Lucy ​Sullivan férjhez megy 61 csillagozás

Marian Keyes: Lucy Sullivan férjhez megy

Lucy ​Sullivan férjhez megy… vagy mégse?

Lucy igazi, átlagos mai lány. Munkatársnői elhurcolják egy jósnőhöz, aki megjövendöli, hogy egy éven belül férjhez fog menni. Ő csak nevetni tud ezen, hiszen egyetlen épkézláb, szerethető pasi sincs az életében. Ám a barátnőinek adott jóslatok kezdenek sorra beteljesülni…

Marian Keyes a modern női irodalom koronázatlan királynője. Első öt regényét huszonhét nyelvre fordították le, és több mint hétmillió példányban adták el. Pincérlányból és alkoholfüggő, kallódó nőből ünnepelt világsztárra küzdötte fel magát. Akárcsak Lucy Sullivan, ő is humorral és mérhetetlen akaraterővel csetlik-botlik a modern nagyvárosi lét útvesztőiben, keresi önmagát, a szerelmet és a boldogságot. Lucy Sullivan hol vidám, hol megható története, melyből tizenhat részes tévésorozat is készült, a Nők Lapja Regények sorozat méltó indítása. Kedves, szeretni való könyv. Sírni és nevetni tudunk Lucy Sullivanen – önmagunkon. És megtanulunk örülni a legkisebb… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 1996

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2002
516 oldal · ISBN: 9639348899 · Fordította: Molnár Edit

Kedvencelte 4

Most olvassa 1

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

Clio404>!
Marian Keyes: Lucy Sullivan férjhez megy

Nem a legjobb könyve az írónőnek, de aki, szereti Marian Keyes regényeit annak azt is el kell olvasni. Kedvelem ezt a könyvet, nem lett és nem is lesz kedvenc, de jó volt olvasni. Lucy egy esendő, de nagyon szerethető főhős, Daniel én személy szerint imádtam, Gusról és Lucy apjáról jobb nem beszélni.

onozob>!
Marian Keyes: Lucy Sullivan férjhez megy

Vicces, szórakoztató. Lucy egy igazán szeretetre méltó lány, szimpatikus karakter

matraimelinda>!
Marian Keyes: Lucy Sullivan férjhez megy

Érdekes volt, milyen kalandokba, és élethelyzetekbe keveredve szerez magának férjet Lucy Sullivan.

1 hozzászólás
Anett_>!
Marian Keyes: Lucy Sullivan férjhez megy

Az első olvasott Marian Keyes könyv után nagy csalódás volt. Először nagyon idegesített Lucy szenvedése, önmarcangolása, önbecsülésének hiánya… Szinte szenvedtem a szenvedéseitől… Aztán valahogy csak beindult a könyv és tetszetős lett a vége, de akkor sem tudta feledtetni velem, amilyen volt az eleje. ezért a három csillag.

Hermux P>!
Marian Keyes: Lucy Sullivan férjhez megy

Ez volt az első könyvem az írónőtől és imádtam! Jó régen olvastam már, de emlékszem, hogy nagyon tetszett.

Veron P>!
Marian Keyes: Lucy Sullivan férjhez megy

Nem azért kap kevés pontot, mert nem élvezhető, csak más műveihez képest ennyivel kevesebb….

Lunantishee>!
Marian Keyes: Lucy Sullivan férjhez megy

Ezt olvastam először.. csupa vegyes érzelemmel tetszett is, érdekelt is de lassan ment az olvasása.. a vége nagyon tetszett.. a pasi pedig a kedvenc!!!!!

Duduci>!
Marian Keyes: Lucy Sullivan férjhez megy

Már olvastam több Marian Keyes könyvet, ez is aranyos volt, de nekem a legelső volt a tuti befutó, mármint az amit én legelsőként olvastam tőle az a Görögdinnye volt.
Ez a mű is kedves, szórakoztató és vicces volt, jól ellazított, kikapcsolt. Könnyed olvasmány.


Népszerű idézetek

matraimelinda>!

Aztán eszembe jutott, hogy a „pénz számolva, asszony verve jó” mondás már évszázadok óta tartja magfát. Erre megnyugodtam – végül is, nem én találtam ki a játékszabályokat.

13. oldal

Papírtigris>!

Igazából egy olyan önsegítő könyvre lett volna szükségem, amely segít megakadályozni, hogy önsegítő könyveket vásárolgassak…

1 hozzászólás
Papírtigris>!

[az emberek]… úgy vélekedtek,… hogy a Depresszió nem is létezik, az csak az idegbetegek megfoghatatlan agyszüleménye. Hogy a jelenség a mindenki által jól ismert 'zaklatott idegállapotban van' korszerű változata csupán, amely emberi nyelven azt jelenti 'ok nélkül sajnálja magát'. Hogy egyszerűen belemerültem az önsajnálatba, és a kamaszkori szorongás mocsarában dagonyázom, holott azok az idők már régen elmúltak. És hogy mindössze annyi lenne a dolgom, hogy 'összeszedjem magam' (…) és 'sportoljak'.

1 hozzászólás
Barabas>!

Nagyon szépen köszönjük: roppant hálásak vagyunk a szépen becsomagolt (habár vonakodva átadott) ajándékért, amit szexuális szabadságnak hívnak, de ki volt az a világtól elmaradott, vénséges vén nagynéni, aki saját kezűleg horgolt bűntudat-csomagocskákat is mellékelt hozzá?
Azt lesheti, hogy köszönetet mondjunk neki.

193. oldal

matraimelinda>!

Eszembe jutottak régi szerelmeim, akiket, azt hiszem, már régen elfelejtettem, régmúlt megaláztatások, régmúlt idők, amikor még élethivatásomnak tekintettem, hogy nehezen kezelhető, önző embereket pátyolgassak. A szokatlannak számító harag mellett még egy különös érzés támadt föl bennem. Ezt pedig úgy hívják, hogy jogos önvédelem.

458. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Cecelia Ahern: Nyomomban az életem
Cecelia Ahern: Bennem élsz
J. K. Smith: Káosz a köbön
R. Kelényi Angelika: Barcelona, Barcelona
Sophie Kinsella: Csörögj rám!
J. K. Smith: Ismert ismeretlen
Sally Thorne: Gyűlölök és szeretek
Kevin Kwan: Kőgazdagok problémái
Jennifer Crusie: Fogadj rám