Bűvölet 2 csillagozás

Maria Venturi: Bűvölet

Aki fél a szerelemtől, az ennél nagyobb butaságokra is képes… Caterina Masi egy elegáns római magánklinika, a Life alkalmazottja, ápolónő. Szerény, kedves, odaadó teremtés, bár egy kicsit bizalmatlan. Van egy fájdalmas emléke: brutális nevelőapja a szeme láttára szurkálta agyon egy konyhakéssel feleségét. Caterina tizenöt éves volt akkor, és az újságokból tudta meg, hogy Masiék örökbe fogadták. Fogalma sincs, kik az igazi szülei. Marco Oberon a Life sztársebésze. Jóképű, kissé tüskés modorú fiatalember. Egy félresikerült házasság tapasztalatával csak a munkájának él. Neki is van rejtegetnivalója: megerőszakolt, kiskorú húga agykárosultan született gyerekét hozzásegítette a halálhoz. Ezt valaki meglátta, és egyre durvábban zsarolja a sebészt. Diego Olivares a klinika köztiszteletnek örvendő igazgató-főorvosa. Az ő múltjában is van egy titok. Mi közük nekik egymáshoz? Mi közük a szerelemhez? A kötet a Bűvölet című tévéfilmsorozat regényváltozata.

>!
Európa, Budapest, 2005
308 oldal · ISBN: 9789630778671 · Fordította: Székely Éva

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Népszerű idézetek

Szédültnapraforgó >!

Csak a gazdagok szerencsétlenségeinek adatik meg a tragédia méltósága, a szegények, mint én, legfeljebb a bűnügyi hírek rovatában kötnek ki.

13. oldal

Szédültnapraforgó >!

– Nem vagyunk barátok. Alig ismerjük egymást.
Marco lesütötte szemét, aztán rögtön föl is emelte.
– Igazad van, nem vagyunk barátok. Én szerelmes vagyok beléd.
– Tudod mi a kedvenc ételem? A szín, amit a legjobban utálok? Milyen filmek tetszenek? Milyen könyveket olvasok? Hová szeretnék elutazni? – Majdnem kiabált. – Soha nem beszélgettünk! A Life-on kívül idegenek vagyunk egymásnak!

91. oldal

Szédültnapraforgó >!

– Nem akarok gondolni, feltételezni, töprengeni. Sokkal egyszerűbbnek látszik, ha kérdésekkel meg válaszokkal tesszük világossá a kapcsolatokat.

135. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Amy Harmon: Homokból és hamuból
Anne L. Green: Elvarratlan szálak
Elizabeth Adler: Toszkánai nyár
Colleen McCullough: Tövismadarak
Federico Moccia: A felhők fölött 3 méterrel
A. J. Cronin: A körorvos
R. Kelényi Angelika: A lánynevelde 2.
Susan Kay: A fantom
Cassandra Clare – Wesley Chu: A mágia vörös tekercsei
Francine Rivers: Hang a szélben