The ​Conspiracy of Us (The Conspiracy of Us 1.) 2 csillagozás

Maggie Hall: The Conspiracy of Us Maggie Hall: The Conspiracy of Us

To ​fight her destiny as the missing heir to a powerful and dangerous secret society, sixteen-year-old Avery West must solve an ancient puzzle in a deadly race across Europe. Forbidden love and code-breaking, masked balls and explosions, destiny and dark secrets collide in this romantic thriller, in the vein of a YA DaVinci Code.

Avery West's newfound family can shut down Prada at the Champs-Elysees when they want to shop in peace, and can just as easily order a bombing when they want to start a war.

They are part of a powerful and dangerous secret society called the Circle of Twelve, and Avery is their missing heir. If they discover who she is, some of them will want to use her as a pawn. Some will want her dead.

To thwart their plans, Avery must follow a trail of clues from the landmarks of Paris to the back alleys of Istanbul and through a web of ancient legends and lies. And unless she can stay one step ahead of beautiful, volatile Stellan, who knows… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Speak, 2016
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780147510457 · ASIN: 0147510457
>!
336 oldal · keménytáblás · ISBN: 9780399166501 · ASIN: 0399166505
>!
Putnam, 2015
338 oldal · ASIN: B00KWG9M88

1 további kiadás


Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

vankozsofi>!
Maggie Hall: The Conspiracy of Us

21 éves fejjel kicsit fura világmegváltó világot megváltani akaró 16 évesekről olvasni de ha ettől eltekintek nagyon élvezhető volt a történet.
Avery mondhatni tipikus amerikai tini aki egyik pillanatról a másikra belecsöppen egy eddig ismeretlen világba ahol hétköznapiak a privát repülök, nincs szükséged útlevélre, a partykon világsztárok üdvözölnek mintha ezer éves jó barátok lennétek, ahol az új fiúról a suliban kiderül hogy egy titkos társaságnak dolgozik és ahol minden a hatalom körül folyik.
Míg egyik napról a másikra eddig ismeretlen országokat fedez fel a háttérben borzasztó és veszélyes dolgok folynak és csak azt veszi észre hogy mindnek ő lett a központja.
Ez a sorozat tényleg egy DaVinci kód kicsiben, (tiniben) de ez mit sem vesz el az értékéből. Van itt minden- akció, szerelem, rejtvények, titkos kincs- kalandregények tinilelkü kedvelöinek ajánlom! :D


A sorozat következő kötete

The Conspiracy of Us sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer L. Armentrout: Don't Look Back
Mindy McGinnis: The Female of the Species
Jennifer L. Armentrout: The Dead List
Dan Wells: Ruins
Rebecca Donovan: Reason to Breathe
Sara Shepard: Wanted
A. V. Geiger: Follow Me Back
Ellie Marney: Every Breath
G. P. Ching: The Soulkeepers
Courtney Cole: Princess