The ​Empty Jar 6 csillagozás

M. Leighton: The Empty Jar M. Leighton: The Empty Jar

Three months touring Europe.
Romantic. Dazzling. Unforgettable.
The trip of a lifetime.

But some lifetimes are shorter…

We couldn’t have known it would work out this way.
No one could. No one could’ve guessed that something so beautiful could be so tragic.

But it is tragic.

Yet so, so beautiful.

That’s what sacrifice is—beauty and tragedy.
It’s pain and suffering for something or someone you love.

And this is the ultimate sacrifice.
One stunning act of true love.

This is our story.
Our true love story.

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
414 oldal · ISBN: 1532723199
>!
ISBN: B01M0FH5S0 · Felolvasta: Laura Jennings
>!
402 oldal · ASIN: B01FAU7ZL6

Enciklopédia 1


Kedvencelte 4

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
pveronika
M. Leighton: The Empty Jar

Gyönyörű történet, gyönyörűen megírva. Ez is egy olyan kötet volt, amely örök nyomot hagy az ember szívén. Maga a történet talán nem volt példanélküli, de valahogy mégis kiemelkedett társai közül, amely az írónő kivételes tehetségéről ad tanúbizonyságot. Úgy érzem, hogy a könyv igazi mélységét a Nate és Lena közötti mérhetetlen szerelem adta, és csodálatos volt, hogy M. Leighton milyen komplexitással volt képes átadni ezeket az érzelmeket. Spoilerek nélkül nehéz bármi is írni erről a könyvről, így csak annyit mondok, hogy olvassátok, szeressétek, és készítsetek be jó sok zsebkendőt, mert ez egy olyan történet, amely apró darabkákra töri az ember szívét, ugyanakkor nem kell félni, az eső után egy aprócska fénysugár mindig utat talál a felhők között…

"You never know when the angels will come to take you home. You just pray that you get in as much living as you can before then.
We love.
We laugh.
We hope.
And we keep filling our jar."

2 hozzászólás
>!
_Eriii P
M. Leighton: The Empty Jar

Azt hisszük, hogy van időnk. Azt hisszük, hogy van időnk szeretni, megbocsájtani, élni. Pedig nincs. Egy leírhatatlan szerelemnek, és elmúlásnak voltam tanúja. Egy olyan szerelemnek, amelyért te is szívesen feláldoznád magad. Nem tudok mit egyebet írni, mert ezt olvasni kell, megélni, kisírni meg a beleidet is, hogy aztán a földről kiskanállal kaparni össze. Megyek, összekuporodom, és újból sírok egyet, nem tudom abba hagyni.

8 hozzászólás
>!
Naiva P
M. Leighton: The Empty Jar

Oh Michelle…..
Már éppen kezdtem volna leírni M. Leighton-t, erre tessék; előáll egy ilyen történettel, mitől minden szavam eláll. Mintha nem is ő írta volna, vagy nem is tudom…. Leállt az agyam. A korábbi művei, ehhez képest teljesen középszerűnek bizonyulnak. Elhalványulnak. Ez valami elképesztően-szívet tépően gyönyörűséges volt. Nem volt könnyű olvasni sem. Engem alaposan megríkatott. Az biztos, hogy nem egy könnyű, nyári olvasmány, hanem az a fajta, amikor a szobaajtót szépen magadra zárod, ne zavarj üzemmódba kapcsolsz. Nyers, őszinte, szívbemarkoló szerelmi történet. Tömegben, közösségben pedig nem ajánlott az olvasása. Úgyse bírod ki könnyek nélkül. Annyira imádtam a történetet és csodáltam a karakterek erejét. Ilyen az igaz szerelem, mint Lena & Nate szerelme, pedig ők már nem voltak fiatalok, de csodálatos volt az érzelmi kapcsolatuk, szerelmük, lelki társi kapcsolatuk. Már a regény elején lehet tudni, hogy fog folytatódni a történet, mert már akkor utalást kapunk arra, de a vége felé az a hatalmas csavar. spoiler Ami biztos; ez Michelle eddigi legjobb munkája. Érződött a történeten, hogy szereti és a karaktereken is érezni lehetett, hogy szereti őket. Azt a bizonyos „üres üveget” megtöltötte házastársi szeretettel, gazdag érzelmekkel, váratlan fordulatokkal és varázslattal. Csodálatos volt.

10 hozzászólás
>!
Szilvi00 P
M. Leighton: The Empty Jar

Nem túlzok, amikor azt mondom, hogy ez volt az egyik legmeghatóbb és legfájdalmasabb könyv, amit valaha olvastam. Engem viszonylag könnyű megríkatni, de amit Nate és Lena története tett velem, az túlmegy egy határon. Összetört! Nem egyszer, nem kétszer, hanem kismilliószor! Nem leszek olyan diplomatikus, mint az írónő, hanem kerek perec leírom azt, amit eddig is tudtam: a rák egy rohadt, alattomos és kegyetlen állat! Néha tönkretesz és szétszakít családokat, de ebben a történetben még közelebb hozta egymáshoz a házastársakat. Ebben az esetben, egy kivételesen erős, gyönyörű és örök szerelemnek lehettem tanúja.
Nem lepett meg, amikor Michelle Leighton a végén elárulta, hogy személyes tapasztalatból született meg a könyv. Végig éreztem, hogy ez a regény olyan ember tollából íródott, aki átélt hasonlót, ismeri ezt a fajta fájdalmat.
Bár iszonyatosan fájt és megkínzott, érdemes volt elolvasni. Soha nem fogom elfelejteni!

2 hozzászólás
>!
CsepAdri P
M. Leighton: The Empty Jar

Nehéz bármit mondani a könyvről azon kívül, h legszívesebben ki kiabálnám az ablakon, h olvassa mindenki, mert annyira gyönyörű és szomorú és sírsz és megszakad a szíved és te is ilyen szerelmet szeretnél ami Nate és Lena között van.
Az írónő saját életéből merített, az olvasó felé intézett szavain is elpityeredtem.

5 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Naiva P

Wherever you go, I’ll be there with you. I love you, sweet baby girl. In this life and the next. Always.”

>!
Naiva P

They say ignorance is bliss. I think I might just have to agree.There are many, many things I wish I didn’t know because once you know, you can’t unknow.

>!
Naiva P

“You never know when the angels will come to take you home. You just pray that you get in as much living as you can before then.
We love.
We laugh.
We hope.
And we keep filling our jar.”

>!
Naiva P

He is a pillar of fire at my side – the heat I’ve always been drawn to, the one person in the world I’ve never wanted to leave.

>!
Naiva P

“I’m sure you are. You’re also a drama queen.”
I slap my friend’s arm playfully. “I am not!”
“Ummm, are, too.”
“Am not!”
“Are, too, but let’s get to the important stuff like what was his name? Are you going to see him again? And does he look like he’d be good in bed?”

>!
Naiva P

We share the kind of love that picks you up when you stumble, the kind of love that catches you when you fall, the kind of love that rescues you when you need saving. The real kind of love. And I believe that it will last long after the door of life closes on one of us. I believe that more than I believe anything else.

>!
CsepAdri P

“We’ll celebrate our anniversary on the banks of the River Thames and we’ll celebrate every day after that someplace new. The French Riviera, Rome, Prague, Vienna, Belgium. Everywhere we’ve ever wanted to go, we’ll go.”
“What if the only place I’ve ever really wanted to be was in your arms?”

>!
CsepAdri P

I glance back down into the box, looking for the note that went with this jar, but I don’t see it anywhere. Not that I really need it. Even after all these years, I can still recall what it said. I still remember the promise of the empty jar.

When you look at this jar, don’t think of it as empty. It’s not. It’s full of promise, promise of all the bright and beautiful things that it will hold. Your life is the same way. It won’t ever be empty if you can see the beauty that will fill it. You are full of promise, baby. Just like this empty jar.

>!
CsepAdri P

It’s nearly eight o’clock by the time Nate stumbles into the kitchen, his attractively graying hair standing on end all over his head. He looks like a perfectly rumpled version of the man I’ve loved for over half of my life.

>!
CsepAdri P

Nate is my “in sickness and in health”.
Nate is my “until death do us part”.
Nate is the staying kind.


Hasonló könyvek címkék alapján

Tillie Cole: A Thousand Boy Kisses
John Green: The Fault in Our Stars
Vi Keeland: The Naked Truth
J. R. Ward: Lover Eternal
Amanda Maxlyn: What's Left of Us
Ali Harris: The First Last Kiss
Allison Winn Scotch: The Department of Lost & Found
Philippa Gregory: The Other Boleyn Girl
Tracey Garvis Graves: On the Island