Amikor a főiskolás Olivia Townsend hazautazik, hogy segítsen édesapjának a munkájában, még nem is tudja elképzelni, micsoda bonyodalmakba keveredik majd. Cash és Nash Davenport, a két ikerfivér nagyon sokban különbözik egymástól, de egy dolog közös bennük: mindketten őrülten vágynak Oliviára.
Cash veszélyes és ellenállhatatlanul vonzó, igazi rosszfiú, akinek a csókjai elfeledtetik Oliviával, hogy a tűzzel játszik. Nash sikeres, megbízható és szenvedélyes… és foglalt. De egyetlen, lágy érintése elfeledteti Oliviával, hogy máshoz tartozik.
Ám Oliviára nagy meglepetés vár. A két fivérnek van egy titka, ami elől a lány jobban tenné, ha elfutna. Gyorsan és messzire… amíg nem késő.
Down to You – Rajtad áll (Rossz fiúk 1.) 764 csillagozás

Eredeti megjelenés éve: 2012
A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző
Cash Davenport · Nash Davenport · Olivia Townsend · Ginger

Szerelem első olvasásra :)
♥ Imádtam, az első sorától az utolsóig! ♥
Azonnal szeretném a folytatást!
Ez egy fantasztikusan jó könyv, erotikus, izgalmas, a végén pedig olyan csavarral, hogy csak pupilláztam :) De hogy mi volt a fordulat, ezt most nem árulom el, sőt még idézetet sem írtam onnantól, mert nem akarom lelőni a poént.
Írhatnám, hogy ez egy szerelmi háromszög története, de ez nem lenne teljesen igaz, hogy miért nem?… ez fog kiderülni, ha elolvassátok.
Cash imádlak! ♥
Az egész könyv perzsel az érzelmektől, a szenvedélytől. Letehetetlen, olvastatja magát, izgató, szórakoztató! :)
Kedvenc könyvet avattam, újraolvasós :)
Remélem, hogy nagyon hamar megjelenik a folytatása.
Erotika rajongóknak kötelező! :)
Kedves @Könyvmolyképző!
Köszönet a könyvért, élmény volt olvasni, a borítója gyönyörű, remekül kidolgozott. Külön köszönet Goitein Veronikának a remek fordításért. Remélem nem kell sokat várni a folytatásra :)

Megáll az eszem! Szuper jó volt! Rögtön az első jelenettel beszippantott és úgy vigyorogtam, mint a vadalma. Borzasztóan élveztem!
A borító szerintem elég beszédes, nem vártam túl sokat a történettől, csak egy tipikus, romantikus és pikáns kikapcsolódást. Nem is volt semmi hiányérzetem, mert szórakoztató és fülledt részekből egyaránt nem szűkölködött. A könyv felénél kezdtem nagyon furcsán érezni magam, amit nehéz szavakba önteni…. Egyfajta értetlenség kerített hatalmába.
spoiler Így utólag visszatekintve, tiszta hülyének érzem magam.
A két szívdöglesztő srác közül persze én is Cash-t favorizáltam, bár Nash sem hagyott hidegen. Olivia szimpatikus volt, igaz egy-két alakalommal picit haragudtam rá. Pl. amikor hagyta, hogy Marissa olyan lekezelően viselkedjen vele. Tetszett, hogy mindhármuk szemszögéből olvashattam, de nálam Cash gondolatai vitték a pálmát. Szerencsére egyedül voltam olvasás közben, ami nagy mázli, mert az erotikával fűtött részeknél többször paprikapirosra pirultam.
Sajnos nagyon hamar vége lett a könyvnek. Izgatottan várom, mit tartogat a folytatás!

Nagyon gyorsan olvastatja magát. Egyik fejezetről a másikra. megállás nélkül. Észre se lehet venni, annyira szórakoztató. Talán egy kicsikét kiszámítható, de egynyári, vagy akár kétnyári olvasmánynak tökéletes. Nagyon tetszett Cash és Olivia első nagy találkozása. Egyszerre kínos és imádnivaló. Cash & Nash is szuperdögösek, de számomra egyértelműen Cash a befutó. Nem is kérdés. A csavar és az elképzelés jó volt, de a kivitelezés, illetve „a nagy titok” által újabb kérdések merültek fel, ami felett csak úgy elsiklott az írónő. Az életben egy ilyen szerintem jóformán' megvalósíthatatlan. Jó volt, hogy az összes főszereplő gondolataiba beleláthattam. Összességben nem rossz könyv, de M. Leighton tud ennél ezerszer jobbat is írni. spoiler

„Összeszorított szájjal próbálok mosolygós képet vágni, ahogy nézem, amint Marco végighúzza Olivia hasán az egyik zöldcitrom-szeletet, és párat kőröz vele a köldöke körül. A lány pedig felnéz rá, és nevetgél. Marco majd' felfalja a szemével. Belém hasít a féltékenység.
Mi a franc?
Bárki, aki ismer, tudja, hogy egyáltalán nem vagyok féltékeny típus. A világ tele van felkínálkozó nőkkel, minek is kellene egyetlenegy miatt kiborulni? Nem szokásom irigykedni.
Általában.”
Mit ne mondjak, kiakasztó milyen lökött tudok lenni időközönként.
Ugyanis anno ennek a sorozatnak a második kötetét már olvastam, nem is csodálkozom, hogy nem fogott meg annyira.
Most, hogy túl vagyok a pótláson, azt kell, hogy írjam egynek elment kategória nálam.
Az eleje nagyon tetszett, szinte már előre kedvencet avattam, de aztán ez a lelkesedés ahogy jött el is távozott.
Az alap történet nagyon ígéretes, a kifejtése már kevésbé.
Főszereplőink egy ki nevet a végén társasjátékot is játszhattak volna, őrület volt ez az érzelmi kavalkád és sajnos a közepe táján – és mert, hogy olvastam a folytatást –, „rájöttem ” a cselre…így nem szeretek olvasni…
Mindenesetre ha ezzel kezdem, akkor valószínű többre értékeltem volna és a cselekmény szál is jobban leköt…
Így sajnos egy olvasásnak megfelelő, de nem fogom újra elővenni…kár érte…

Imádom. Szerelmes lettem Cash-be. ♥ Egy újabb pasi akibe belezúgtam. ♥ Annyira jó volt olvasni. Letehetetlen könyv olvasata magát. Ez a könyv számomra még új volt, és az értékeléseket olvasva tetszett meg a fülszöveggel együtt. Izgalmas, erotikus, tele szenvedéllyel, és a végén a csavar. Nagyon jó volt. Jobb volt, mint vártam. Cash és Olivia kapcsolata nekem nagyon tetszett. :) Már alig várom a folytatást, és az írónő további könyveit egyszerűen imádom. :)

Első betűtől az utolsóig imádtam. Erotikus, izgalmas és a fordulat. WoW. Szenvedélyes, erotikával fűtött. Erotika rajongóknak kötelező. :)

Hát ez.. maradandó volt, maradjunk annyiban.
Olivia szimpatikus szereplő volt, egészen addig míg nem szeretett bele mindkét testvérbe. Ezt kissé idétlennek tartottam.
A könyvet egyértelműen Cash karaktere mentette meg. Vicces volt, cuki és elég piszkos fantáziájú. A vége felé érve, kezdtem sokallni az erotikát. Olyan volt, mintha minden egyes lapon csinálnák… Nem voltam igazán ráhangolódva erre.
A csavar először lesokkolt. Az volt az első gondolatom, hogy te jó isten mi a fenét olvastam én??! Hát ez a gyerek skizofrén…..de aztán szépen összeállt a kép. Biztosan fogom olvasni a következő részt is, mert a vége eléggé felkeltette a kíváncsiságomat. :D

Másodszori olvasásra is annyira élveztem. (És végre a kezem ügyében a második rész is, igaz a harmadik még sehol se… :(( )
Nem értettem Oliviat (másodjára se), hogy mi a fenét látott Nashbe!??
Cash a tökéletes pasi, Nash mehet tőlem a francba. :D ♥
Gingerből lehetne egy csipettel több, nagyon bírtam a csaj dumáját. XD
És a dal ami olyan mint maga Cash:
„You,
Your sex is on fire…”

Úgy veszem észre, a világegyetem alaptörvényei közé tartozik, hogy ez előtt a pasi előtt hülyét kell csinálnom magamból minden adandó alkalommal. És a testvére előtt is.

Az olyan lányoknak, mint én, nem jut tündérmese.

Mi a franc?
Általában.

Miután kihámozott az ingemből, hátralép és végigmér. Zavarban van, látom rajta. Mintha nem tudná eldönteni, megbámuljon-e, vagy sem. Szeretne jól megnézni magának, de kínosnak tartja a helyzetet. Engem ez valami rejtélyes oknál fogva csak még jobban felizgat. Tudom, hogy a teremben mindenki engem néz, mindenki minket néz, de én csak az ő pillantását érzem. Perzseli a bőrömet, mint a tűz. Lángol, izzik.

Imádom nézni. Imádom, hogy bizonytalan, hogy hezitál, és hogy próbálja tagadni, amit úgyis mindketten tudunk. Micsoda élvezet őt gyötörni! Forró, édes, szexis, émelyítő élvezet…
Kinyújtom a kezemet, és odébb simítok egy tincset az arcából.
– Szépséges álmokat, Olivia.
Gyorsan felveszem a sisakot, hogy meg ne lássa a mosolyt a szám sarkában.
Azt akarom, hogy annyira kívánjon, hogy már szinte könyörög.

TALÁN MEG FOG JÖNNI. Talán csak túl sok változás történt velem túl rövid idő alatt. Vagy nem is tudom miért, de úgy érzem, romokban az életem.
A romokat legfőképpen két férfinak köszönhetem. Két férfinak, akik teljesen különböző okokból teljesen felkavarják a lelkivilágomat. Mindkettőjükre vágyom. Egyiküket sem kaphatom meg. És csak rajtuk jár az eszem.
Vágyom Cash-re, de csak testileg, bár helyes és elbűvölő is, ami csak még veszélyesebbé teszi. És vágyom Nash-re is legalább annyira, de egész másképp. Persze ott van a testi vonzódás is. Teljesen lázba hoz. És ő az a típus, aki nekem kell, akire szükségem van az életemben.
![]() | Rossz fiúk sorozat · Összehasonlítás |