megváltozik. A boldogság szertefoszlik és álmok hullnak darabokra.
És az igazi küzdelem még csak most kezdődik…

Feladhatjuk-e az álmainkat, vagy önmagunkat azért, hogy a másik boldog lehessen? Küzdhetünk-e akkor is, ha minden elveszett, amit egykor szerettünk?

„Amikor… (tovább)

>!
330 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155665424

Kedvencelte 12

Most olvassa 2

Várólistára tette 75

Kívánságlistára tette 97

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Emy_Dust I
Marilyn Miller: Küzdj velem

Alaposan megküzdöttem, de nekem csak a saját időmmel kellett, hogy végre elolvashassam. Ez az első könyv az írónőtől, amit olvastam. De biztos, hogy nem az utolsó. Nagyon jól éreztem magam elmerülve a sorok között, még ha a boksz egy kicsit távolabb is állt tőlem eddig. Érdekes volt betekinteni a kulisszák mögé. Tetszett, nagyon élethű volt, mintha a szemem előtt készült volna fel és végül küzdött volna Derek. :) Nagyon jól fel van építve a történet, nem hagyott unatkozni. :) ( A végén lévő fordulatnál nagyra nyíltak a szemeim)
Szerettem őket együtt! A köztük lévő szenvedélyt, kitartásukat és küzdelmüket. Köszönöm az írónőnek az élményt. Mindenképpen ajánlom a könyvek, azoknak, akik egy különleges történetre vágynak, ami tele van szenvedéllyel, küzdelemmel, ami pikánsan meg van fűszerezve erotikával is. Mindenkinek kell egy Tornádó! :) Nekem is :)))

u.i.: Lánykérés ide vagy oda én valószínű beájultam volna és nem ugrok. :))))

1 hozzászólás
>!
Ács_Milán 
Marilyn Miller: Küzdj velem

„Ebben a pillanatban egymásra talált két szív, akik bár makacsul tagadták egymást, végül egymáséi lettek egy szenvedélyes éjszakán, egy éjszakán, ami örökre megváltoztatta az életüket!”

Az írónő Keserűen édes című regényével, ami egyik kedvenc könyvem, nagyon magasra tette a lécet. Így nagy elvárásokkal kezdtem neki ennek a regénynek.

Mind a történet, mind a szereplők az első pillanattól kezdve szimpatikusak voltak.
Persze! Mitől ne lett volna kedvemre való egy ilyen Derek típusú pasi? Azt gondolom, hogy sok nő, velem együtt bomlik egy ilyen lepedőakrobata után.

Az erotikus műfaj kedvelőjeként igazán ínyemre volt a főszereplőink közötti forró pillanatok és természetesen a hálószobai akcióik is. Viszont volt egy pont, ahol már egy kicsit soknak éreztem ezeket a jelenteket és nagyon azt éreztem, hogy túlzásokba estünk ezen a téren.

Aztán történt valami… egy fordulat, ami elvitte a figyelmemet más irányba. Ez, bevallom őszintén nagyon tetszett és megmentett attól, hogy esetleg unalmasnak és egysíkúnak találjam a további oldalakat.

Ami mellett nem szabad szó nélkül elmennem és mindenképpen meg kell említenem, az az, hogy attól függetlenül, hogy erotikus regény, az mellett rengeteg tartalmas és elgondolkodtató, szép gondolatot is tartalmaz.
Erotikus rajongóknak ismét egy kötelező olvasmány! :-)

„Ha valamit nagyon akarunk, és tiszta szívből harcolunk érte, nyerhetünk. Mert küzdelem nélkül nincs győzelem, és mert van, amiért megéri küzdeni!”

6 hozzászólás
>!
Anarchia_Könyvblog P
Marilyn Miller: Küzdj velem

Egy könyv, ami letehetetlen.
Egy könyv, amit egyszerűen megszeret az olvasó.
Egy könyv, ami kicsit minden ember érzéseit leírja.
Egy könyv, ami könnyeket okoz a szemedbe.
Egy könyv, ami megnevetett.
Egy könyv két ellentétes világról, egy legyőzhetetlen szerelemről.
Egy könyv tele érzelemmel, a lelkedig hatol és az agyadban is gondolatokat ébreszt.
Egy könyv, amit minden romantikus-erotikus zsánert kedvelő embernek kötelező elolvasnia!

Az ajánlóm itt folytatódik:
http://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2018/05/29/marilyn…

1 hozzászólás
>!
ZCsilla P
Marilyn Miller: Küzdj velem

Ez igen! Ez sokkal jobban tetszett, mint az írónő első könyve. :)
Érdekes történet arról, hogy hogyan és miért érdemes küzdeni. Amikor úgy érzed, hogy feladod, akkor is van valami, amiért érdemes harcolnod. Ezt a témát nagyon jól eltalálta az írónő.

Tetszik az írónő stílusa, az első könyvéhez képest szerintem hatalmasat fejlődött. Lehet, hogy ezt azért látom úgy, mert ennek a történetnek a mondanivalója közelebb áll hozzám.

Bevallom, az első oldalak olvasása után meg voltam győződve, hogy 5 csillagot adok majd erre a könyvre. Ha az elejét és a végét nézzük a könyvnek, akkor az 5 csillag. A történet közepét kicsit vontatottabbnak éreztem, ott nem pörögtek úgy az események. Azokat a részeket elvitte Naomi és Derek hanzúrozós története, amik mellesleg nagyok jók voltak, csak én lassulást éreztem azoknál a részeknél.

Öröm és bánat … pont úgy, ahogy az életben!
Köszönöm ezt a történetet az írónőnek. Jöhet a következő könyv @marilynmillertől! :)

7 hozzászólás
>!
Ella_Steel I
Marilyn Miller: Küzdj velem

"Az írónő gyönyörűen tud fogalmazni és kivételesen jól tud játszani a szavakkal, amik egészen a szívemig hatolnak.

Nem tudok más szót használni, minthogy imádtam a bokszmeccsek leírásait. Olyan volt, mintha előttem zajlott volna. Én is éreztem a Derekből áradó hőt, hallottam a bokszkesztyűk fájdalmas becsapódását és magam előtt láttam a testén végigfolyó izzadságcseppeket, amiknek útját a testből kiserkenő vér keresztezte. "

Bővebb értékelés: http://ellasteel.blogspot.hu/2018/05/marilyn-miller-kuz…

1 hozzászólás
>!
marilynmiller IP
Marilyn Miller: Küzdj velem

Leadok én is egy rövid értékelést a könyvről. :)

Tudom, én elfogult vagyok, hiszen a saját munkámat értékelem. Azt a munkát, ami hónapokig tartott, aminek minden percét élveztem.

A könyv Derek Deckartról a Tornádóról, egy igazi harcosról szól, aki bokszoló. Erről szól az élete, ez a célja, másra nem is tud gondolni. Kivéve a nőket! Egy napon azonban útjába kerül Naomi, akinek a meghódításáért szintén fel kell vennie a kesztyűt.
Izgalmas, humoros és erotikus történet, hétköznapi emberekről, de nem egy hétköznapi szerelemről.

Szerettem volna megmutatni ebben a könyvben, ha valamit nagyon akarunk, azért küzdeni kell, mert semmit sem adnak ingyen! És nem csak a szerelemben, hanem az egész életünkben. Erre épül az egész történet. A szerelem csak hab a tortán, az erotika pedig a plusz fűszer. Hiszen mivel is fejezhetnénk ki az érzelmeinket, ha nem ezzel. A könyv nem szűkölködik erotikus jelenetekben, hiszen Derek egy szenvedélyes férfi, aki mellett Naomi szenvedélyes nővé válik. Igazi jellemfejlődésen mennek keresztül, mire kibontakozik a történet. Szenvedélyes szerelem, két olyan ember között, akik teljesen más életet élnek. De a vágyaik, mégis egymáshoz hajtják őket. És persze jönnek az akadályok, amiket nehéz megugrani. És persze nem kíméltem őket. Szó szerint a padlóra küldtem a karaktereket. De onnan szép nyerni!

Remélem, annyira fogjátok élvezni a könyv olvasását, mint amennyire én élveztem az írását.

>!
Edina_Edinka_Kovács_2
Marilyn Miller: Küzdj velem

Nagyon magával ragadó regény, átadja a bokszolók világát. Mint film pergett le előttem a könyv. Imádom! Bővebben a blogon ;)
https://csillagporkonyvesblog.blogspot.com/2018/08/mari…

1 hozzászólás
>!
Szil78
Marilyn Miller: Küzdj velem

Ez volt az első könyvem az írónőtől, így csak a véleményekre tudtam alapozni amit a könyvről olvastam. Félve veszem kézbe a túl jó kritikát kapott magyar írók könyveit, mert sokszor ért csalódás. Szerencsére ebben az esetben abszolúte pozitívan csalódtam. Tetszett a sztori, a főszereplők karaktere (na jó Naomi néha nagyon idegesítő volt, ahogy nem tudta eldönteni, hogy most mit akar…). Egyetlen dolog miatt a fél csillag levonás, az pedig azért mert nekem végig kicsit túl sötét volt a könyv hangulata. Emiatt haladtam vele nagyon lassan előre. Muszáj volt kiszakadni belőle. Még mikor éppen minden okés volt akkor is egyfajta sötétség lengte be a párost. Lehet, hogy Derek miatt, a gondolkodása miatt, nem tudom, de folyton ott lebegett felettük.

3 hozzászólás
>!
Kovács_Ági_3
Marilyn Miller: Küzdj velem

Derek Deckart egy igazi dögös, veszélyes két lábon járó tesztoszteron férfi. Ráadásul igazán veszélyes sportot űz még hozzá a bokszot. Szerző nem egy csajos habos-babos mesét írt, hanem kőkemény küzdelemről mesélt. Derek, hogyan és miként jutott a csúcsra, hogy igazi bokszoló legyen.
Egyes jeleneteket, mint pl a bokszot hihetetlen élethűen írta le. Szinte én is drukkoltam Dereknek, hogy gyerünk, üsd már ki. Mire vársz?

Bővebben itt olvashatod:
http://magyarszerzokonyve.blogspot.hu/2018/05/marilyn-m…

2 hozzászólás
>!
abbywinter I
Marilyn Miller: Küzdj velem

Már nagyon vártam, hogy olvashassam az írónő következő könyvét. Picit félve álltam neki, mert az első nagyon szíven talált, és igen magasra került az a bizonyos léc. Örültem, hogy a váltott szemszög mellett döntött, még ha néha azt is éreztem, hogy lehetett volna egy kicsit pasisabb a dolog. De semmi kétségem afelől, hogy a következőben már jobban szabadjára engedi magát az írónő. Mindemellett egy nagyon jó történet a szerelem erejéről, a kitartásról, a küzdeni akarásról.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti az olyan romantikus történeteket, ahol küzdeni kell a szerelemért.
Nagyon tetszett és már alig várom a továbbiakat. Köszönöm az élményt.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Ács_Milán 

Ha valakit tiszta szívből szeretünk, azt halálunk napjáig szeretni fogjuk. Lehet, hogy nem mellette éljük le az életünket, nem ő tölti ki a mindennapjainkat, de a szívünkben mindig megőrizzük őt. Mert valamikor fontos volt nekünk. Nevettünk vele, mikor boldogok voltunk, sírtunk, amikor kifacsarta a lelkünket. Lehet, hogy összetörte az álmainkat, de mi mégis szeretjük.

300. oldal

13 hozzászólás
>!
marilynmiller IP

Kockáztatni… de megéri? És ha beleszeretek? Ha ő csak játszik majd velem? Akar-e ő úgy engem, ahogy én őt? De nem is értem mi történik. Találkoztunk eddig háromszor, amiből az első kettő katasztrófa volt a harmadik viszont felejthetetlen. Legszívesebben vele maradtam volna, ápoltam volna a sebeit és megadtam volna neki mindent, amire egy ilyen győzelem után vágyhat. De én nem az a lány vagyok, aki könnyen adja magát. Mert legyen Derek a legtökéletesebb pasas a földön, nekem akkor is elveim vannak, amiket soha nem szegek meg senki miatt sem, még akkor sem, ha Derek Deckartról van szó, a Tornádóról.

>!
Ács_Milán 

Minden embernek szüksége van egy társra, hogy érezze, tartozik valakihez. Hiszen nem bolyonghatunk egyedül az élet útvesztőiben, nem vívhatunk meg minden harcot egyedül, és nem lehetünk mindig erősek. Mert szükségünk van egy társra, aki letörli könnyeinket és azt mondja: – Ne félj, csak küzdj velem!

82. oldal

3 hozzászólás
>!
Ács_Milán 

A szerelem egy örök útvesztő, melybe ha eltévedsz, soha nem szabadulsz.

128. oldal

>!
Ács_Milán 

Ha valakit szeretünk, tiszta szívünkből, néha bizony félre kell tennünk azt, amit mi akarunk. Ez nem alárendeltség, sokkal inkább odaadás.

206. oldal

6 hozzászólás
>!
Ács_Milán 

Ha valamit nagyon akarunk, és tiszta szívből harcolunk érte, nyerhetünk. Mert küzdelem nélkül nincs győzelem, és mert van, amiért megéri küzdeni!

329. oldal

>!
marilynmiller IP

A kapcsolataim nem tartanak tovább pár perc vagy órás együttlétnél. Nem vágyom többre, ennyi nekem bőven elég a boksz az első. Az az életem! Joe szerint a nő gyengíti a lábat, elveszi az eszet és összetöri a szívet. Volt már hasonlóban részem egyszer. Miután a szívem véres cafatként hevert a porban megfogadtam, hogy soha nem lesz barátnőm, szerelmem, társam.

>!
Anarchia_Könyvblog P

Ebben a pillanatban egymásra talált két szív, akik bár makacsul tagadták egymást, végül egymáséi lettek egy szenvedélyes éjszakán, egy éjszakán, ami örökre megváltoztatta az életünket!

>!
Ács_Milán 

Az embernek mindig kell egy cél, amiért érdemes küzdeni.

36. oldal

>!
marilynmiller IP

Nem is csoda hogy minden nő őt akarja, miért is ne akarná? Mikor a karjaiba zárt, azt éreztem, mintha nem lettem volna ura a testemnek és az akaratomnak. Olyan erővel vonzott magához, hogy legszívesebben a karjaiban maradtam volna. A gyomrom most is görcsbe rándul, ha a csókjára gondolok, ami szinte a bensőmet égette. Erős keze lágyan simított végig a testemen, puha ajkai mohón falták az enyémet. A vérem máris száguldozni kezd kitágult ereimben és szinte egy helyre összpontosul. − A fenébe Naomi! Nem is olyan jó az a pasi! Szedd össze magad. – mondogatom belső monológomat, de titokbanvárom a szombatot, hogy újra láthassam az én rámenős, de mégis dögös csábítómat.


Hasonló könyvek címkék alapján

Leda Schwartz: A harmadik szerető
Brittainy C. Cherry: Tűzeső
Vi Keeland: A beosztott
Janković Nóra: Árnyékok illata
Abbi Glines: Te vagy nekem a remény
Fényes Niki: Feketén, fehéren 2.
Borsa Brown: A maffia gyermekei
Becca Prior: A tanítvány 2.