Végzetes ​viszony (Végzetes 1.) 80 csillagozás

Marie Force: Végzetes viszony

Washington D. C. Fővárosi Rendőrkapitányságának oszlopos tagja Sam Holland nyomozó őrmester. Komoly győzelemre van szüksége, hogy megmentse a karrierjét – és az önbizalmát – egy katasztrófába torkolló nyomozás után. A tökéletes lehetőség akkor következik be, amikor megtalálják John O’Connor szenátort brutálisan megcsonkított holttestét, és Samet bízzák meg az eset felderítésével. Samnek együtt kell működnie Nick Cappuanóval, aki O’Connor barátja és kabinetfőnöke volt… és akivel, évekkel korábban Sam emlékezetes egyéjszakás kalandba bonyolódott. A szexuális vonzerő még mindig működik közöttük, szinte izzik a levegő, és Samnek küzdenie kell, hogy az ügyre tudjon figyelni. A koronatanúval együtt hálni alapvető hiba, amit nem engedhet meg magának – különösen, amikor egyre több szaftos titokra derül fény a szenátorral és családjával kapcsolatban, ráadásul egyre több az áldozat…

>!
Művelt Nép, Budapest, 2016
446 oldal · ISBN: 9786155617911 · Fordította: Alföldi Zsófia
>!
Művelt Nép, Budapest, 2016
542 oldal · ISBN: 9786155617928 · Fordította: Alföldi Zsófia

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Samantha "Sam" Holland


Kedvencelte 6

Most olvassa 4

Várólistára tette 68

Kívánságlistára tette 43

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Bitten>!
Marie Force: Végzetes viszony

Drága M. F.!
Első közös utazásunk alkalmával megvettél magadnak. Ez vmi oltári jó volt! Julie James hozzád képest zsírszegény tej………
Volt itt minden: izgalom, vér, erőszak, romantika, gyilkosság, politika (hozzá teszem nem igazán szeretem – de itt nagyon adta magát).
Én lenni pöppet romantikus – azt kell mondjam kielégítő volt, ez a szál is. Kíváncsian várom hova jutnak…..
Ha ezt a színvonalat hozza a továbbiakban is, nagyon jó barátok leszünk. Még jobbak leszünk, ha magyarul is megjelenik minden része. Szóval előre kedves @Művelt_Nép_Könyvkiadó én tuti olvasni akarom a továbbiakban!

Előre jelzem következőnek Szerelemre teremtve kötetét veszem górcső alá – nem tudom megállni, muszáj más oldalról is próbára tennem ;-)

14 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Marie Force: Végzetes viszony

Jó kis nyomozós romantikus regény volt. Kivételesen a rendőr szerepét a főhősnő kapta. De egy tökös csajt kreált az írónő, Nick Capuano pedig egy okos szépfiú. Naná! Végülis leginkább nőknek íródott krimi.
Izgalmas volt a cselekmény, fordulatos, némi életveszéllyel, ami segít összehozni a főszereplőket, bár erre most nem volt szükség.
Még szerencse, hogy nem függővéges, mert sajnos nem lesz folytatás.

Suzy25>!
Marie Force: Végzetes viszony

Nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz a könyv, abból kiindulva hogy csak 84% az értékelése. Nekem igen is tetszett! A karakterek kedvelhetőek, és minden volt benne amit egy ilyen könyvtől elvár az ember. Kimondottan tetszett, hogy nem a romantikától volt csöpögős az egész, hanem nagyobb hangsúlyt kapott benne a nyomozás. Fél csillag levonás pedig azért, mert a végén valami nagyobb csattanóra számítottam, az ott valahogy nekem kicsit csak úgy össze lett csapva.

sarahangel P>!
Marie Force: Végzetes viszony

Jó néha egy kis krimit olvasni, főleg, ha romantikus szál is van benne, ez a könyv is ilyen volt.

Még nem olvastam Marie Force-tól, de már ’muszáj’ volt, hiszen ő lesz a londoni RARE egyik résztvevője, amelyre lelkesen készülök.

Mindkét főszereplő szimpatikus, a kapcsolatuk szerencsére nyűglődés nélküli, nincsenek benne fölösleges bonyodalmak.

A krimi rész jól meg lett kavarva, természetesen azt sejtettem, hogy spoiler.

Nem tudtam ugyan, hogy a sorozat többi része milyen koncepcióra épül, vajon mindegyikben más pár lesz-e, de beigazolódott a sejtésem, mivel úgy éreztem, maradtak még elvarratlan szálak a főhősökkel kapcsolatban spoiler, szerencsére Sam és Nick maradnak. Én szeretem, ha ugyanaz a páros van egy sorozat összes részében. Illetve bár nem volt főszereplő, de szerintem spoiler is fogunk még hallani spoiler.

Amiért nem 5 csillag, mert nem érzem azt, hogy többször újraolvasós lenne a könyv, bár kellemes kikapcsolódást nyújtott. Mindenesetre remélem, elhozzák nekünk a következő részt is, amihez borítót már terveztek ugyan, de úgy látom, a kiadással mégis késnek.

2 hozzászólás
catilde>!
Marie Force: Végzetes viszony

Egy egyszerű szerelmes regénynek gondoltam, ami persze majd csöpög az érzelmektől.
De nagyot tévedtem. Igaz van benne szerelmi szál. Sam és Nick már hat évvel emlékezetes éjszakát töltöttek együtt, és most hat év után találkoznak Szenátor meggyilkolása miatt. Persze szikra már adott volt, de egy nagyon jó nyomozást is kaptam.
Kicsit számomra Julie James: A hamis partnerre hasonlított, de így is nagyon tetszett.
Várom milyen bonyodalomba fog még kerülni a páros, várom a folytatást.

meteoritastar>!
Marie Force: Végzetes viszony

Basszus ez nekem nagyon tetszett, pedig az elején else tudtam volna képzelni, hogy kedvenc lesz.
Elég ütősen indult. Belecsaptunk a lecsóba rendesen. De nekem nem igazn tetszett a páros találkozásai között eltelt idő. Nem tudtam megbarátkozni vele, ahogy a szereplőkkel se. Olyan semlegesek voltak. Sam-ben meg nagyon zavart, ahogy adta a kemény zsarut.
A nyomozás már az elejétől érdekes volt. Tetszett, hogy lépésről lépésre derültek ki a dolgok. Ki kivel , mikor, hol? Tanuk. Gyanusítottak, inditékok, elméletek. Szoval nem volt mozgalmas, de olyan volt,mint ha én is a csapat része lettem volna a nyomozás alatt. Jajj, hogy én is mennyi elméletet gyártottam. Még férjemnek is mondtam, hogy figyelj, tuti ő lesz ezért és ezért. :)):))Na persze nem jött be. De később ügyes voltam:)):))
De akkor miért is lett kedvencem, ha a szereplőkkel nem barátkoztam meg? Piszok egyszerű. Ugyanis halvány fogalmam sincs, hogy mikor, melyik jelenetnél, kézfogásnál, mosolynál, gyanusítottnál, csoknál, de én nagyon megszerettem őket.
Nick és Sam úgy volt tökéletes a hibáikkal együtt, ahogy voltak. Imádtam őket. Okoztak jó pár mosolygós percet. spoiler
Nem is beszélve Freddie-ről. Nagyon jó csapatot alkotott Sammel. spoiler
És már a találkozásuk között eltelt idő se zavart. :)):))
Mint írtam nagy hangsúlyt fektetett a nyomozásra. De azért izgalmas részek is voltak benne, meg fordulatok. Meg is döbbentem párszor. Nagyon jó volt.
spoiler
Amit még meg kell említenem, ismét eszembe jutott, hogy miért nem rendőrnek mentem?! Akár hányszor arrol olvasok, hogy mennyire kiállnak egymás mellett, elkap az írigység. Na az én melómban nem lenne így. Szoval ezzel is még szorosabb lett a bilincs a kezemen, ami könyvhöz láncolt.
Én csak ajánlani tudom.

7 hozzászólás
Evika82 P>!
Marie Force: Végzetes viszony

Nekem már a Szerelemre teremtve is nagyon tetszett az írónőtől ( igaz az a könyv sokak számára, túl szép hogy igaz legyen sztori, már-már szirupos, de ennek ellenére bírtam).
Ez a könyv telitalálat, Julie Garwood: Buchanan-Renard-MacKenna sorozatához tudnám hasonlítani. Abban a sorozatban volt ilyen jó arányban vegyítve a krimi, és a romantikus szál.
A két főszereplő nagyon szimpatikus karakter volt, és hiába kóperáltam magamban, vajon ki lehet a gyilkos, nem jöttem rá… :)
Kíváncsian várom a sorozat következő részét. :)
Ajánlom figyelmetekbe, szerintem érdemes elolvasni. :)

Felixa P>!
Marie Force: Végzetes viszony

Meglepő módon kezdődik és meglepetésszerűen ér véget… (A gyilkosságra és a gyilkos kilétére gondolok.) Nagyon jól jött most ez a fajta történet. Remek, hogy a romantikus szál párhuzamosan szövődik a krimi szállal. Aztán össze is fonódik… A nyomozást végig követve nem tudtam rájönni a gyilkos kilétére és ez nyűgözött le igazán.
A karakterek is megállták a helyüket. Egytől egyig szimpatikusak lettek.
Kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakul a továbbiakban…

Odilia>!
Marie Force: Végzetes viszony

Ez a könyv abszolút 5 csillag!!!! Köze nincs az író másik történetéhez, sem témában, sem színvonalban. Ez nem egy langyos limonádé, ez egy jól felépített nyomozás.
A nyomozást nem nagyolják el, nem a romantika a fő része a könyvnek. Kicsit Karen Rose, kicsit dr. Csont, és igen, engem egy kicsit Anita Blake-re is emlékeztet :) (természetes para nélkül)
VÁROM A FOLYTATÁST! @Művelt_Nép_Könyvkiadó remélem hamar olvashatjuk azt is :)))

Ács_Milán >!
Marie Force: Végzetes viszony

Nagyon jó kis történet volt, kellő mennyiségű izgalommal és persze romantikával. Nagyon szerethető szereplők, főleg Samantha és Nick lettek a kedvenceim.
Nagyon tetszett, hogy csak a történet végén derült ki, hogy ki is a gyilkos. És őszintén mondom, hogy nem gondoltam volna, hogy ő lesz.
Örök romantikus szívemnek a vége is tetszett.
Várom a folytatást, hogyan alakul Sam és Nick közös élete.


Népszerű idézetek

catilde>!

– Gyanúsított vagyok?
– Amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője, addig mindenki az. Tehát hol volt?

171. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Samantha "Sam" Holland
krisztin1>!

A titok olyan, mint az időzített bomba, csak arra vár, hol robbanhat fel.

Ács_Milán >!

– Hiányoztál, Sam. Olyan gyakran gondoltam rád, és arra az éjszakára.
– Én is – vallotta be Sam, szorosan behunyta a szemét védekezésül a heves érzelmek ellen, amelyek korábban csak egyetlenegyszer rohanták meg ennyire elsöprően.
– Még soha, senkit nem kívántam annyira, mint téged. Kívánlak, ha velem egy légtérben vagy.
– Úgy tűnik, nekem ugyanez a problémám.

147. oldal

Judit_Sike P>!

(…) a halál nagy kiegyenlítő. Meztelenül születünk, és meztelenül távozunk, és bármit tettünk vagy nem tettünk le az asztalra életünk során, a halál után egyik sem számít. Szenátor, kőműves vagy szociális gondozó, többé-kevésbé mindenki ugyanúgy néz ki a boncasztalon kiterítve.

krisztin1>!

– A hatalom fura dolgokat művel az emberekkel, Sam. Olyan, mint a drog. Amint belekóstolsz, már nehéz lemondani róla.

Tímea>!

Még tartozol nekem huszonhat perc megbilincseléssel, és tuti, hogy behajtom.

Judit_Sike P>!

– Mesélj a te életedről – kérte Sam a pillanat hatása alatt.
Nick felvonta sötétbarna szemöldökét.
– Ki kérdezi? A nő vagy a nyomozó?
Sam egy pillanatra méltányolta a gyors észjárását, és eszébe jutott, milyen vonzónak találta ezt az első találkozásukkor.
– Mindkettő – ismerte be.
Nick rápillantott, és bár Sam továbbra is az utat figyelte, érezte a meleg tekintetét.
– Dolgozom. Sokat.
– És amikor nem dolgozol?
– Alszom.
– Senki sem ilyen unalmas – még én sem.

Judit_Sike P>!

– Csak… azt hiszed, ismersz valakit, igazán ismered, és egyszer csak rájössz, hogy tele van titkokkal.


Hasonló könyvek címkék alapján

J. D. Robb: Halálos ünnep
Guillaume Musso: Holnap
Jay Asher: What Light – Micsoda fény!
Sarah Morgan: Csoda az 5. sugárúton
Catherine Anderson: Szélbe írt sorok
Lisa Kleypas: Rafe karácsonya
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls – Ellopott babácskák
Donn Cortez: CSI: Miami – Ünnepi rémálom
Nora Roberts: Északi fény