Egy ​karácsonyi csók 56 csillagozás

Mandy Baggot: Egy karácsonyi csók

Mindenki ​szereti a karácsonyt. Így van vele Isla Winters is. Húgával, aki egy tragikus kimenetelű baleset után tolószékbe kényszerült, Notting Hillben élnek, London izgalmas, ezerarcú városrészében, ahol a nagy sikerű film, a Sztárom a párom is játszódik. És hol másutt lenne pompásabb a karácsonyi időszak, mint itt? A városrész ünnepi fényekbe öltözik, és pazar partik helyszíne lesz. Csakhogy Isla ezúttal nem tudja igazán élvezni kedvenc ünnepét, annyi gond, teher és intéznivaló nehezedik a vállára.
Épp a cége karácsonyi partiját szervezné, amikor Londonba érkezik a vállalat új vezérigazgatója, és mindent a feje tetejére állít. Nem elég, hogy jóképű és frissen elvált, de a két kislányát is magával hozza Londonba, majd befogja Islát új projektjébe, ami mindkettőjük életét gyökeresen megváltoztatja.
Mandy Baggot szívet melengető regénye tele van izgalmas csavarokkal és fordulatokkal, váratlan és mulatságos helyzetekkel. A szereplők szinte életre kelnek a könyv oldalain,… (tovább)

>!
Tericum, 2018
336 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634380511 · Fordította: Tamás Dénes
>!
Tericum, Budapest, 2018
336 oldal · ISBN: 9789634380764 · Fordította: Tamás Dénes

Enciklopédia 1


Kedvencelte 3

Most olvassa 1

Várólistára tette 50

Kívánságlistára tette 44


Kiemelt értékelések

Mulán P>!
Mandy Baggot: Egy karácsonyi csók

Úgy néz ki hogy én tipikus olvasója vagyok annak hogy mikor nincs itt az ideje a karácsonyi könyveknek mert mostanság csak ezekbe futok bele. Nagyon tetszett a könyv igazi Brit sztori a szereplők hatalmas arcok imádtam Raj karakterét ahogyan beszélt meg úgy az egész légkört ami őt és a két csajszit összekötötte. Az ahogy le van írva hogy milyen is egy angliai karácsony hát az valami csoda rendesen vacogtam a szereplőkkel és csodáltam az utcai díszítést mint a szereplők. Alapból azt mondanám hogy könnyed könyv nem kell túl sokra számítani, de novembertől érdemes olvasni ezt a sztorit hogy rá hangoljon a karácsonyra és a díszekre. Imádom.

Málnika >!
Mandy Baggot: Egy karácsonyi csók

”Az élet nem tökéletes, de a miénk. És meg kell próbálnunk a legjobbat kihozni belőle.”

Az Egy karácsonyi csók egy bájos, ünnepi hangulatot árasztó romantikus könyv, amely remek választásnak bizonyult első decemberi olvasmányomként. A főszereplő testvérpár, a cégénél mindenessé váló Isla és kerekesszékes húga, Hannah nagy karácsonyimádó, ráadásul igazán tündéri személyiségek. Isla új főnöke, a kalandot és fordulatot hozó Chase, avagy Mr. Motiváció, már egy sokkal kevésbé szimpatikus szereplő, ő az, aki üres frázisokat pufogtat, miközben egy embertelen projektet igyekszik véghez vinni Notting Hill-ben. A regény második felében az írónő igyekszik szépíteni a karakterén, bemutatva, hogy nem mindenki az, akinek a felszínen látszik, és bárki képes változni, én azonban túl mesésnek találtam ezt a fordulatot, emiatt ez a szerelmi szál sem érintett meg túlságosan. Mindezért azonban jelentősen kárpótolt a varázslatos londoni helyszín és karácsonyi hangulat, amelyet nagyon jól sikerült átadnia a regénynek, így az advent első napján kezdett történet igen kedves ráhangolódást jelentett számomra.

Valeria729 P>!
Mandy Baggot: Egy karácsonyi csók

Könnyű, rózsaszín limonádé, szerethető szereplőkkel, meseszerű végkifejlettel. Egy-két mélyebb, komolyabb probléma spoiler említés szintjén marad, csak a felszínt kapirgálja.
Olvasás közben többször gondoltam arra, hogy egy olyan „idegenvezetővel”, mint Isla én is szívesen bejárnám Londont, na jó, egyébként is.
Összességében egy kikapcsolódást jelentő, szerethető történet nagy érzelmi megrázkódtatások nélkül. London és/vagy karácsony rajongóknak ajánlott olvasmány.

ibelieveinmyshelf P>!
Mandy Baggot: Egy karácsonyi csók

Röviden és tömören: ez egy cukormázas, aranyos karácsonyi mese volt, pont mint egy Hallmarkos karácsonyi film, pont, ahogy szeretem.

kratas P>!
Mandy Baggot: Egy karácsonyi csók

Aranyos volt, de néhol egy kissé vontatottra sikerült, ráadásul Chase-t nagyon ellenszenvesnek találtam a könyv feléig. És mivel addigra már beette magát az arroganciája a szívembe, így onnantól sem vált számomra egy romantikus könyv hiteles férfiújává. Isla, Hannah és Raj viszont nagy kedvencek, így nekik jár a pont.

minnie>!
Mandy Baggot: Egy karácsonyi csók

Istenem.. de aranyos volt. Na meg persze újra beleszerettem Londonba.. ♥

Anó P>!
Mandy Baggot: Egy karácsonyi csók

Nagyon szeretem a karácsonyt, a romantikát is, de itt kicsit sok volt a girland, a gömbök, szalagok, díszek és acukorhab – kicsit besokalltam tőle. Próbáltam izgulni, hogy a végén rendbejöjjön minden – és láss csodát…:) !

Alíz_Simon>!
Mandy Baggot: Egy karácsonyi csók

Kedves, aranyos, könnyed kis történet, imádtam a karácsonyi hangulatát és azt, hogy a Notting Hill-en játszódik… Igazán jól esett most az ünnepek utáni napokban :)

Ani88 P>!
Mandy Baggot: Egy karácsonyi csók

Kicsit bizalmatlan,de lelkes voltam, mert az újságárusnál vettem meg 699 Ft-ért spoiler ,de kellemesen csalódtam. :)
Kicsit giccses, nagyon karácsonyi történet. Karácsonyimádóknak kötelező!! Mesés, vagyis inkább filmes beütése van, mert végig úgy éreztem ezt már láttam. Szóval tele van klisékkel,de nagyon hangulatos. Bár a Sztárom a párom emlegetését már nagyon untam, mert a filmet is elég vacaknak tartom…

t_marcsi P>!
Mandy Baggot: Egy karácsonyi csók

Aranyos és rózsaszín. A valóságtól nagyon elrugaszkodott, meseszerű történet. Aki karácsonyi hangolódásra vágyik, Neki ajánlatos.
Maga a hely magával ragadó, London Notting Hill, a Sztárom a párom egyik kedvenc filmem, ami ugye ugyan itt játszódik. Elragadó város rész lehet.
Annyi hó esett mint nálunk egy tél alatt sose, bárhova bármikor mentek, esett vagy legalább minden csupa hó volt.
A szereplőkről csak annyit hogy nem utáltam, de nem is rajongtam értük, de különösebb gond nincs velünk.


Népszerű idézetek

Málnika >!

Az élet nem tökéletes, de a miénk. És meg kell próbálnunk a legjobbat kihozni belőle.

170. oldal

Málnika >!

Szerintem nem biztos, hogy attól változik a hozzáállásod, ha megmondják neked, hogyan érezd magad.

154. oldal

Málnika >!

… ha rejtegetni próbálsz dolgokat akár csak magad elől, attól még nem szabadulsz meg tőlük. Az igazság mindig ott marad. A rossz éppúgy, mint a jó.

170. oldal

Málnika >!

A szemellenzős látásmód sosem vezet sikerre, nem teremt harmóniát.

227. oldal

Málnika >!

Csak azt akarom mondani, hogy leporolni magad, és visszaülni a …khm… nyeregbe (… ) sokszor még jobb érzés, mint elsőre jól csinálni valamit. Mert dolgoztál érte, harcoltál érte, és túlélted. Megcsináltad.

273. oldal

Málnika >!

De senki sincs tömör acélból. Mindenkinek van töréspontja.

273. oldal

zuna19 >!

– Ma már hatszor hívtalak! Megbeszéltük, hogy jelentkezni fogsz, Chase. Ebben állapodtunk meg. Ezért engedtem el veled a lányokat Londonba.
– Nem vettem észre, hogy hívtál, sajnálom. – Chase rá se nézett a telefonjára, mióta… tényleg nem nézett rá a telefonjára, mióta eljöttek az irodából? Hát ilyen sem történt vele már jó ideje…- El voltunk…
– Mondanod sem kell, hogy hol voltatok. Tudom, hogy hol voltatok. – Leanna dühösen szívta be a levegőt. – Brooke tegnap este ezt posztolta a Twitterjére…Annyira unom. Tegnap meg: Egyik iroda olyan, mint a másik #London.

zuna19 >!

Hát, Isla nem nézte volna ki Verityből, hogy védősisakban mászkál az utcán, még ő maga is csak akkor vette föl, ha építési területre ment, ahol kötelező volt. A fotó, amiről Mrs. Edwards beszélt, akkor készült, amikor Isla az iparmágnás Lord Sugarrel találkozott. Hannah bekereteztette, és a hátára felírta, hogy #testveremakomuvesseged.

t_marcsi P>!

Egy csók attól lesz tökéletes, hogy az a két ember, aki a világot jelenti egymásnak, egy fantasztikus pillanatban egymásra talál …


Hasonló könyvek címkék alapján

Natalie Cox: Nem csak karácsonyra
Mary Alice Monroe: Déli karácsony
Sarah Morgan: Gyere haza karácsonyra!
Debbie Macomber: Szerelem karácsonyra
Rácz-Stefán Tibor: Élni akarok!
Lisa Kleypas: Rafe karácsonya
Susan Wiggs: Megtalált álmok
Rosie Blake: Hygge szerelem
Leiner Laura: Mindig karácsony
Debbie Macomber: Tizenkét nap karácsonyig