Hozzád ​láncolva (Hozzád 1.) 48 csillagozás

Marilyn Miller: Hozzád láncolva Marilyn Miller: Hozzád láncolva

Keyla táncos lány egy klubban.
Egy olyan világban él, ami szigorú szabályok szerint működik, ahol a döntéseket nem ő hozza, és ahol pénzért bármi megvehető. Mikor a remény elveszni látszik, hogy egyszer szabad lehet, belép az életébe egy férfi, és minden megváltozik.

Daniel gazdag és nagyhatalmú ember, amit gátlástalanul ki is használ.
Azonnal felfigyel Keylára, vonzza a lány bujasága és elérhetetlensége.
Szabadságot ajánl neki, de a szabadságnak ára van!
Szenvedélyes, és korántsem hétköznapi kapcsolat alakul ki köztük, ami kezdetben szükségen és testiségen alapul.

De lehet-e ez egy napon több?
Több, mint egy üzleten alapuló kapcsolat…

„Egy elfojtott vonzalommal kezdődött minden.
Majd egyszer csak azt vettem észre,
hogy ő uralta a vágyaim és az álmaim.”

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
Gyémántfelhő, Budapest, 2019
396 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155833113
>!
EkönyvBazár, Isaszeg, 2018
288 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158104234

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Daniel O'Brian · Keyla Williams · Victor O'Brian


Kedvencelte 16

Most olvassa 3

Várólistára tette 79

Kívánságlistára tette 95

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
ZCsilla P
Marilyn Miller: Hozzád láncolva

Na, kérem! Ilyen egy jó könyv!
Tudtam, hogy az írónőben lakozik még valami, ami a felszínre hozza azt, hogy egy ilyen történetet írjon nekünk. Marilyn Miller szerintem megtalálta azt a stílust, amiben nagyot tud alkotni. Egy biztos: nekem ez a vonal jobban tetszik, mint amit az első két könyvében képviselt.

Néhol sötét és kegyetlen. Néhol fájdalmas és szomorú. Néhol a boldogságból egy darabot megmutató. És leginkább: szenvedélyes, erotikus, szexi. És mindezek nagyon jó stílusban vannak tálalva. Számomra ennyi elég, hogy egy könyv elnyerje a szívem.

Egy történet, aminek alapja nem a romantika, hanem a szenvedély. Egyik kedvenc számomban van két sor, ami leírja azt, amit én gondolok Keyla és Daniel kapcsolatáról:
„Szenvedély, erősebb néha az életnél
Földre sújt vagy az égig ér…”

Drága Daniel!
Te egy akkora beképzelt rohadék vagy! És szerintem valamilyen szinten gyenge is. Mert minden megoldásra váró problémára csak egy módszered van: a szex. Remélem a következő részben több mindent mutatsz meg magadból és bebizonyított nekünk, hogy mi mindenre vagy még képes. ;)
Csak hogy tudd! Legalább annyira utállak, mint amennyire szeretlek! Jól éreztem magam veled, jó volt HOZZÁD LÁNCOLVA lenni.

3 hozzászólás
>!
Ács_Milán
Marilyn Miller: Hozzád láncolva

"Birtokolni egy embert többféleképpen lehet.
Ha csak a teste a tiéd, az a gyönyör temploma.
De ha később a szíve is,
akkor jogot kaptál, hogy örökre a tiéd legyen."

Annyi gondolat van a fejemben a történettel kapcsolatban, de úgy érzem, mégsem tudom megfogalmazni értelmesen. De azért megpróbálkozok vele…

Egy percig sem volt kérdés, hogy olvasni fogom-e Keyla és Daniel történetét.
És tudod, hogy miért nem?
A válasz egyszerű!
Engem az írónő már rég meggyőzött a regényeivel… tulajdonképpen már a Keserűen édes-sel. Marilyn Miller, mint író az erotikus műfaj nagyágyúja, ott van a legjobbak között hazai viszonylatban, de megkockáztatom, hogy nemzetközi szinten is megállná a helyét! Imádom az írónő történeteit, stílusát, szereplőit. Nem tud hibázni! Nálam már bebizonyította, hogy bármit ír, az csak jó lehet! Bízom benne, hogy még nagyon sok történettel fog minket, olvasókat szórakoztatni. Ami biztos, hogy én minden könyvére vevő leszek a jövőben is!

És akkor a történetről is beszéljünk pár mondatban…
Már az első oldalakon a szívembe zártam mind a két főszereplőt. De ez annyira egyértelmű volt, hogy nem is lehetett volna másként.
Érzelmileg ismét megérintett ez a történet. Ismét szembesülhettem azzal, hogy mennyire nehéz emberi sorsok is léteznek, mert Keyla története akár egy megtörtént eset is lehetne.
Sokszor elszomorított a tudat, hogy ennek a fiatal lánynak milyen élete is volt eddig? Bízom benne, hogy innentől kezdve gyökeresen megváltozik az élete és természetesen pozitív irányba.

És akkor a női szívek elrablója, Daniel!
Szerintem nem mondok újdonságot azzal, hogy egy igazi könyves álompasi, a beképzelt, sokszor arrogáns, nyers stílusa ellenére és akkor a testi adottságairól már ne is beszéljünk… az ágybeli teljesítményéről meg aztán pláne!

Daniel!
Most téged idézlek:
„Nem tudom, hol lesz vége ennek az egésznek, hol ér véget a mi történetünk.”
„Tudom, nem lehet közös jövőnk, mert annyira mások vagyunk.”
És akkor most én válaszolok a kételyeidre! Ennek az egésznek nem lehet vége, a ti történetetek nem érhet véget! Legalábbis úgy nem, ahogy te most gondolod! Bízzál Keylában és főleg magadban, mert akik között ilyen kémia, ilyen szenvedély, perzselés és ekkora vágy van, azok egymásnak vannak teremtve!

Nem is szaporítom tovább a szót! Az erotikus műfaj kedvelőinek kötelező olvasmány! Illetve úgy gondolom, hogy más műfaj szerelmeseinek is nyugodt szívvel ajánlom a könyvet, mert a szexuális tartalom mellett rengeteg szép gondolattal, mondattal is találkozhatunk a regényben!

És így a végén még csak annyit, hogy a Hozzád láncolva bekerült a kedvenc könyveim közé! ❤❤❤

8 hozzászólás
>!
Evika82 P
Marilyn Miller: Hozzád láncolva

Az írónő előző könyvei se voltak rosszak, de szerintem ez a könyve sikerült eddig a legjobban.
Így most jár az az 5 csillag. :)
Ezzel a történettel megvett magának. Eddig is láttam benne a potanciált, de az előző történetei valahogy nem fogtak meg annyira, mint amire számítottam. Ez a könyv viszont szinte tökéletesre sikerült. Kellőképpen szexi, ahol kell sötét hangulatú, mikor szügséges, akkor érzelmes. Keyla élete tényleg nem cukormázas tündérmese. És még Daniel megjelenésével sem válik azzá… De én látom a fényt az alagút végén, nagyon bizakodó vagyok, és természetesen izgatottan várom a könyv folytatását.

2 hozzászólás
>!
Ella_Steel I
Marilyn Miller: Hozzád láncolva

"Egy történet, ami szó szerint magához láncol, és még azután sem enged, ha a könyv végére értél.
Egy történet, ami úgy tekeredik köréd, mint egy súlyos lánc, ami elől nincs menekvés…
Egy történet, ami beszippant és maga alá temet…
Egy történet, ami megmutatja milyen mocskos és kegyetlen a világ, ahol a pénz irányít.
Egy történet, ami megmutatja milyen erő lakozhat egy emberben, hogy hányszor vagyunk képesek lángra lobbantani a lelkünkben pislákoló apró reménysugarat."

Bővebb értékelés: http://ellasteel.blogspot.com/2018/08/marilyn-miller-ho…

1 hozzászólás
>!
abbywinter I
Marilyn Miller: Hozzád láncolva

Azta!! Sajnos nem volt olyan sok időm az utóbbi napokban, így elég sokára értem a végére, magamhoz képest. De ma végre volt időm, így sikerült kiolvasnom. Nem is tudom, mit mondjak. Arra már számítottam, hogy egy érzelmi hullámvasútra ülök, mivel olvastam már az írónő korábbi könyveit is, de most is meg tudott lepni. Folyamatosan csepegtette az információkat Daniel múltjával kapcsolatban, amire válaszokat a második részben remélem kapok. Keyla! Hát nem is tudom, mit mondjak. Megint egy olyan karakter született, akinek a bőrébe simán bele tudtam magam képzelni. Hihetetlen mélységeket élt már meg, és még fog is, ha jól sejtem.
Drága Marilyn! Az utolsó oldalakat szitkozódva és felhúzott szemekkel olvastam. Nem sejtettem, hogy ilyen lesz. Most azonnal folytatom :)
Nagyon köszönöm az újabb szuper könyvet és az élményt.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti a szívszorító, romantikus és fordulatos történeteket. Köszönöm

3 hozzászólás
>!
Zsófia_Unger
Marilyn Miller: Hozzád láncolva

Ismét egy letehetetlen, szenvedélyes és magávalragadó regény az írónőtől! Pörgős cselekmény, izgalmas fordulatok és vérpezsdítő jelenetek jellemzik! A főszereplők erős karakterek és sosem lehet unatkozni mellettük! Kíváncsian várom a következő részt! Köszönöm az élményt kedves Marilyn!

1 hozzászólás
>!
Gabriella890628
Marilyn Miller: Hozzád láncolva

Nagyon szeretem és már 2x olvastam de még egyszer elfogom alig várom a folytatást harcias karakterek az már biztos mély érzések vannak és mély sebek amik nem gyógyulnak könnyen!! Nagyon jól el találtad a stílust drága Marilyn ez az amit vártam ha nem még sokkal-sokkal több .

A bunkó gazdag rohadék akit úgy megbántottak hogy már azt hiszi nem képes szeretni!
És az örömlány akit annyiszor használtak és eldobtak hogy fél szeretni!!
Két sebzetz ember akik félnek szeretni!!
Ez egy rohadt jó párosítás imádom az egész könyvet alig várom a 2.részét!!
A kedvenc idézetem az a beszólása Danielnek

„Engem nem szeretni kell hanem kielégíteni!„

Egyszerűen nem tudom miért de ez nagyon megmaradt!!
Köszönöm neked ezt a könyvet drága Marilyn Miller és még sok sok ilyet kérek !!!

1 hozzászólás
>!
yodamisi
Marilyn Miller: Hozzád láncolva

Nálam az idei év egyik – ha nem a – legkellemesebb „olvasmány-élménye” volt a mű. Zseniálisan megformált, karakterek, kiváló történet, ami folyamatosan élvezetes, izgalmas, egy percig nem unatkoztam (írom ezt annak ellenére, hogy túlzás lenne pörgősnek beállítani a művet, valahogy mégis folyamatosan fenntartotta az érdeklődésem, kíváncsian vártam mi fog történni). Emellett nagyon tetszett a „szövegalkotás” (nem tudom, mi lenne a jó szó rá): gördülékeny, olvasmányos. Ahol kell, kemény. Nagyon kemény események.
A karakterekre visszatérve… kiemelném, hogy nemcsak a főszereplők, hanem a kisebb szerepekben feltűnő alakok is kellően kidolgozottak, igazi egyéniségek. Jó és kevésbé jó karakterek! Itt értendő: Viktor és Lucas. Különösen tetszett, amikor egy -egy résznél a karakterek fejébe beleláttunk,h mit is gondolnak a másik félről. Szomorú események, megtört lelkek, egy élet traumáját ,majdan a jobb sors felé haladását olvashattuk. Mit is mondhatnék , egy leány gyermekkorát a nő kiszolgáltatását kísérjük végig. Izgatottan várom a következő részt.

1 hozzászólás
>!
Kovács_Ági_3
Marilyn Miller: Hozzád láncolva

Hmm.. Ez a történet tele van szenvedéllyel, tűzzel és sok titkokkal. Két megtört lélek, akik egymásban kapaszkodnak. Daniel és Keyla nem egyszerű páros, de a kapcsolatuk sem az. Nagyon tetszett és nagyon hamar vége is lett. Olyan rövid volt számomra a történetük. Olvastam volna még. Ezernyi kérdésem akadt és nem tudom, mikor kapom meg a választ rájuk. Mindketten félnek szeretni ezt látom és érzem minden egyes oldalon.

Bővebben itt olvashatod:

https://magyarszerzokonyve.blogspot.com/2018/12/marilyn…

2 hozzászólás
>!
Regina_Szarka
Marilyn Miller: Hozzád láncolva

Ez nem egy sablonos romantikus történet…itt nem tudod mi lesz a következő oldalon… Ennél a könyvnél elragadnak az érzelmek… Egyszer boldog vagyok máskor szét szedi a feszültség az idegeimet…. Nagyon megszerettem Keylat és Danielt… nagyon várom a következő részét

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
marilynmiller IP

– Nem hiszek a tündérmesékben.
– Nem is kell. Magadban kell hinned. Ha van hited, nem lesz lehetetlen a számodra. Az emberek mindig máshol keresik a kapaszkodót, pedig valójában az bennünk van. Soha nem vagyunk erősebbek, mint akkor, amikor megtör az élet.

>!
Ella_Steel I

A vonzalom sebezhetővé tesz, az érzések pedig gyengévé.

>!
ZCsilla P

– Nem hiszek a tündérmesékben.
– Nem is kell. Magadban kell hinned. Ha van hited, nem lesz lehetetlen a számodra. Az emberek mindig máshol keresik a kapaszkodót, pedig valójában az bennünk van. Soha nem vagyunk erősebek, mint akkor, amikor megtör az élet. Amikor pofont kapunk és elesünk. Fel kell állni, nem lehet megalkudni, küzdeni kell.

10. oldal

3 hozzászólás
>!
marilynmiller IP

Egy elfojtott vonzalommal kezdődik minden.
Majd egyszer csak azt veszed észre,
hogy ő uralja a vágyaid, az álmaid,
és semmi mást nem akarsz,
mint önmagadat feladva a karjaiba omlani.

>!
marilynmiller IP

Birtokolni egy embert többféleképpen lehet.
Ha csak a teste a tiéd, az a gyönyör temploma.
De ha később a szíve is,
akkor jogot kaptál, hogy örökre a tiéd legyen.

>!
Ács_Milán 

A lelkünk pont úgy szomjazza
a kielégülést, akár a testünk.
Vágyik arra, hogy épp olyan magaslatokba emelkedjen,
mint a testünk, amikor eggyé válunk azzal az emberrel,
aki a világot jelenti nekünk.

59. oldal

1 hozzászólás
>!
Ács_Milán 

"Vonzódni valakihez, a legszenvedélyesebb dolog a világon.
De megnyílni neki és beengedni a szívünkbe,
egész életre szóló boldogság lehetősége!"

313. oldal

1 hozzászólás
>!
Ács_Milán 

"Egy összetört szív tud a legerősebben szeretni.
Mert ő tudja, mi a fájdalom és a magány,
Tudja, milyen az, amikor dobbanása nem talál viszonzásra.
Amikor kifacsarja magából az utolsó érzést is, hogy átadhassa
annak, akiért haláláig dobogni fog."

330. oldal

2 hozzászólás
>!
Ella_Steel I

Úgy kapaszkodom belé, mintha az életem múlna rajta. De ha azt vesszük ez így is van. Minden alkalommal, amikor egyesülünk, kijutok a sötétségből. Ez már rég nem csak szex. Az első perctől nem az, mert már az első perctől akartam. És most ölelhetem, csókolhatom, megadhatok neki mindent, amit csak akarok.


A sorozat következő kötete

Hozzád sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Charlotte Brontë: A lowoodi árva
Charlotte Brontë: Jane Eyre
Sarah Lark: A tűzhegy legendája
John Irving: Árvák hercege
Telkes Margit: Mégis
Lisa Wingate: Elrabolt életek
Angela Marsons: Elfojtott sikoly
Diney Costeloe: Eldobott gyerekek
Jim Shepard: Áron könyve
John Hart: A múlt fogságában