A ​multiorgazmusos férfi 8 csillagozás

Mantak Chia: A multiorgazmusos férfi

Chia mester népszerűsítő műve a szexuális kung-furól, melyet mind a nemi örömöt, beteljesülést keresők, mind a szellemi fejlődés módozatai iránt érdeklődők haszonnal forgathatják. „Ez a legjobb forrásmunka a férfiak többszörös orgazmusához” – írja róla a San Francisco Chronicle

>!
Lunarimpex, Budapest, 2001
236 oldal · puhatáblás · ISBN: 963921910X · Fordította: Edelényi Gyula · Illusztrálta: Todd Buck

Enciklopédia 4


Kedvencelte 3

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
Vladi
Mantak Chia: A multiorgazmusos férfi

A legtöbb emberben az a tévképzet él nemtől függetlenül, hogy a férfi orgazmusa és az ejakulációja ugyanaz a dolog, pedig a kettő teljesen különböző. Ebből a könyvből pedig elsősorban azt lehet megtanulni, hogy lehet különválasztani a kettőt, tehát hogy tud a férfi ejakuláció nélkül orgazmust elérni. Ennek az előnyei pedig számosak, nem csak a férfira, hanem a párjára nézve is, amennyiben a férfi ezt a tudást megfelelő módon tudja kamatoztatni. Emellett még megtanulható a könyvből a szexuális energia mozgatása, ami lehetővé teszi, hogy ne csak a nemi szervünkben érezzük az élvezetet, hanem akár az egész testünkben. Ezt hölgyek is elsajátíthatják, és amennyiben a pár mindkét tagja képes rá, úgy szeretkezés közben egymás szexuális energiáját direkt módon keringethetik párjukban.
A fél csillagot azért vontam le, mert a könyvben leírt bizonyos technikáknak azért megvannak a veszélyeik vagy esetleges mellékhatásaik. Én semmiképpen nem javaslom olyanoknak olvasásra, akik spirituálisan egyáltalán nem nyitottak.
Számomra ez a könyv a kevés esszenciális olvasmányok közé tartozik. Ezek a könyvek azok, amelyek jelentős hatással voltak az életemre.

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Qwerf

Sokkal jobban hat a gyerekre, amit modellezünk, mint amit mondunk. Ne feledjük, tehát, hogy állandóan tanítunk – akkor is, amikor üvöltözünk egymással, és akkor is, ha kéz a kézben andalgunk.
A mi kultúránkban aggódunk amiatt, ha a gyerekek látják szüleik egymás iránti fizikai ragaszkodásának jeleit, pedig semmi rossz nincs abban, ha látják a szeretetnek eme kifejezési formáit. Valójában éppen az a gond, ha nem láthatják. Ennek hiánya nem csak arra készteti őket, hogy állandóan kíváncsiskodjanak, vajon a szüleik szeretik-e egymást, hanem modell nélkül maradnak felnőtt korukra, amikor saját érzéseiket kellene kifejezniük leendő partnerüknek.

220. oldal

Kapcsolódó szócikkek: gyermeknevelés · párkapcsolat
>!
Qwerf

A taoizmusban azt mondják, hét év, míg megismered a nő testét, hét, míg az elméjét, és újabb hét év, míg a szellemét. A mondás nem azt jelenti, hogy ezután már nincs mit megismerni, és kezdődhet az unalom, éppen ellenkezőleg – csak annyit jelent, hogy huszonegy év szükséges az igazi megismerkedéshez.

213. oldal

Kapcsolódó szócikkek: nők · párkapcsolat · taoizmus

Hasonló könyvek címkék alapján

Susan Meredith: Felnőtté válás
Maurice Yaffé – Elizabeth Fenwick: A nemi öröm
Sarah Brewer – Tim Webber: A szex
Patricia Mennen – Dagmar Geisler: Az első szerelem
Vlagyimir Levi: Az önismeret művészete
Sylvia Schneider: Válaszok fiúknak – A felnőtté válás útján
John Sparks: A nemek harca az állatvilágban