Bűvölet 2 csillagozás

Maria Venturi: Bűvölet

Aki fél a szerelemtől, az ennél nagyobb butaságokra is képes… Caterina Masi egy elegáns római magánklinika, a Life alkalmazottja, ápolónő. Szerény, kedves, odaadó teremtés, bár egy kicsit bizalmatlan. Van egy fájdalmas emléke: brutális nevelőapja a szeme láttára szurkálta agyon egy konyhakéssel feleségét. Caterina tizenöt éves volt akkor, és az újságokból tudta meg, hogy Masiék örökbe fogadták. Fogalma sincs, kik az igazi szülei. Marco Oberon a Life sztársebésze. Jóképű, kissé tüskés modorú fiatalember. Egy félresikerült házasság tapasztalatával csak a munkájának él. Neki is van rejtegetnivalója: megerőszakolt, kiskorú húga agykárosultan született gyerekét hozzásegítette a halálhoz. Ezt valaki meglátta, és egyre durvábban zsarolja a sebészt. Diego Olivares a klinika köztiszteletnek örvendő igazgató-főorvosa. Az ő múltjában is van egy titok. Mi közük nekik egymáshoz? Mi közük a szerelemhez? A kötet a Bűvölet című tévéfilmsorozat regényváltozata.

>!
Európa, Budapest, 2005
308 oldal · ISBN: 9789630778671 · Fordította: Székely Éva

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Népszerű idézetek

Szédültnapraforgó>!

Csak a gazdagok szerencsétlenségeinek adatik meg a tragédia méltósága, a szegények, mint én, legfeljebb a bűnügyi hírek rovatában kötnek ki.

13. oldal

Szédültnapraforgó>!

– Nem vagyunk barátok. Alig ismerjük egymást.
Marco lesütötte szemét, aztán rögtön föl is emelte.
– Igazad van, nem vagyunk barátok. Én szerelmes vagyok beléd.
– Tudod mi a kedvenc ételem? A szín, amit a legjobban utálok? Milyen filmek tetszenek? Milyen könyveket olvasok? Hová szeretnék elutazni? – Majdnem kiabált. – Soha nem beszélgettünk! A Life-on kívül idegenek vagyunk egymásnak!

91. oldal

Szédültnapraforgó>!

– Nem akarok gondolni, feltételezni, töprengeni. Sokkal egyszerűbbnek látszik, ha kérdésekkel meg válaszokkal tesszük világossá a kapcsolatokat.

135. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

A. J. Cronin: A körorvos
Elena Ferrante: Az új név története
Diane Chamberlain: Ellopott házasság
Liane Moriarty: Hatalmas kis hazugságok
Abby Jimenez: Tőlem, szeretettel
Amy Harmon: Homokból és hamuból
Marilyn Miller: Szíria szülötte
Colleen McCullough: Tövismadarak
Diana Gabaldon: Az utazó 1-2.
R. S. Grey: Hotshot Doc – A menő doki