Az ​egyetlen 36 csillagozás

Marilyn Miller: Az egyetlen

Aspen elvált nőként új életet kezd a gyerekeivel. Habár hosszú és fájdalmas út van mögötte, az a bizonyos suttogás mégsem hagyja, hogy továbblépjen.
Árulás. Bosszú. Remény.
Mi történt a luzerni találkozás után? Aspen enged a vágyainak vagy elengedi a múltat és vele együtt a szerelmet? Vajon az egyetlen csak az ő szívében létezik?

Az egyetlen, a Suttogó vágyak történetének befejezése, két szemszögből íródott. A nőéből, aki anya, és a szeretőjééből, aki családra vágyik. Újra találkozik két olyan világ, amelyek együtt akár tökéletesek is lehetnének…

>!
Álomgyár, Budapest, 2021
38 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635703234
>!
Álomgyár, Budapest, 2021
40 oldal · ISBN: 9789635703241

Kedvencelte 3

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 14

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Cukormalac>!
Marilyn Miller: Az egyetlen

Úgy gondoltam, alapvetően nagyon nem lesz az én világom ez a történet és újfent elhagyom a komfortzónámat – amit ugyebár okkal hívnak így –, mégis kellemesen csalódtam és el kell ismernem, minden szempontból kiváló volt ez a rövid lélegzetű kaland. Történés aztán akadt benne rendesen (egyetlen oldal erejéig sem unatkozunk, erre minden leendő olvasót felkészítek), ahogy az előzmény ismeretének hiányában sajnos spoilerek is – igaz, csak minimálisan –, utóbbit viszont nem sajnálom, mert ezek után szeretnék vele megismerkedni és hát jó, ha tudja az ember, hogy mibe veti bele magát.

Különösen a váltott nézőpont tetszett, ugyanis bírom, ha egy szerző esetlegesen ellenkező nemű karaktert is beszéltet, s főleg akkor, ha azt úgy teszi, hogy bizony minden szavával egyet tudjak érteni. (Szimpatikus hapsi ez a Declan, elég hasonlóak vagyunk több szempontból is…) A női főszereplő, Aspen is roppant figyelemreméltó figura, ezért kifejezetten sajnálom, hogy korábban nem olvastam a regényt, szívesen elmerültem volna hosszabb távon is a gondolataiban. (Lehet, hogy ezt a kijelentést később még megbánom, de annyi baj legyen… A sok szenvedély és túlfűtött sorok bizony arról árulkodnak, hogy nem lesz hiábavaló próbálkozás.) Az anyaságról, nőiségről és szerelemről szóló sorok roppant erősre sikeredtek, bármiféle túlzás nélkül mondhatom, hogy oldalról oldalra jobban és jobban marcangolta a szívemet, amit olvastam.

A füzetke egyetlen hátránya csupán a rövidsége. Jó, tudom, ott a regény, én pedig el is fogom olvasni idővel, hogyan sikerült spoiler eljutni, plusz úgy és olyan stílusban van megírva, hogy az igen kedvemre való. Nincs túlpolírozva, fényesre csiszolva, ez bizony egy sallangoktól mentes, remek és végig feszült, izgalmaktól és ezer fokon izzó vágyaktól fűtött, stabilan helytálló történet, ami görcs és erőlködés nélkül is tud nagyot villantani, ennyire rövid terjedelműre korlátozva is. Ha pedig valamiféle grafikonon kéne ábrázolnom az olvasás közben bennem dúló érzéseket, akkor egy exponenciálisan növekvő sor végén valahol ott figyelne a robbanás, ami elért egy ponton. Szerencsére a befejezés csillapított mindezen, szóval egészen kellemes meglepetés volt most ezt elolvasni.

>!
Álomgyár, Budapest, 2021
38 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635703234
nagydianagloria P>!
Marilyn Miller: Az egyetlen

Nagyon kellett még ez a novella a Suttogó vágyak után. Kicsit befejezetlennek éreztem. Ezzel lett kerek az egész.
Declan pedig még mindig♥
Nagyon érzelmesre és meghatóra sikerült a lezárás.

B_Kittina P>!
Marilyn Miller: Az egyetlen

A Suttogó vágyak befejezésekor már megfogalmazódott bennen, hogy „Ennek így nem lehet vége!!!” és szerencsére nem is lett.

Ez a kis novella megmutatja a nőiség mivoltát." Egy nő" nem csak egy nő". Ő egy anya, egy feleség, egy barát, egy lelkitárs, egy személyben.
Ezek mellett pedig neki is vannak igényei, vágyai, amit itt off volt rest leírni az Írónő.
Csodálatos lezárása lett egy nagyszerű történetnek. ♥

off

Rebbencs>!
Marilyn Miller: Az egyetlen

Ebben a kis novellában megvolt minden, amit a könyvből hiányoltam. Itt teljesen átjött már a harmónia Declan és Aspen között és kellett is ez a kis lezárás, elvégre így lett kerek a történetük. Minden kérdésre, ami felmerült bennem a Suttogó vágyak közben itt kaptam választ, éppen ezért nagyon élveztem az olvasást és azt, hogy rövid bepillantást nyerhettem így az életük folytatásába. Kellett ez a történethez, örülök, hogy az írónő megírta!

Detty77 >!
Marilyn Miller: Az egyetlen

Nagyon szerettem Aspen történetét és igazán büszke voltam rá a off azért, ahogy és amilyen döntéseket hozott. Declan pedig abszolút kedvenc karakter lett, így izgatottan vártam, hogyan is alakul a jövőjük, lehet-e közös jövőjük a történtek után. Egyszerűen spoiler.

Zsanett>!
Marilyn Miller: Az egyetlen

Nagyon szerettem Aspen történetét és nagyon örülök, hogy sikerült rendeznie az életét és, hogy boldog. Örülök, hogy végül Declannal is rendeződtek a dolgok. Méltó lezárása volt ennek a történetnek.
Jó volt olvasni ezt a rövid folytatást, és egy picit vissza térni Aspen életébe.

VVivuss>!
Marilyn Miller: Az egyetlen

Kellett még ez a novella, hogy el tudjam engedni Aspent es Declant :) jó volt olvasni, hogyan folytatódott az életük, együtt. :)

Domovecz_Anett>!
Marilyn Miller: Az egyetlen

Ez a könyv , méltò befejezés a Suttogò vàgyak történetének .
Tele mély érzelmekkel mely a szîvbe hatol és ott maradnak az érzelmek a gondolatok .
„Az erős jellem felvàllalja a gyengeséget .”
Aspen egy erős nő ,aki tùlépve a mùlt szörnyűségein,csalodàsain új életet kezd ,ő aki megmuttasa hogy ha az életbe kapsz egy hatalmas pofont ,bârmilyen nehêz az élet ,ha hiszel magadba és legyőzöd a félelmeidet , tovàbb tudsz lépni és utàna csak jobb jöhet …talàn a màsodik esêly megadàsàval nem csak magadat hanem Declant is meg megmenttheted.
Könyv egy méltò befejezés ,rengeteg mély érzelmek .

takácsera>!
Marilyn Miller: Az egyetlen

Amikor elolvastam a Suttogó vágyak című könyvét az írónőnek, volt egy érzésem, hogy ezzel még nincs vége a történetnek. Aztán a mi Drága Írónőnk meglepte az olvasóit egy novellával. Nagyon örültem. Csodás lezárása, egy gyönyörű történetnek. A lelkemnek kellett ez a befejezés. Köszönöm az élményt. Imádtam.

Borgin>!
Marilyn Miller: Az egyetlen

Ez nagyon kellett, hogy igazán be legyen fejezve. Declan♥


Népszerű idézetek

Detty77 >!

Az igaz szerelem két ember között erős és törhetetlen egység.

Detty77 >!

Mert ha valakit tiszta szívből szeretsz, mindegy, hányszor töri össze a szíved, a szilánkok között mégis megbújik a szerelem.

VVivuss>!

Nem attól lesz valaki erős vagy kemény jellem, hogy azt mutatja a világ felé. Azok az emberek gyengék. Az erős jellem felvállalja a gyengeséget. Talán nevetnek majd rajta. Nem hisznek benne. De egy napon a világ arcába nevet. Megmutatja, hogy az erős szív soha nem adja fel.

VVivuss>!

Mindent elértem az életben, amire igazán vágytam. Család, gyerekek, szerelem, karrier. Hogy hogyan értem el? Hagytam, hogy a suttogó vágyak kitörjenek, és a világba sikoltsák azt, aki vagyok. Szabad nő, szabad akarattal, aki mert nagyot álmodni, és aki tudott ezekért az álmokért küzdeni.

Agnesa_Porteleki >!

Egy anya életének utolsó pillanatáig is anya. A szíve az utolsó lélegzetvételig értük dobog. A gyerekeiért, akik megadták neki a legnagyobb ajándékot a világon. Az anyaságot.

Agnesa_Porteleki >!

A szerelem nem mindig öröm és boldogság. Nem lehet azon az úton mindig csak felfelé tartani. Olykor a mélybe zuhanunk, és az örömöt könnyek, a boldogságot bánat váltja fel. Az igaz szerelem két ember között erős és törhetetlen egység.

Agnesa_Porteleki >!

Minden nő vágya egy erős férfi, aki képes nőként bánni vele, aki képes valóra váltani minden vágyát és álmát.


Hasonló könyvek címkék alapján

Anne L. Green: Csábító vallomások
Ruby Saw: Vacsora kilenc főre
Ella Steel: Az igazság
Ruby Saw: Dempsey
Ella Steel: Öröm a köbön
Bucsi Mariann: Érintés
Anne L. Green: Elfojtott indulatok (novella)
K. M. Holmes: Mason
Ruby Saw: Az igazság Jin Parkról
Borsa Brown: A maffia gyermekei