Az ​ínyesmester nagy szakácskönyve 3 csillagozás

A mindennapok és az ünnepek magyar konyhája
Magyar Elek: Az ínyesmester nagy szakácskönyve Magyar Elek: Az ínyesmester nagy szakácskönyve

1932 óta majdnem minden igényesebb háztartás féltett kincse a magyar szakácskönyvek klasszikusa, az Ínyesmester (Magyar Elek) jóízű magyarsággal megírt könyve.Népszerűségét bizonyítja, hogy a legnagyobb európai nyelveken is kiadták – nagy sikerrel.
Receptválogatásait haszonnal forgathatják a kezdő és gyakorlott háziasszonyok, sőt a konyhaművészek is. A könyv különlegessége a különböző speciális ételsorok, az ünnepi és az évszakokhoz kötött étrendek bemutatása.
Ajánljuk a takarékos háziasszonyoknak napi használatára ugyanúgy, mint az ínyencek kívánságainak kielégítésére.
Az ínycsiklandó receptek olvasásához jó szórakozást, az ételekhez jó étvágyat kívánunk!

>!
Gondolat / Pallas Antikvárium, Budapest / Gyöngyös, 1994
554 oldal · keménytáblás · ISBN: 9632827244
>!
Gondolat, Budapest, 1991
552 oldal · ISBN: 9632824989
>!
Műszaki, Budapest, 1955
522 oldal

Most olvassa 1

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Radvánszky Béla: Régi magyar szakácskönyvek
Bornemisza Anna: Bornemisza Anna szakácskönyve 1680-ból
Erdélyi Z. Ágnes (szerk.): Fakanállal a szekszárdi borvidéken
Róka Ildikó – Móczár István: Ételek adventtől vízkeresztig
Lenkei Júlia (szerk.): Olasz konyha
Madary Orsolya (szerk.): 20 séf – 100 recept
Végh Antal: Szatmári parasztételek
Toronyay Rákóczy Karolina: A magyar nemzeti szakácskönyv
Sőregi Éva – Niksz Gyula: Tárcsás finomságok
Halmos Monika – Nagy Elvira – Pelle Józsefné – Géczi Zoltán – Boda Zoltánné (szerk.): Egzotikus konyha