Szingliként ​a nyárba 5 csillagozás

avagy a korfui kaland
Mandy Baggot: Szingliként a nyárba

A munkamániás Tess egy balul sikerült lánykérés után csapot-papot otthagy, hogy elkísérje legjobb barátnőjét, Sonyát Korfu szigetére, akit szintén cserben hagyott a barátja. A két lány tengerparti napozásba és tavernalátogatásba fojtja szerelmi bánatát, amikor megjelenik a színen Andrasz és családja. Az elvált férfi alkut köt Tess-szel: ha eljátssza a barátnője szerepét, és így sikerül kivédeniük anyja kerítőnői próbálkozásait, cserébe korlátlan internet-hozzáférést és egy laptopot biztosít a lány számára. Miközben a lányok Andrasz idegenvezetésével bebarangolják a szigetet, Tess és Andrasz vonzódni kezdenek egymáshoz – de vajon túl tudják-e tenni magukat korábbi csalódásaikon, vagy kapcsolatuk megmarad a puszta szerepjátszás szintjén?

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
Tericum, 2019
320 oldal · ISBN: 9789634380559

Kedvencelte 3

Most olvassa 1

Várólistára tette 17

Kívánságlistára tette 24


Kiemelt értékelések

>!
csakegyluca P
Mandy Baggot: Szingliként a nyárba

Ez volt életem eddigi legjobb romantikus könyve. Tele izgalommal, szerelemmel, gonddal, bajjal amiket megoldottak, göröggel, családdal, szeretettel. A helyek csodásak voltak, mintha én is Görögországba lennék, noha nem léptem ki még Magyarország kapuin kívülre. Ezt a könyvet olvastam először ettől az írótól, és nem bántam meg. Mindenkinek el kell olvasnia aki szereti a romantikust és a kalandokkal teli könyveket. Csak ajánlani tudom ❤

>!
Szigno P
Mandy Baggot: Szingliként a nyárba

Előre bocsájtom, én vagyok a hibás… Merthogy a csöpögősen romantikus nem az én műfajom. Hogy mégis mi a mentségem a könyv elkezdésére és szupergyors elolvasására? Nagyon szeretek utazni, és nagyon szeretem Korfut. A könyv ott játszódik és állítólag az Írónő is nagyon szereti a szigetet. Csakhogy én ismerem is… A szupergyors olvasás oka pedig az, hogy nem volt min elmélkedni a sorok olvasása közben, bár úgy sejtem, ezeknek a nyári könnyed olvasmányoknak akár lehet is ez a célja, értelme. Úgyhogy ez rendben is van. A tökéles görög macsó testének minden négyzetcentiméterén elolvadó hősnő figurát is fogtam.
De ettől függetlenül is a főszereplő hölgy megtestesíti azt a nőtípust, akitől egyszerűen lábrázást kapok. Magassarkú a homokban, órákig tartó sminkelés a tengerpartra, állandó lógás a közösségi oldalakon és a legnagyobb probléma, hogy már egy hete nincs kapcsolata a másik nemmel… Jó két oldalon keresztül taglalt leírása, hogy papucs nélkül hogy tud kiszenvedni a csónaktól a partig, majd kibontakozik a drámai magyarázat: amióta mezítláb futott hazáig hoppon maradva az esküvőjéről, egyszerűen képtelen mezítláb járni. A kegyelemdöfést mégis az adta, amikor a két angol hölgy eldicsekszik, hogy bejárták Korfu nagy részét. Számomra úgy tűnt, hogy alig haladtak néhány centit a térképen…
Egy valami azonban mindenképp biztató: ha valaha rosszul áll a szénám, hasonló könyvek írásával még megpróbálkozhatok. Addig gyűjtöm a „balzsamos est”, „érzéki telt ajkak” és hasonló szófordulatokat, amiket majd minél többször szükséges bedobnom.


Hasonló könyvek címkék alapján

E. Lockhart: A hazudósok
Emri Nóra: Szerelmem, Kefalónia
Nora Roberts: Kincses szívek
N. Fülöp Beáta: Santorini szerelmesei
Emri Nóra: Vissza Korfura
Victoria Connelly: Bárcsak itt lennél
Elizabeth Adler: Toszkánai nyár
Leiner Laura: Maradj velem
Leiner Laura: Bábel
Morgan Matson: Páratlan nyár