Watermelon (Walsh Family 1.) 9 csillagozás

Marian Keyes: Watermelon Marian Keyes: Watermelon Marian Keyes: Watermelon

It's bad enough that Claire's husband James left her the day he was at the birth of their first child – I mean, if he thought it was going to upset him that much he should have just stayed at home – but to rub salt into the episiotomy, he didn't even have the decency to leave her for someone skinny!He's just absconded, leaving Claire with a newborn baby, a broken heart, two extra stone and an …er…birth canal ten times its normal size.In the absence of any better offers, Claire goes home to her family. To her beautiful sister Helen, her soap-watching mother, her bewildered father. And in a story that's both hilarious and bitter-sweet, Claire just gets better.A lot better.In fact so much better that when James slithers back into her life he's in for a bit of a surprise.

Eredeti megjelenés éve: 1995

>!
Arrow, London, 2001
614 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780099429982
>!
Arrow, Washington, 1997
520 oldal · ISBN: 0099429985

Most olvassa 1

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

zsófcsa>!
Marian Keyes: Watermelon

hú. nagy küzdelem volt. ismét tanultam belőle, hogy teljesen felesleges beszerezni egy sorozat minden részét, mielőtt az elsőt elolvasnám.
borzasztóan idegesített Claire karaktere, a tesóit és az édesanyját megkedveltem, de ő hihetetlenül elhúzta, és túlbeszélte a gondolatait. kicsit olyan érzésem volt, mintha egy gyenge Bridget Jones utánzatot olvasnék. pedig Fielding könyveit imádtam.
az alapsztori nem lett volna rossz, de nagyon nem tetszik, ahogy megírta. remélem a sorozat többi része jobb lesz.

l2njpx>!
Marian Keyes: Watermelon

Hmmm, nem is tudom. Elvileg persze tetszett, mert szeretem Keyest, és jól is van ez megírva, de meg sem közelíti az önálló köteteit.
Valahogy én semmi szeretetteljeset nem találtam abban a családban, ahol a testvérek egymást lehülyekurvázzák vagy levénkurvázzák, meg úgy elvannak, hogy „ja, Anna drogozik, de hát ez van, ő olyan csodálatos” meg „ja, Helen lefekszik minden tanárával, hogy átmenjen, de hát ez van, ő olyan csodálatos” meg anya nem eszi meg a szeretettel főzött vacsit, mert nehogy a családja rászokjon a rendes kajára, apát cselédnek használják, szó szerint csicskáztatják, mindenre az alkohol a megoldás, és a szülőket se zaklatta fel oly nagyon, hogy a tinilányok napi fél liter vodkát lenyomtak, állandóan gúnyolják, szivatják, csesztetik egymást. Claire se túl szimpi, hogy az újszülött mellett is állandóan leissza magát, nem szoptat, hogy szép maradjon, és ráugrik az első pasira, aki arra jár.
Ami jó volt benne, az a Claire-James házasság dinamikája, valósága, az tényleg zseniális.


Népszerű idézetek

zsofigirl>!

I know her husband is Italian but I really don't think he's likely to kill the pair of them. He's a waiter, not a Mafia stooge, so what's he going to do? Black pepper them to death? Compliment them into a coma? Run them over with the dessert trolley?

4. oldal

7 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Walsh Family sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cecelia Ahern: Love, Rosie
Cecelia Ahern: The Time of My Life
Cecelia Ahern: Where Rainbows End
Cecelia Ahern: If You Could See Me Now
Cecelia Ahern: Girl in the Mirror
Cecelia Ahern: One Hundred Names
Cecelia Ahern: The Marble Collector
Claudia Carroll: A Very Accidental Love Story
Cecelia Ahern: Every Year
Cecelia Ahern: There's No Place Like Here