Krimi ​és Ki mit tud? (Egy hatodikos nindzsa naplója 5.) 1 csillagozás

Marcus Emerson: Krimi és Ki mit tud?

CHASE COOPER VAGYOK, ÉS EZ AZ ÖTÖDIK NAPLÓM,
AMIT HATODIKOS NINDZSAKÉNT ÍRTAM.

A nindzsaéletben az a legszebb, hogy sosem áll le, egy pillanatra sem… sajnos ez egyben a legrosszabb is benne! Nagy műsor lesz a suliban pénteken (és az unokatesóm, Zoé szervezi). Egy ideig úgy tűnt, nem is lesz gond vele, de aztán valaki szabadon engedett egy vadállatot, és tönkretette a színpadot. A jó hír az, hogy a színpad helyrehozható – a rossz hír viszont az, hogy a tettes még szabadlábon van, és valószínűleg újra le fog csapni! Ráadásul még bejött a képbe pár új nindzsa, egy rusnya szarvasjelmez és egy eltűnt madár is! Úgyhogy elég sűrű a hetem. Versenyt kell futnom az idővel, és úgy tűnik, ez a próbatétel komolyabb kihívás lesz, mint eddig bármi az életemben!

Eredeti cím: Terror at the Talent Show

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Olvasni jó! Könyvmolyképző

200 oldal · ISBN: 9789634576624 · Fordította: Gyurkovics Máté
200 oldal · ISBN: 9789634576631 · Fordította: Gyurkovics Máté
200 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789634576617 · Fordította: Gyurkovics Máté

Könyvmolyképző KU>!

A legfőbb célom még mindig csak annyi, hogy sikerüljön úgy átvészelnem az évet, hogy senki nem veri be a képem.

Könyvmolyképző KU>!

– A világ összes pingvine benne van a nagy átverésben, hogy úgy tesznek, mintha nem tudnának repülni. Egy nap azonban az emberiség felnéz majd az égre, és az fekete lesz a repülő pingvinek rajától, akik hadat üzennek minden nőnek, férfinak és zokogó gyermeknek. A világ egy emberként kiáltja majd: Segíts! Ments meg minket! A Föld azonban elfordul majd tőlünk, és azt suttogja: soha.
Egy lány, aki a közelünkben állt, tátott szájjal bámult rám.
-– Ez durva – suttogta.
-– Mint a nindzsaélet! – mondtam én.
-– Nindzsa ki a négy kereked… – mondta Brayden és nekidőlt ő is a falnak. Tudtam, hogy csak viccel, mert ő is tagja a nindzsaklánomnak.

Könyvmolyképző KU>!

– Az a pingvin kiszökött a ketrecéből!
Az a srác azt mondta, hogy „pingvin”? Becsuktam a szekrényem ajtaját, neki dőltem, és olyan bamba képpel bámultam, amilyennel akkor szoktam, amikor totál össze vagyok zavarodva. Biztos te is szoktál ilyet – például amikor valami büdöset érzel, de nem tudod, honnan jön. Na, ilyen arcot vágtam én.