Kavicsmese 33 csillagozás
Ennek a könyvnek nincsen fülszövege.
Eredeti megjelenés éve: 2008

Sokszor azt hisszük, hogy ami kicsi és jelentéktelen külsejű, az nem kell már senkinek, nem lehet felhasználni semmihez. És már az kicsi és jelentéktelen külsejű valami/valaki is azt hiszi magáról, hogy ő már nem kell senkinek… pedig…. de erről szól a mese!
Mindenki járjon utána!

Minden gyerek imadja a kavicsokat. A kis fekete kavics tortenetet a kisfiam tatott szajjal hallgatta, es sziven viselte a kis kavics sorsat. A csunya kislany es a Laci es az oroszlan tortenehez hasonloan itt is a kirekesztes, a gyermeki felelmek megtestesulese es feloldasa a cel. Minden fontos a vilagon, mindennek van szerepe, mindenki lehet hasznos. A kis fekete kavics is.

Könyvtáros olvasás kavics-imádó kislányomnak (egymás után háromszor). Nagyon-nagyon aranyos a történet és az illusztrációk is. Majdnem együtt pityeregtünk a kicsi fekete kaviccsal. Azóta be kellett egyet szerezni (mármint kicsi fekete kavicsot) és nagy becsben van tartva, még kakaót is kap. :)

Ez egy kedvenc Marék Veronika, szépen átjött a mondanivalója, szimbolikája, tökéletes választás kicsiknek.

Az egyik legjobb, örök érvényű mesekönyv, amit valaha olvastam. Én vagyok a kis fekete kavics, és remélem, hogy a lányom nem lesz az, így olvasom neki, és igyekszem megváltoztatni a hozzáállásomat a dolgokhoz. Köszönöm Marék Veronika. Megint nem csalódtam!!!

Egyik legjobb könyv a Kavicsmese, rövid de fontos a mondanivaló
apró, semminek hitt, parányi kőböl, mily nagyot alkotunk és a legfontosabb
hogy nem „haszontalan”, érezzük hogy ő is létezik.