20 magyar séf, 100 válogatott recept: egyszerre riportkötet és szakácskönyv. Megszokott és ismeretlen alapanyagok, régi és új technológiák, meglepő ízkompozíciók, számtalan profi tipp, ötlet és változat, hogy az ételek otthon is elkészíthetők legyenek. Mellette az olykor meglepő és tanulságos életutakon keresztül bepillanthatunk az elmúlt évtized kulináris forrongásaiba, a különböző divatok és irányzatok sokszínűségébe, a csúcsgasztronómia kulisszatitkaiba. Aki átböngészi az interjúkat, bele-belekóstol az ételekbe, meglepő felfedezést is tehet. Az útkeresés, a szemléletváltás, a rengeteg vita ellenére a magyar étkezési kultúra egy és oszthatatlan. Élő szövet, amely folyamatosan változik, valódi értékei búvópatak módjára mindenütt felfedezhetők. Nincs ugyanis százféle magyar konyha, csak kettő: a jó meg a rossz..
20 séf – 100 recept 0 csillagozás
Nem csak ínyenceknek
Várólistára tette 1
Kívánságlistára tette 2
Hasonló könyvek címkék alapján
- Magyar Elek: Az ínyesmester nagy szakácskönyve ·
Összehasonlítás - Radvánszky Béla: Régi magyar szakácskönyvek ·
Összehasonlítás - Lakó Elemér (szerk.): Bornemisza Anna szakácskönyve 1680-ból ·
Összehasonlítás - Serényi Zsolt: A tetovált séf ·
Összehasonlítás - Erdélyi Z. Ágnes (szerk.): Fakanállal a szekszárdi borvidéken ·
Összehasonlítás - Kiszely András: Dobrí apetík! ·
Összehasonlítás - Mindnyájunk szakácskönyve ·
Összehasonlítás - Róka Ildikó – Móczár István: Sertéshús ételek ·
Összehasonlítás - Stahl Judit: A világ asztalánál ·
Összehasonlítás - Bellér Ágnes: 100 férfi, 100 recept ·
Összehasonlítás