Albérlet ​a szerelemhez 6 csillagozás

Mail Karolin: Albérlet a szerelemhez

Napsütötte nyári délutánon sétahajó indul a Dunakanyarból Budapest felé. Az utasok között különös, meghökkentő jelenségként tűnik fel egy fiatal pár: a kétes kinézetű férfi oldalán egy gyönyörű szőke hölgy pihen. Furcsa viselkedésükkel egyre inkább felkeltik a hajón dolgozó matróz, Barnabás figyelmét. Vajon mi vonzza az elragadó nőt a sármosnak jóindulattal sem mondható férfihoz? A hajóút gyökeresen megváltoztatja Barnabás addigi életét, mert halálosan beleszeret a kedves és szerény szőke lányba, Erikába.
A regény rendkívüli bonyodalmai csodálatos hazai tájakra repítenek – a Dunakanyartól egészen a Balaton-felvidékig. Az Olvasó hajón utazhat, csodás tájakon barangolhat, átélhet egy szokatlan, magával ragadó szerelmet, ugyanakkor találkozhat a nyomor keserű valóságával, és korunk bűnös veszélyeivel.

>!
Kalliopé, 2013
320 oldal · ISBN: 9789638908773

Most olvassa 1

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 6

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Zseti
Mail Karolin: Albérlet a szerelemhez

Nagy reményeket fűztem ehhez a könyvhöz de nagyot csalódtam. Nagyon vontatott volt és valahogy olyan hihetetlenül valótlan. A folyamatos szenvedés sorozatok, a titkolózás és a kikövetkeztethető események unalmassá és idegesítővé tették számomra. Kicsit túlzásnak éreztem a főszereplő egekbe magasztalását. Persze kell a szereplők bemutatása de amilyen sokszor a nő külseje említve volt ill. milyen nagy hangsúly volt ezek számomra unszimpatikussá vált, mert úgy tünt, a belső értékek mit se számítanak. Nem mellesleg sablonos volt. Nem volt különösebb vagy különleges ismertetőjegye csak az, hogy gyönyörű… A felé intézett bókok a férfiak részéről nagyon nem az adott szövegkörnyezethez illő volt. Olyankor mint ha vissza mentünk volna az időben legalább 200 évet. Sajnálom ezért, hogy fákat vágtak ki.


Hasonló könyvek címkék alapján

Böszörményi Gyula: Nász és téboly
Szaszkó Gabriella: Vigyázz rám
Marilyn Miller: A vezér
Marilyn Miller: A rabság gyönyöre
R. Kelényi Angelika: Bűnös örömök városa
Anne L. Green: Heather vonzásában
Ella Steel: Sors-Fordító
Sienna Cole: Reményszimfónia
Marilyn Miller: Hozzád tartozva
J. K. Smith: Csak a tested érdekel