20 ​séf – 100 recept 0 csillagozás

Nem csak ínyenceknek
Madary Orsolya (szerk.): 20 séf – 100 recept

20 magyar séf, 100 válogatott recept: egyszerre riportkötet és szakácskönyv. Megszokott és ismeretlen alapanyagok, régi és új technológiák, meglepő ízkompozíciók, számtalan profi tipp, ötlet és változat, hogy az ételek otthon is elkészíthetők legyenek. Mellette az olykor meglepő és tanulságos életutakon keresztül bepillanthatunk az elmúlt évtized kulináris forrongásaiba, a különböző divatok és irányzatok sokszínűségébe, a csúcsgasztronómia kulisszatitkaiba. Aki átböngészi az interjúkat, bele-belekóstol az ételekbe, meglepő felfedezést is tehet. Az útkeresés, a szemléletváltás, a rengeteg vita ellenére a magyar étkezési kultúra egy és oszthatatlan. Élő szövet, amely folyamatosan változik, valódi értékei búvópatak módjára mindenütt felfedezhetők. Nincs ugyanis százféle magyar konyha, csak kettő: a jó meg a rossz..

>!
Magyar Konyha Magazin, Budapest, 2014
296 oldal · ISBN: 9789631209891

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Hasonló könyvek címkék alapján

Magyar Elek: Az ínyesmester nagy szakácskönyve
Radvánszky Béla: Régi magyar szakácskönyvek
Lakó Elemér (szerk.): Bornemisza Anna szakácskönyve 1680-ból
Serényi Zsolt: A tetovált séf
Erdélyi Z. Ágnes (szerk.): Fakanállal a szekszárdi borvidéken
Kiszely András: Dobrí apetík!
Mindnyájunk szakácskönyve
Róka Ildikó – Móczár István: Sertéshús ételek
Stahl Judit: A világ asztalánál
Bellér Ágnes: 100 férfi, 100 recept