All ​Rhodes Lead Here 38 csillagozás

Mariana Zapata: All Rhodes Lead Here Mariana Zapata: All Rhodes Lead Here

Losing people you love is hard.

Aurora De La Torre knows moving back to a place that was once home isn’t going to be easy.

Starting your whole life over probably isn’t supposed to be.

But a small town in the mountains might be the perfect remedy for a broken heart.

Checking out her landlord across the driveway just might cure it too.

Eredeti megjelenés éve: 2021

>!
ASIN: B09RN675SB · Felolvasta: Callie Dalton, Gomez Pugh
>!
572 oldal · ASIN: B091K3W8N1
>!
570 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781953262011

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Amos Warner-Rhodes · Aurora De La Torre · Tobias Rhodes · Yuki Young


Kedvencelte 12

Most olvassa 1

Várólistára tette 19

Kívánságlistára tette 23


Kiemelt értékelések

Szilvi00 P>!
Mariana Zapata: All Rhodes Lead Here

Annyira jó volt! Ennél értelmesebb gondolatom nincs. Bocsánat!
Kismillió könyv indul úgy, hogy egy elvált nő, céltalanul, új életet kezd valahol. De kevés ér ennek a nyomába és egyik sem ilyen lassú. A legjobb: fel sem tűnt. Persze az első bókot (259.oldal) úgy ünnepeltem magamban, mintha világraszóló esküvő történt volna, az első kézsimogatásnál pedig majdnem kiugrott a szívem a helyéről! :) Zapata (most is) ilyen tempóban operált, mégsem unatkoztam. Aurora egy csendes és morcos vadőrnél, illetve visszahúzódó fiánál bérelt apartmant Coloradóban. Túrázások, munkahelyi kihívások és egyéb mindennapi dolgok kötötték le a figyelmemet. Megható és szívbemarkoló perceket órákat éltem át! Ám amikor a nő exe és volt anyósa került szóba, akkor felment bennem a pumpa!
Kedveltem Clarat, szerettem Yukit, imádtam Amost!
Nem volt minden fenékig tejfel. Aurora egyik beceneve borzalmas volt, a konfliktus kicsit erőltetettnek tűnt, de összességében tényleg nagyon szerettem.

>!
572 oldal · ASIN: B091K3W8N1
15 hozzászólás
Naiva P>!
Mariana Zapata: All Rhodes Lead Here

Ez több volt, mint amire vágytam, és több mint, amit egy könyv adhat. Ezt egyszerűen imádtam. Mondjuk Mariana Zapatától nem is vártam mást. Nem kizárt, hogy nagyon is elfogult vagyok vele kapcsolatban, de kizártnak tartom, hogy tudna rossz könyvet írni.
Ebben a könyvében ráadásul olyan atmoszférát teremtett, hogy egyszerűen kedvem lett volna ott lenni és utáltam, hogy nem utazhatok sehová.
Cserébe kaptam egy kiváló lassú égésű romantikus történetet, ahol a szereplők csak a könyv végén jönnek össze, viszont annál érdekesebb a romantikához vezető, közös útjuk, mert közben soha nem érzed, hogy a történet unalmas lenne.
Rhodes hasonló pasi, mint Aiden volt. Ugyanolyan szófukar, morcos alfahím. Aurorát is nagyon szerettem. Azt külön élveztem, hogy a két főszereplő már valóban felnőtt korúak voltak (Aurora 33, Rhodes 42) és felnőttként is viselkedtek. Annyira tetszett ez a könyv, hogy több, mint valószínű, hogy egyszer újra fogom olvasni.

5 hozzászólás
_Eriii>!
Mariana Zapata: All Rhodes Lead Here

Nem tudok betelni az írónővel és a történeteivel. Nem tudok betelni ahogy a szavakból olyan történet formálódik, hogy csak úgy minden egyes szót szippantok magamba. Olyan jó volt ez a történet. Olyan hihetetlenül varázslatos. Mindhárom szereplő nagyon a szívemhez nőtt. Auróra egy csodás nő volt. Úgy szerettem olvasni, ahogyan újra megtalálta önmagát, ahogy végül ki állt magáért. Thobias meg egy morcos yeti volt, de csodás szívvel, olyan hihetetlenül szép történet van a fia és közte, hogy hogyan is lett apa Thobiasból. Nagyon ajánlom.

k_bius>!
Mariana Zapata: All Rhodes Lead Here

Ezzel a könyvvel kiderült, hogy nagyon szeretem a slow-burn románcokat, amik jól vannak megírva. Ez pedig nagyon nagyon jól van megírva :) Aurorát hihetetlenül megkedveltem, és Rhodes is a szívemhez nőtt egy idő után, amikor már nem volt olyan karót nyelt. Ez nem egy kifejezetten izgalmas történet volt, mégis volt benne valami hihetetlenül élvezhető, ami minden este hajnali 2ig fenntartott. Nagyon tetszett Colorado, és a kirándulások, hegymászások, a szereplők, Aurora vicces karaktere, Rhodes, ahogy védelmezi és mindent megtesz a szeretteiért.
Nagyon nagyon sokat kellett várni mire tényleg kialakult köztük valami, de a sátorozós meg a karácsonyozós jelenetnél nem lehetett letörölni a vigyort a képemről.
Ez egy nagyon jó első olvasás volt Zapatatól :)

SzRéka P>!
Mariana Zapata: All Rhodes Lead Here

Kétségkívül az egyik legjobb könyv volt, amit idén olvastam. Gyönyörű borító, fantasztikus szereplők, az írónőtől már megszokott lassan beteljesülő, de nagyon lángoló szerelem, és sok humor – röviden és tömören ennyi elég is volt, hogy kedvenc legyen.
Kedvet kaptam a kiránduláshoz és a természetbe vágytam minden alkalommal, amikor csak előkerült a téma. Márpedig sokszor szóba jött. Aurora lelkesedése, ahogy nekivágott az utaknak igazán ösztönzően hatott rám is off. És ez a nő nem csak azt érte el, hogy hangosan nevessek olvasás közben vagy napról napra szeressek bele egyre jobban Rhodesba, hanem egy kicsit még vele is szerelembe estem. Csodálatos női karakter, pozitív kisugárzással, humorral, segítőkészséggel, aki nélkül valószínűleg nem sikerült volna ilyen jól a történet. És Rhodes, szívem csücske, szívet melengetően egészítette ki Orát. Figyelt rá, az igényeire, állandóan lehetett rá számítani, és ha szavakkal nem is, a tetteivel mindig kimutatta, mennyire fontos lett számára ez a különleges nő. Imádtam őket. ♥
A végén történtek komolyan megsirattak, közben pedig csak arra tudtam gondolni – ennél tökéletesebb nem is lehetne a könyv. Ahogy az elejétől kezdve a végéig összeérnek a szálak, fontosabbnál fontosabb üzeneteket közvetítenek a szereplők és a legszomorúbb pillanatokat is meglágyítja a szeretet és a törődés, hát, le a kalappal. Minden szó úgy jó, ahogy van, és egy pillanatig sem bántam meg, hogy elolvastam. Hezitálás nélkül ajánlom, úgyhogy vegyétek kézbe, szeressétek, nevessetek és sírjatok – utána pedig ne felejtsetek el élni és boldogok lenni. :))

lovEVly>!
Mariana Zapata: All Rhodes Lead Here

I.M.Á.D.T.A.M. off off
Úgy kellett nekem most ez a könyv, mint a következő szívverésem:)

shreklover>!
Mariana Zapata: All Rhodes Lead Here

egyem a zuzájukat vadonban élő szüleim

így hogy mariana zapata az egyik kedvenc írónőm, kötelességemnek éreztem elolvasni ezt a művét is, mert imádok depressziózni, és idegösszeroppanást kapni a könyvei után (és ezt mind pozitív értelemben, ha lehetséges:DDDD)

isten igazából, ez nem éppen lett az elájulós kedvencem kategória. jónak jó volt, de számomra egy kicsit most ez sok volt. pedig én nagyon is tisztába vagyok azzal, hogy zapata milyen bibliai mennyiségűeket alkot, csak úgy éreztem, hogy ez már egy idő után húzva volt. nagyon is.

főszereplőnk egy idő után az agyamra ment, a love interest pedig unalmas volt. az utóbbihoz annyi, hogy aranyos volt, meg grumpy and shi- de nem volt valami nagy durranás. a cselekményszál meg egy idő után monoton lett, és vártam hogy a végére érjek.

a hely, a túrák, meg a táj azért nagyon izgató volt a fantáziámnak, már csak azért is, mert mindig meghalnék egy kis természetért, ezért ez így egy plusz volt számomra.

biztosan nem olvasnám újra, de még mindig number one fangirl vagyok mariana-ért;)

Demise P>!
Mariana Zapata: All Rhodes Lead Here

Zapatat nem véletlenül nevezik a slow burn királynőjének. Ez a történet sem kivétel. Lassan építkezik, részletről részletre ismerjük meg hősnőnk, majd hősünk történetét, érzelmeit és személyiségét. Másképp hiteltelen lett volna az egész, nem tudok elképzelni egy instalove-t a bunkó Rhodes és Aurora között. Szépen lassan jutottunk el oda, hogy hősünk már nem csak morog hősnőnkre.
Attól olyan nagyszerűek az ilyen művek, mert sokkal inkább valósághűek, átélhetőbbek.

Adri_Gr P>!
Mariana Zapata: All Rhodes Lead Here

Zapata tud valamit ;) és ezzel el is mondtam mindent. Mosolyogsz tőle, jót tesz a lelkednek. Imádom, hogy mindig valóságos karakterekről ír, senki sem tökéletes, és milyen jó is ez így. Megyek is rá a következőre, most már “kivégzem” az összeset.


Népszerű idézetek

Szilvi00 P>!

We don’t get to choose who the people we love become or are, but you do get to pick if you want to stick around. If we want them to know that too, that they’re worth sticking around for.

Kapcsolódó szócikkek: Aurora De La Torre
Szilvi00 P>!

[…] because killing people with kindness was so satisfying.

Szilvi00 P>!

I hope someday that if I’m gone, someone loves me enough to miss me for the rest of their life.

Szilvi00 P>!

First, he’d laughed earlier; now he was making a joke? Had he gotten kidnapped by aliens? Had he finally figured out that I wasn’t some creep?

Szilvi00 P>!

Everyone is scared of something, and perfection isn’t realistic.

Szilvi00 P>!

So just because I don’t know what your mouth tastes like yet doesn’t mean I haven’t thought about it. Doesn’t mean I’m not going to.

Kapcsolódó szócikkek: Tobias Rhodes
Szilvi00 P>!

No one ever told you how hard it was to make friends as an adult. But it was hard. Real hard.

Kapcsolódó szócikkek: Aurora De La Torre
Szilvi00 P>!

Kaden knew I was mad?
Me? Mad?
Hahahahahahahaha
I would set his Rolls-Royce on fire if I had the chance and sleep just fine.

Kapcsolódó szócikkek: Aurora De La Torre
Szilvi00 P>!

You didn’t survive someone taking a wrecking ball to your existence and not have thousands of fractures to live with the rest of your life.


Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Regretting You (angol)
Becca Fitzpatrick: Black Ice
Marni Bates: Decked with Holly
Vi Keeland: The Invitation
Penelope Ward – Vi Keeland: Playboy Pilot
Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit
Jennifer L. Armentrout: The Darkest Star
Kristen Callihan: Managed
T. J. Klune: The House in the Cerulean Sea