Agatha ​Raisin and the Haunted House (Agatha Raisin 14.) 4 csillagozás

M. C. Beaton: Agatha Raisin and the Haunted House M. C. Beaton: Agatha Raisin and the Haunted House M. C. Beaton: Agatha Raisin and the Haunted House

A vengeful ghost comes back to haunt the living? Reports of a haunted house soon have Agatha snooping around, but it turns out the victim of the haunting is a universally disliked old biddy on whom someone is playing a practical joke. And then the old lady is murdered – but for Agatha, solving a crime is much more fun than hunting a ghost! Very soon she's up to her usual tricks, involving the villagers, local police, and, of course, her handsome new neighbour.

Praise for „The Agatha Raisin Series”:
'Fast-paced, witty and well-plotted' – MyShelf.com.
'Sharp, witty, hugely intelligent, unfailingly entertaining, delightfully intolerant and oh so magnificently non-PC, M.C. Beaton has created a national treasure' – Anne Robinson.
'M.C. Beaton's imperfect heroine is an absolute gem' – „Publishers Weekly”.
'The Miss Marple-like Raisin is a refreshing, sensible, wonderfully eccentric, thoroughly likeable heroine' – „Booklist”.

Eredeti megjelenés éve: 2003

>!
Robinson, 2010
272 oldal · ISBN: 1849011478
>!
St. Martin's, London, 2005
262 oldal · ISBN: 0312994826
>!
256 oldal · ISBN: 0312207697

Kiemelt értékelések

takiko P>!
M. C. Beaton: Agatha Raisin and the Haunted House

Általában szeretem ezeknek a könyveknek a könnyed stílusát, sokat nem kell rajta gondolkodni, csak leülni és élvezni Agatha bugyutaságait. Ez a könyv viszont kissé túl semmilyenre sikeredett. Hányadszor ismétli már önmagát ez a „beköltözik egy férfi Agatha szomszédságába és együtt kezdenek nyomozni” szál? Ez az új fickó tökéletesen felejthető volt, és mikor megjelent Charles, és vele folytatták a nyomozást, mintha nem is lett volna csere. Oké, hogy könnyed a cucc, de azért ezt a fajta ellustulást nem szeretem az ehhez hasonló sorozatokban.


A sorozat következő kötete

Agatha Raisin sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Darynda Jones: First Grave on the Right
Lawrence Block: Burglars Can't Be Choosers
Julie James: Something About You
Marni Bates: Dial Em for Murder
Kerstin Gier: A Castle in the Clouds
Meg Cabot: Size 12 Is Not Fat
Stephenie Meyer: The Chemist
Gabriel Wolf: Something Sickly Unique
Alexander McCall Smith: The Uncommon Appeal of Clouds