Fatal ​Affair (Fatal 1.) 2 csillagozás

Marie Force: Fatal Affair Marie Force: Fatal Affair

Walking the thin blue line…

Washington, D.C., Metro Police Detective Sergeant Sam Holland needs a big win to salvage her career—and her confidence—after a disastrous investigation. The perfect opportunity arises when Senator John O'Connor is found brutally murdered in his bed, and Sam is assigned to the case.

But matters get complicated when Sam has to team up with Nick Cappuano, O'Connor's friend and chief of staff…and the man Sam had a memorable one-night stand with years earlier. Their sexual chemistry still sizzles, and Sam has to fight to stay focused on the case. Sleeping with a material witness is a mistake she can't afford—especially when the bodies keep piling up.

>!
Carina, USA, 2011
294 oldal · ISBN: 9780373062423 · ASIN: B003NX7C1G
>!
Carina, 2010
476 oldal · ASIN: B003NX7C1G

Kiemelt értékelések

vegazus P>!
Marie Force: Fatal Affair

Vegyes érzéseim vannak a regénnyel kapcsolatban. Nem volt ez rossz regény, de úgy igazán jó se, mert mind a nyomozás, mind a romantikus szál hagyott némi kívánnivalót maga után. A szöveg viszont nagyon olvasmányos, bár itt-ott elég brutálisan véres a gyilkossági szál. Bővebben a blogomon: http://konyv-sarok.blogspot.hu/2016/06/fatal-affair.html

robnor>!
Marie Force: Fatal Affair

Egész jól indult, teljesen Nora Roberts In Death sorozata ugrott be a történetről, már dörzsöltem a tenyerem, hogy lesz egy új krimi sorozatom, de sajna nem lett szimpi a főszereplő. Túl sok szál volt a könyvben, ezek közül is a magánéleti nyűglődés és volt férj totálisan zavaró volt, szerintem a gyilkossági nyomozást kellett volna jobban preferálni. Kicsit zavart a beszédstílus is, de nem ez volt a fő baj.


A sorozat következő kötete

Fatal sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. D. Robb: Holiday in Death
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls
J. A. Redmerski: Killing Sarai
Jay Crownover: Better When He's Bad
Dot Hutchison: The Butterfly Garden
Nora Roberts: Northern Lights
Jessica Sorensen: The Redemption of Callie & Kayden
Jay Asher: What Light
Sarah Morgan: Miracle on 5th Avenue