Mind ​Fuck 1 csillagozás

Manna Francis: Mind Fuck

There ​are no bad guys or good guys. There are only better guys and worse guys. One of the worse guys is Val Toreth. In a world in which torture is a legitimate part of the investigative process, he works for the Investigation and Interrogation Division, where his colleagues can be more dangerous than the criminals he investigates. One of the better guys is Keir Warrick. His small corporation, SimTech, is developing a „sim” system that places users in a fully immersive virtual reality. A minnow in a murky and dangerous pond, he is only beginning to discover how many compromises may be required for success. Their home is the dark future dystopia of New London. A totalitarian bureaucracy controls the European Administration, sharing political power with the corporations. The government uses violence and the many divisions of the feared Department of Internal Security to maintain control and crush resistance. The corporations fight among themselves, using lethal force under the… (tovább)

>!
264 oldal · ISBN: 9781934081082

Kiemelt értékelések

Zurelily>!
Manna Francis: Mind Fuck

Warning! Ez a könyv olyan niche, hogy csak na: (soft) sci-fi, MM, BDSM(!), dub-con – ÉS mindeközben egy izgalmas nyomozás van a fókuszban. (Tény: nem mindenkinek való ez a sztori.)

Szóval erre egyáltalán nem számítottam, de mondhatom: imádtam! Ha szeretitek az igazi rohadék főszereplőket, Toreth lesz a ti emberetek. Aprócska spoiler arról, hogy milyen ember is ő: spoiler

Röviden a történet: Toreth az I&I-nál (Investigaton and Interrogation) para-investigator. Szóval nyomoz és embereket kínoz (akár) halálra is. Ebben a könyvben egy kisebb cég zseniális új eszköze kapcsán nyomoz. Egy olyan szimulátorról van szó, melybe becsatlakozva olyan valósághűen élhet át a felhasználó dolgokat, hogy néha nehéz megmondani, mi a valóság, és mi a sim. Érthető tehát, hogy a gyilkos utáni nyomozás és a szemtanúk (?) kihallgatása is igen nehézkes és izgalmas.

Itt jön a képbe Dr. Warrick, a szim atyja, aki egy igazi control freak, és váltig állítja, hogy az eszköz teljesen veszélytelen.

Nem is írnék bővebben a könyvről, csak annyit, hogy egy kilenc részes sorozat első része, aminek nagyon örülök, mert még közel sem volt elég ezekből a szerethető rohadékokból.

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

Zurelily>!

It was perfect, as perfect as anything in the sim—and yet it wasn’t, and the imperfections only made it better.

Zurelily>!

Interrogation was a profession that had certain basic requirements. Primarily, the ability to hurt people, sometimes kill them, and not care.

Zurelily>!

The usual slight shock of realizing that despite studious use of moisturizer, he was thirty-two, not nineteen.

Zurelily>!

And with the meal we’ll have wine, which will come in a sealed bottle and be that much harder for me to tamper with, Toreth thought. Well, that established the base level of trust for the evening.

Zurelily>!

A relationship with someone like him isn’t a question of playing with fire; this is Russian roulette. The gun is loaded.


Hasonló könyvek címkék alapján

Kylie Scott: Flesh
Kylie Scott: Skin
Kylie Scott: Room With a View: Hot Down Under
Marissa Meyer: Cress (angol)
Veronica Roth: Four
Julianna Baggott: Fuse
Tahereh Mafi: Destroy Me
Marissa Meyer: Cinder (angol)
Marie Rutkoski: The Winner's Curse