Francia ​szakácskönyv 0 csillagozás

Makarész Miklós (szerk.): Francia szakácskönyv

A francia konyha – mint minden, ami francia – könnyed, szellemes és elegáns. A mennyiséggel szemben mindig a minőségen van a hangsúly. Nem véletlen, hogy olyan nagy hatással volt szinte minden nemzeti konyhára – s hogy a konyhaművészet nemzetközi nyelve a francia.
Életrendünket nem csak változatosabbá, de könnyebbé és vitaminban gazdagabbá is tehetjük, ha francia ételeket főzünk. Az ízek kiegyensúlyozottsága és harmóniája gyorsan megszeretti velünk a francia salátákat, pástétomokat és húsokat. Könyvünkben több száz recept segíti felfedezni a francia konyha világát.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Konyhavarázs Új Ex Libris

>!
Új Ex Libris, Budapest
160 oldal · ISBN: 9639031011

Hasonló könyvek címkék alapján

Dobos C. József: Magyar-franczia szakácskönyv
Náray Tamás: Utolsó reggeli Párizsban
Kay Halsey: Egy falat… Franciaország
André Dominé (szerk.): Francia kulinária
Joanne Harris – Fran Warde: A francia konyha
Svenja Mattner-Shahi – Britta Welzer: Párizs Je t'aime
Rick Stein: Francia Odüsszeia
Campos Jiménez Mária (szerk.): Francia konyha lépésről lépésre
Dús Ágnes (szerk.): Le Cordon Bleu – Főzőiskola ínyenceknek – Francia Konyha
Halász Zoltán: 350 világhírű recept