Nick ​& Kyle (Beautiful Shame 1.) 1 csillagozás

M. A. Innes: Nick & Kyle

Nick ​knew what he wanted, he just thought it was crazy and a little messed up—Okay, a lot messed up.
Everyone knew bullying was wrong. Some deep part of Nick just hadn’t gotten the message. Each time Kyle approached him in school and called him a name or made him feel short and weak it should have made Nick feel terrible. It didn’t. It made his knees shake and sent shameful butterflies racing around in his stomach.
Kyle knew what he wanted—Nick. No second-guessing. No hesitating.
Everyone knew bullying was wrong, but Nick was the only person in school Kyle ever wanted to torment. Something about the way the sexy guy reacted made Kyle desperate. Desperate to touch him…to torment him…to take him…
Story Contains: M/m sexual content, spanking, consensual humiliation play, and BDSM elements.
Authors Note: This is a sweeter version of humiliation play. It is completely consensual and both main characters are enthusiastic about their desires. The heat… (tovább)

>!
110 oldal · ASIN: B0761X24X3

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
loveQhuay
M. A. Innes: Nick & Kyle

Nagyon kíváncsi voltam Nick és Kyle történetére, de ugyanannyira kicsit tartottam is tőle. Oké, hogy most benne vagyok a tabu témában, és meglepő módon nagyon jól meg vannak írva ezek a történetek, egytől egyig imádom az összeset, és mindegyik szereplőt a szívembe zártam, azárt egy humiliaton play nem az a dolog amit bárki is szívesen olvas vagy néz.

Gyorsan belecsaptak a lecsóba a szereplők, még nekem se volt időm hozzászokni az egész helyzethez amikor Kyle már alázta is Nicket, aki persze imádta az egészet. És velük együtt én is tágra nyílt szemmel és tátott szájjal olvastam és éreztem.
A korábbi történetekhez hasonlóan itt is a romantika és a szerelem volt a fő hangsúly, és imádtam amikor hétköznapi dolgokat csináltak együtt, persze egy két megalázó dologgal körítve. Álmaimban nem gondoltam volna, hogy ezt is ennyire fogom szeretni, de egyszerűen nem tudtam mást tenni, sodródtam az árral, és élveztem.

A legjobban mégis az tetszett, hogy titokban mind a ketten odáig meg vissza voltak a másikért a középiskola évei alatt, és mégis a nyári szünet kellett arra, hogy megnyíljanak végre. És awww, hogy mind a ketten „kémkedtek” a másik után, tipikus tini szerelem. De amit Kyle művelt az egyetemi jelentkezésével ohhh, tök édes!

Nagyon tetszett ez is, remélem lesz folytatása a kapcsolatuknak!


Népszerű idézetek

>!
loveQhuay

I’d found the one person who could look deep inside of me at every crazy, dirty fantasy and still want me. Still love me. The one guy who saw beyond the quiet, nervous loner and made him feel special. Made me feel special.

>!
loveQhuay

If he wrapped himself around me, I would probably get lost in all the muscles. I could see my headstone now: SMOTHERED BUT DIED HAPPY.

>!
loveQhuay

I thought I’d read him right, but I’d panicked a little when I’d gotten home. Calling someone I liked a slut and shoving them around wasn’t how I usually flirted.

>!
loveQhuay

How many times in your life did you meet someone who was perfect for you? Someone who opened you up to parts of yourself that you’d never expected to see? Someone who wanted you so desperately that they opened all the crazy parts of themselves for you to see?

>!
loveQhuay

“Night, slut.”
Could you be in love before your first date?

>!
loveQhuay

I wanted to tattoo him with Property of Kyle and let everyone know he was mine. Totally insane—but that was how he’d always made me feel, and I didn’t want it to change.


A sorozat következő kötete

Beautiful Shame sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cara Dee: Noah
Anyta Sunday: Nest
K. Webster: The Wild
Marquis de Sade: The 120 Days of Sodom
L. H. Cosway: Painted Faces
Ava Harrison: Illicit